!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Επιτελικός οίκος ανοχής και στις πλημμύρες της Καρδίτσας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Unique έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:30
nyxtovios έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:26
Unique έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:17

Δε χρειαζόνταν να κάνουν κάτι άλλο, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η χώρα είναι χρεωκοπημένη απο την αριστερή λαίλαπα και πάει στον αυτόματο πιλότο.

Μπορείς να φανταστεις τι θα γίνόνταν αν έλεγε ο Μητσοτάκης οτι θα ξόδευε 250 εκατομμυρια (λέω εγω) σε αντιπλημμυρικά έργα στα "τόσο επικίνδυνα σημεία", εννοώντας τη Μηλίνα και τη Ζαγορά Πηλίου ??
Και επειδή δεν υπάρχουν χρήματα ο μιζοτακης θα ξοδέψει 55 εκατομμύρια για ταμπλετ, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα. Φυσικά φταίει η αριστερά και για αυτό :smt005:
Μαλάκα μου ειλικρινά, αυτό το whataboutism που σας βγαίνει έμφυτο ειναι γιατί δεν είναι να σας πάρει κάποιος στα σοβαρά. Ειναι και ο λόγος που ο λαός προτίμησε να δώσει 41% στο κολοσογο, παρά σε εσάς.

Και ακόμα δεν το έχετε καταλάβει..
Παρά σε εμάς ναι. Οι εμάς στο κεφάλι σου είναι συριζαιοι, κουμούνια και δεν ξέρω και εγώ τι αλλο;
Ας αφήσουμε λοιπόν τον Κουλή να ξοδεύει εκατομμυρια σε ταμπλετ ενώ έχει διαλυθεί η χώρα, γιατί ζαιοι αφου
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Otto Weininger έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:35
Nostalgia έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:32 Failed State....
Για δώσε ένα παράδειγμα μη failed state
When was the last time the Netherlands flooded?
Much of the Netherlands lies below sea level. The disaster of 1953 demonstrated more clearly than ever the importance of protecting the country properly against flooding.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

πατησιωτης έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:24
Spoiler
Orion22 έγραψε: 08 Σεπ 2023, 12:13
πατησιωτης έγραψε: 08 Σεπ 2023, 11:22

Ποιός σου είπε ότι δεν εκτελέσθηκαν;
Spoiler
το ξέρεις στα σίγουρα;μια και αναφέρθηκαν τα Τέμπη είχα κάνει τότε ένα σχόλιο για το σύστημα που έλεγε ότι οι μηχανικοί του ΟΣΕ πιθανότατα δεν έχουν τις γνώσεις για να σχεδιάσουν ολοκληρωμένα το σύστημα τηλεδιοίκησης και πάνε από διαγωνισμό σε διαγωνισμό και δεν τελειώνει.
Ποιός σου είπε ότι η μελέτη των μηχανικών του Δημοσίου για τα αντιπλημμυρικά μπορούσε να κρατήσει μια πλημμύρα σαν τη χθεσινή;εάν η εταιρία υλοποίησε τη μελέτη που της έδωσαν και όχι μια φανταστική μελέτη για τον κατακλυσμό του Νώε,δεν μπορείς να της πεις τίποτε.
Η ίδια η εταιρία όταν ζήτησε 18 μήνες παράταση για έργο που ήταν να ολοκληρωθεί στους 36.

