Από το ραντάρ βροχής βλέπω ότι ρίχνει στη Λάρισα, άλλα όχι κάτι σφοδρό, εσύ που είσαι εκεί τι βλέπεις;stergiosbik έγραψε: 07 Σεπ 2023, 22:17 Μόλις ήρθε μήνυμα από το 112 να εκκενωθούν περιοχές στην Λάρισα που εμπεριέχονται στην πλημμυρικά ζώνη του Πηνειού!
Ολόκληρες συνοικίες με δεκάδες χιλιάδες κόσμου!!!
Πρωτοφανή πράγματα για την πόλη με τα καλύτερα αντιπλημμυρικά έργα στην Ελλάδα.
Και ο Πηνειός δεν έφτασε στο peak του ακόμη βάσει του όγκου νερού που κατεβαίνει!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
taliban και όλοι οι υπόλοιποι πληγέντες, Δύναμη!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
stergiosbik
Oχι δεν ρίχνει.vatraxos έγραψε: 07 Σεπ 2023, 22:21Από το ραντάρ βροχής βλέπω ότι ρίχνει στη Λάρισα, άλλα όχι κάτι σφοδρό, εσύ που είσαι εκεί τι βλέπεις;stergiosbik έγραψε: 07 Σεπ 2023, 22:17 Μόλις ήρθε μήνυμα από το 112 να εκκενωθούν περιοχές στην Λάρισα που εμπεριέχονται στην πλημμυρικά ζώνη του Πηνειού!
Ολόκληρες συνοικίες με δεκάδες χιλιάδες κόσμου!!!
Πρωτοφανή πράγματα για την πόλη με τα καλύτερα αντιπλημμυρικά έργα στην Ελλάδα.
Και ο Πηνειός δεν έφτασε στο peak του ακόμη βάσει του όγκου νερού που κατεβαίνει!
Εδώ έβρεχε συνεχώς αλλά σχετικά ήπια.
Τα νερά είναι από τα ορεινά των Τρικάλων που τώρα άρχισαν να φτάνουν εδώ.
-
stergiosbik
-
stergiosbik
Πάω να δω τι γίνεται σε αυτές τις περιοχές.
Σιγά μη γράφει για πλάκα.ST48410 έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:54Εχθές είχε τουλάχιστον δύο φορές ισχυρή καταιγίδα στο κέντρο. Αφού είδες και τα νερά να παρασέρνουν κόσμο.vantono έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:51 Αθήνα τα ιδια σκατά πάλι. Δυο μέρες τώρα μας ζηλεύει και το Λονδίνο.
Τουλαχιστον ας πιασει καταρράκτες να τα γαμήσει όλα και να σκάσει απαγόρευση κυκλοφορίας. Οσο τραβάει αυτη η μαλακια ειναι ενοχλητική. Τα πάντα γινονται πιο ενοχλητικά.
ΥΓ. Ξέρω ότι τα γράφεις για πλάκα αλλά ακούγονται λίγο ενοχλητικά, ειδικά όταν καταστρέφονται περιουσίες και κινδυνεύουν ζωές.
Χάνουν άνθρωποι ζωές και περιουσίες, και το κάθε ζαβό κοιτάει πώς να το γυρίσει στο πολυπόθητό του λοκντάου...
Παράνοια που μόνο στο Γιουνανισταν βρίσκεις.
Ζυρίχη BTW, λιακάδα μούρλια κάθε μέρα για πάνω από μια βδομάδα. Καιρός απόλαυση.
Έλα ρε συ. Γράφει χρόνια εδώ μέσα και δεν έχει δώσει δείγματα ανθρώπου χαιρέκακου ή χοντρόπετσου που αδιαφορεί για τη δυστυχία των άλλων. Είναι προφανώς ένα χιουμοριστικό ποστ απλά το θέμα είναι σοβαρό και κάπου μου χτύπησε λίγο άσχημα.Imperium έγραψε: 07 Σεπ 2023, 22:51 Σιγά μη γράφει για πλάκα.
Χάνουν άνθρωποι ζωές και περιουσίες, και το κάθε ζαβό κοιτάει πώς να το γυρίσει στο πολυπόθητό του λοκντάου...
Παράνοια που μόνο στο Γιουνανισταν βρίσκεις.
