Financial man έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:32
Μια άλλη ερώτηση. Θεωρείτε καλύτερη επιλογή ένα SUV ή ένα Sedan ως βασικό αυτοκίνητο;;
Το σενταν εχει καλυτερη συμπεριφορα στο δρομο απο το suv. Πριν απο αυτο οδηγαγα ενα οκταβια και ειχε διαφορα.
Αλλα νομιζω δε βγαινουν πια πολλα μοντελα σενταν.
Παντως ενα suv ειναι πιο εντυπωσιακο, και ειναι σημαντικο να γουσταρεις το αυτοκινητο που θα παρεις. Παιζει ρολο και το χρωμα, μην το υποτιμας.
Μια άλλη ερώτηση. Θεωρείτε καλύτερη επιλογή ένα SUV ή ένα Sedan ως βασικό αυτοκίνητο;;
Το σενταν εχει καλυτερη συμπεριφορα στο δρομο απο το suv. Πριν απο αυτο οδηγαγα ενα οκταβια και ειχε διαφορα.
Αλλα νομιζω δε βγαινουν πια πολλα μοντελα σενταν.
Παντως ενα suv ειναι πιο εντυπωσιακο, και ειναι σημαντικο να γουσταρεις το αυτοκινητο που θα παρεις. Παιζει ρολο και το χρωμα, μην το υποτιμας.
Ήμουν μεταξύ Kodiaq και Superb, ωραίο το SUV δεν λέω, αλλά πάνω σε στροφές/κόμβους ένιωθα λίγο σαν να είμαι σε καράβι και να με παίρνει το κιμά. Όχι τίποτα τρελό, αλλά το σεντάν έχει πιο σταθερό πάτημα ή τουλάχιστον σου δίνει αυτή την αίσθηση.
Φίλε είχα χαμηλό κ πήρα 4χ4 επειδη αποφάσισα να ασχοληθώ με το off road. Δεν το εκανα ποτε οπως το 90% των τυπων που παιρνει τέτοιο όχημα. Τεσπα στον δρόμο με κατουρανε μέχρι κ τα κια πικαντο κ φιατ 500 σε οτιδήποτε δεν είναι ευθεία γραμμή, έχω ξενερώσει. Είχα ιταλικό παλιά κ έμπαινα σαν τον Βατανεν σε στροφές τύπου Λιμανάκια