Ασχολιάστο το δεύτερο όταν υπάρχουν άπειρα παραδείγματα βλ."Γρανα" που οι εταιρίες αγνόησαν μελέτες και παρέδωσαν εγκλημα- για να κόψει ο ταπερμαν κορδέλα και να χειροκροτούν από κάτω τα χάπατα/τρωκτικά τον μεγα εκσυγχρονιστή.
Δεν γίνεται σε ένα τέτοιο πόστ να μη βάλω και τη συζήτηση στη γειτονιά μου. :D
Από μικρό παιδί θυμάμαι όταν έβρεχε πολύ τους γονείς μου να συζητάνε με τους γείτονες εάν φούσκωσε ο Κηφισός.Η γειτονιά μου είναι κοντά στον Κηφισό και το ερώτημα εάν θα υπερχειλίσει ο Κηφισός και θα γίνει χαμός ήταν φλέγον.
Η συζήτηση αυτή σταμάτησε επί Τάπερμαν :lol: και Βάσως Παπανδρέου όταν έγιναν τα αντιπλημμυρικά έργα και επίσης σκεπάσθηκε ο Κηφισός και έγινε αυτοκινητόδρομος.Από τότε όλοι στην περιοχή το έχουν δεδομένο ότι το πρόβλημα πλημμύρα Κηφισού έληξε.
ΩΣΤΟΣΟ :8) εγώ γνωρίζω ότι τα διάφορα κανάλια απορροής που έγιναν έχουν μια φέρουσα ικανότητα.
Ποιά είναι αυτή ακριβώς δεν την ξέρω αλλά πάντως όριο υπάρχει.Και μία ημέρα ΕΑΝ πέσει ο Daniel 2 στην Αττική μπορεί τα νερά να ξεπεράσουν τη φέρουσα ικανότητα των καναλιών και βέβαια όχι μόνο να πλημμυρίσει ο Κηφισός αλλά και να τινάξει στον αέρα την άσφαλτο με την οποία τον σκέπασαν μαζί με όλα τα αυτοκίνητα που θα είναι επάνω.Και τότε θα φταίει ο Τάπερμαν ή καμμιά Αχτσιόγλου που θα είναι στα πράγματα;
Εγώ δεν ξέρω εάν υλοποιήθηκε σωστά αυτή η μελέτη αλλά ούτε και τι περιελάμβανε.Μπορεί να περιελάμβανε πρόβλεψη για Ιανό + 50% αλλά ο Daniel ήταν Ιανός Χ 2.
Εάν είναι έτσι δεν μπορείς να τα βάλεις με την εταιρία όπως θέλεις σαν καλός "στα εθνικά δεξιός και στα κοινωνικά αριστερός". :8) Μόνο εάν δεν έγιναν τα προβλεπόμενα μπορείς.
Μα αυτό ακριβώς είπα. Τα προβλεπόμενα στην περίπτωση της "Γρανας" ηταν να ακολουθηθεί η μελέτη για την αποστραγγιση.

Το θείο βρέφος όμως βιαζόταν και απαίτησε να γίνει παραλαβή του έργου ως είχε, απλά και μόνο για τις κορδέλες.
όταν στην 3ετία φάνηκαν τα αποτελέσματα με την εξαφάνιση του δρόμου απ την βροχή, είχαν βγει στα κάγκελα όλοι οι νυν συνοδοιπόροι και ασπονδοι εχθροί να βρίζουν τον Πολύδωρα επειδή είπε το προφανές.

Για το "στα εθνικά δεξιός στα κοινωνικά αριστερός" που λες, κάνεις μεγάλο λάθος άν νομίζεις πως "δεξιός στα κοινωνικά" σημαίνει να αποδέχεσαι τα νταβατζιλίκια των περιστέρηδων (50% -πενήντα- υπέρβαση χρόνου). Δεν γίνεται στοχοποίηση της επιχειρηματικότητας αλλά του καρκινώματος της διαπλοκής που ευημερεί στον μικρόκοσμο της γαμα ελληνωνυμης μπανανίας μας.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:23
George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:08

Ωραία πες μου τότε τι έκανε η κυβέρνηση και οι προκατοχοι της για τις περιοχές αυτές που ήταν σε τόσο επικίνδυνα σημεία.

Δεν έκαναν κάτι για ότι γίνεται 1 φορά τον αιωνα. Έκαμαν κάτι άλλο?
Δε χρειαζόνταν να κάνουν κάτι άλλο, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν τα χρήματα. Η χώρα είναι χρεωκοπημένη απο την αριστερή λαίλαπα και πάει στον αυτόματο πιλότο.

Μπορείς να φανταστεις τι θα γίνόνταν αν έλεγε ο Μητσοτάκης οτι θα ξόδευε 250 εκατομμυρια (λέω εγω) σε αντιπλημμυρικά έργα στα "τόσο επικίνδυνα σημεία", εννοώντας τη Μηλίνα και τη Ζαγορά Πηλίου ??
Είναι προτιμότερο να ξοδεύεις χρήματα για την προστασία των πολιτών πάρα σε άλλα πράγματα.

Δλδ πρέπει πρώτα να γίνει το μοιραίο και μετά να ξοδέψεις χρήματα?

Το κράτος πρέπει να προλαμβάνει πράγματα. Όχι να μαζεύει τα κομμάτια του μετά.
O πρώην γαλαζαίος δεν έχει διαβάσει ότι η κυβέρνηση δαπάνησε 45 δις ευρώ για επιδόματα-επιδοτήσεις και παροχές δανειζόμενοι από φορείς και οργανισμούς του δημοσίου;
Τι τσαμπουνάει τα περί χρημάτων;
Εικόνα
Λεφτά υπήρχαν, έστω δανεικά, που δόθηκαν όπως δόθηκαν...

Προσέξτε και το εξής, ενώ η κυβέρνηση δημιουργεί(;) υπουργείο Οικογένειας για το δημογραφικό, την ίδια ώρα για αντιμετώπιση του δίνει μόλις 60 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Είναι σαν να λέει κάποιος ότι συμβάλλει στην ανέγερση μιας σύγχρονης κατοικίας, δίνοντας το ποσό των...1000 ευρώ.

Εν ολίγοις, πολιτική βιτρίνας και όχι ουσίας.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Otto Weininger έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:13 Διάβασα ότι στην Καρδίτσα έπεσε τόσο νερό όσο πέφτει σε όλη την Γερμανία σε ένα χρόνο.
Και δεν σου φάνηκε δηλαδή παπαριά του τύπου "η Γη είναι δίσκος και ο Ήλιος προβολέας που κινείται γύρω της" και θέλεις να σου μιλήσουμε για αντιπλημμυρικά έργα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

:smt005: :smt005: :smt005:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Αρχέλαος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:47
George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 14:23

Είναι προτιμότερο να ξοδεύεις χρήματα για την προστασία των πολιτών πάρα σε άλλα πράγματα.

Δλδ πρέπει πρώτα να γίνει το μοιραίο και μετά να ξοδέψεις χρήματα?

Το κράτος πρέπει να προλαμβάνει πράγματα. Όχι να μαζεύει τα κομμάτια του μετά.
O πρώην γαλαζαίος δεν έχει διαβάσει ότι η κυβέρνηση δαπάνησε 45 δις ευρώ για επιδόματα-επιδοτήσεις και παροχές δανειζόμενοι από φορείς και οργανισμούς του δημοσίου;
Τι τσαμπουνάει τα περί χρημάτων;
Εικόνα
Λεφτά υπήρχαν, έστω δανεικά, που δόθηκαν όπως δόθηκαν...

Προσέξτε και το εξής, ενώ η κυβέρνηση δημιουργεί(;) υπουργείο Οικογένειας για το δημογραφικό, την ίδια ώρα για αντιμετώπιση του δίνει μόλις 60 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Είναι σαν να λέει κάποιος ότι συμβάλλει στην ανέγερση μιας σύγχρονης κατοικίας, δίνοντας το ποσό των...1000 ευρώ.

Εν ολίγοις, πολιτική βιτρίνας και όχι ουσίας.
Θα με συμπαθάς πασόκε μου αλλά by default είστε ψεύτες οπότε θα μου επιτρέψεις να μη πιστεύω τα στοχευμένα στοιχεία του πάτου σου.

Εν πάση περιπτώσει, η ΝΔ είναι το αποτέλεσμα της 30χρόνης πασοκικής λαίλαπας και ουχί ο λόγος. Οπότε σιωπή και κάνε μας τη χάρη, πάρε δρόμο αν έχεις ένα δράμι αυτοσεβασμού.

Δεν έχουμε πέσει ακόμα σε τέτοια κατάθλιψή να συνδιαλεγόμαστε με πασόκους.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ακομη και αν εχουμε φαινομενα κλιματικης αλλαγης στην Ελλαδα τον 21ο αιωνα...

ταυτοχρονα εχουμε και πολυ πιο εξελιγμενη τεχνολογια για την αντιμετωπιση φυσικων καταστροφων και επιπλεον εχουμε πολυ πιο ακριβη συστηματα προβλεψης καιρου.

Αυτο ομως δεν μας το υπενθυμιζουν.

Ουτε μας λενε οτι στις τελευταιες δεκαετιες του 20ου αιωνα ειχαμε καλυτερη δασοπυροσβεση απο σημερα:

α) Γιατι η Δασοφυλακη συμμετειχε με μεγαλη αποτελεσματικοτητα στην κατασβεση πυρκαγιων παρεα με την Πυροσβεστικη. Ενω απο το 1998 επι κυβερνησης Σημιτη απαγορευθηκε στους Δασοφυλακες να βοηθουν στην κατασβεση πυρκαγιων.

β) Γιατι τοτε ο στολισκος των Καναντερ δεν ηταν ιπταμενες σακαρακες που τις περισσοτερες μερες σημερα ειναι παροπλισμενα στο συνεργειο.

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

AlienWay έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:24 Γεγονός είναι ότι ο εκάστοτε πρωθυπουργός και υπουργός φέρει ευθύνη ακόμη και για παραλείψεις δεκαετιών. Αυτό ισχύει.

Ομως μη φτάνουμε στο σημείο να ταυτίζουμε τη φυσική καταστροφή (που είναι τέτοιου μεγέθους ώστε να μην αρκούν τα αντισταθμιστικά και ο μηχανισμός) με τον πρωθυπουργό.
Δεν είναι μόνο αυτό, είναι κι αυτό:
Saturn έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:23 Eπειδή έχει επιδείξει στο παρελθόν, δε, όλη αυτή την αηδιαστική αμετροέπεια και αδιαφορία και αλλαζονεία, πώς περιμένει κάποιος να μην λέμε οτι δεν τη σηκώνει πια ΚΑΙ με αυτό που έγινε τώρα;
Όταν με περισσή αλαζονεία βγαίνεις και κατηγορείς τους άλλους για πράγματα που δεν έκαναν και πλασάρεις τον εαυτό σου σαν άριστο με τόση υπεροψία και πόσο καλύτερος είσαι και Ελλάδα 2.0, το οποίο εκτός από αστείο είναι και μέγιστη προσβολή και αμετροέπεια, δηλαδή να έχεις το θράσος να λες ότι είσαι τόσο καλύτερος που φτιάχνεις το κράτος από την αρχή σε καλύτερη βερζιόν, λες και είναι σίκουελ... όταν λοιπόν είσαι τόσο ειρωνικό αρχιδάκι και φουλ φαφλατάς, όχι απλώς φταις, είσαι κύριος υπαίτιος.

Πέρα απ' αυτά, ο μηχανισμός μπορεί να είναι καλύτερος, απλά αντί για κράτος με καλύτερη ετοιμότητα προτιμούν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς, όπως τάμπλετ για τους φαντάρους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

https://twitter.com/WxNB_/status/169867 ... BPzaA&s=19

04/09
Οι ξένοι επιστήμονες προειδοποιούσαν

Στα σχόλια,

In summary, although the flooding in Thessaly, Greece is tragic this single anomalous event does not change the fact that there has been no increase in average daily rainfall or maximum daily rainfall in the Thessaly area of Greece since 1890. Claims that this weather event is associated with climate change are unscientific propaganda."

Κι άλλο. Σχόλιο γροθιά στο failed state μας

https://twitter.com/HansNooter/status/1 ... TgFoA&s=19
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 08 Σεπ 2023, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Unique

Αρίστος έγραψε: 08 Σεπ 2023, 15:00 Ακομη και αν εχουμε φαινομενα κλιματικης αλλαγης στην Ελλαδα τον 21ο αιωνα...

ταυτοχρονα εχουμε και πολυ πιο εξελιγμενη τεχνολογια για την αντιμετωπιση φυσικων καταστροφων και επιπλεον εχουμε πολυ πιο ακριβη συστηματα προβλεψης καιρου.

Αυτο ομως δεν μας το υπενθυμιζουν.

Ουτε μας λενε οτι στις τελευταιες δεκαετιες του 20ου αιωνα ειχαμε καλυτερη δασοπυροσβεση απο σημερα:

α) Γιατι η Δασοφυλακη συμμετειχε με μεγαλη αποτελεσματικοτητα στην κατασβεση πυρκαγιων παρεα με την Πυροσβεστικη. Ενω απο το 1998 επι κυβερνησης Σημιτη απαγορευθηκε στους Δασοφυλακες να βοηθουν στην κατασβεση πυρκαγιων.

β) Γιατι τοτε ο στολισκος των Καναντερ δεν ηταν ιπταμενες σακαρακες που τις περισσοτερες μερες σημερα ειναι παροπλισμενα στο συνεργειο.

.
Και σε άλλο νήμα μας πρήζεις τα @@ για της ηλεκτρονικές ταυτότητες. Δε πάτε καλά , ειλικρινα θέλετε ψυχιατρική βοήθεια.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Το να γράφει κάποιος ότι δεν υπάρχουν χρήματα για αντιπλημμυρικα έργα σημαίνει ότι ομολογεί το γεγονός ότι δεν γίνονται αντιπλημμυρικα έργα.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση και οι εδώ υποστηρικτές της λένε ψέματα ότι το κράτος ήταν προετοιμασμενο για τέτοια φαινόμενα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Τώρα δεν κρύβουν τους νεκρούς;
Ο Μητσοτάκης ζει το δικο του Μάτι
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

George_V έγραψε: 08 Σεπ 2023, 13:33
Το πρόβλημα εδώ είναι το εξής. Τι έκανε η κυβέρνηση (και η οποία κυβερνηση) για τις περιοχές που βροσκοντουσαν σε επικίνδυνα σημεία?

Όπως ειπώθηκε παραπάνω στην Καρδίτσα πλημμύρισε περιοχή που βρισκόταν σε γουβα μμστο σημείο συνάντησης 4 ποταμών.

Τι έργα έγιναν για να προφυλάσσει η περιοχή από πλημμύρικα επεισόδια?

Δεν κατηγορείται η κυβέρνηση για την κακοκαιρία η οποία ούτως ή άλλως είναι act of God αλλα για την έλλειψη επαρκούς πρόληψης και προστασίας.
Όταν ήμουν μαθητής του Δημοτικού μας έμαθαν στην Γεωγραφία για την λίμνη Κάρλα ή Βοιβηϊδα. Τότε ήταν ακόμα υπαρκτή. Η λίμνη αποξηράνθηκε το 1962, αλλά δημιουργήθηκε ξανά μέσα σε 2-3 μέρες.

Πώς μπορεί να υπάρξει πρόληψη και ανάλογά έργα για τέτοιο γεγονός;

Εικόνα
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Unique

zteo έγραψε: 08 Σεπ 2023, 15:03 Το να γράφει κάποιος ότι δεν υπάρχουν χρήματα για αντιπλημμυρικα έργα σημαίνει ότι ομολογεί το γεγονός ότι δεν γίνονται αντιπλημμυρικα έργα.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση και οι εδώ υποστηρικτές της λένε ψέματα ότι το κράτος ήταν προετοιμασμενο για τέτοια φαινόμενα.
Πες και για τα ΦρΕαΤιΑ

Θάνος Τζήμερος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”