-
stergiosbik
Τώρα γύρισα.
Αυτό το πράγμα από τότε που έγιναν τα έργα και χώρισαν το ποτάμι στα δύο,δεν το έχω ξαναδεί!
Ότι κρατάει πια το νερό είναι τα αναχώματα αλλά σε πολλά σημεία είναι σχεδόν οριακά και το ποτάμι θα φέρει περισσότερο νερό ακόμα!
Δεν ξέρω πως θα ξημερώσουν οι παραποτάμιες περιοχές αλλά πολύ φοβάμαι ότι δούμε απίστευτα πράγματα.
Ο κόσμος είναι όλος έξω αναστατος,αστυνομία παντού,έχουν εκκενωθει τα αμαξοστάσια του ΚΤΕΛ και του αστικού ΚΤΕΛ.
Το ποτάμι στην εξωτερική κοίτη έχει ξεχειλίσει και ήδη σημεία όπως το Άλσος έχουν πλημμυρίσει!
Αυτό το πράγμα από τότε που έγιναν τα έργα και χώρισαν το ποτάμι στα δύο,δεν το έχω ξαναδεί!
Ότι κρατάει πια το νερό είναι τα αναχώματα αλλά σε πολλά σημεία είναι σχεδόν οριακά και το ποτάμι θα φέρει περισσότερο νερό ακόμα!
Δεν ξέρω πως θα ξημερώσουν οι παραποτάμιες περιοχές αλλά πολύ φοβάμαι ότι δούμε απίστευτα πράγματα.
Ο κόσμος είναι όλος έξω αναστατος,αστυνομία παντού,έχουν εκκενωθει τα αμαξοστάσια του ΚΤΕΛ και του αστικού ΚΤΕΛ.
Το ποτάμι στην εξωτερική κοίτη έχει ξεχειλίσει και ήδη σημεία όπως το Άλσος έχουν πλημμυρίσει!
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Έχει θεμα και το ποταμι κατω απο τον αγιο αχιλλειο ή μόνο στο άλσος προς Γιάννουλη?stergiosbik έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:37 Τώρα γύρισα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
-
stergiosbik
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
Μόλις με πήραν τηλέφωνο.
Η άμυνα της πόλης έπεσε!!!
Άγιος Θωμάς και Ταμπάκικα άρχισαν να πλημμυρίζουν!
Μόλις με πήραν τηλέφωνο.
Όχι ρε πστ μου. Μένεις κοντά; πρόσεχε.stergiosbik έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:43 Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
Μόλις με πήραν τηλέφωνο.
Τα Ταμπάκικα δεν είναι στη γέφυρα Αλκαζάρ;
Η Αγία Βαρβάρα είναι κοντά στις περιοχές του Πηνειού;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 07 Σεπ 2023, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Ακόμα εκεί δεν είναι τόσο σκούρα τα πράγματα.lonelyrider έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:42Έχει θεμα και το ποταμι κατω απο τον αγιο αχιλλειο ή μόνο στο άλσος προς Γιάννουλη?stergiosbik έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:37 Τώρα γύρισα.
Μάλλον ρίχνουν το περισσότερο νερό στην εξωτερική κοίτη μπας και γλιτωσουν τις περιοχές κοντά στο κέντρο.
Δεν βλέπω όμως να λειτουργεί το πράγμα και πολύ πιθανόν να υπερχειλισουν και οι δύο κοίτες και να ζήσουμε σκηνές αποκάλυψης.
Πάρε το αμάξι,μηχανάκι και "περπάτα" από τον περιφερειακό από Νέα Σμύρνη έως το Lidl στον Άγιο Θωμά.
Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!
-
stergiosbik
Είμαι ψηλά εγώ αλλά πολύ κοντά σε κάποιες επικίνδυνες περιοχές μιας και είναι γειτονικές.Ερμής έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:45Όχι ρε πστ μου. Μένεις κοντά; πρόσεχε.stergiosbik έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:43 Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
Μόλις με πήραν τηλέφωνο.
Αγία Βαρβάρα δεν έχουμε εδώ.Μηπως κάπως αλλιώς;
Πιθανό θα μάθω και θα σου πω ακριβώςstergiosbik έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:50Είμαι ψηλά εγώ αλλά πολύ κοντά σε κάποιες επικίνδυνες περιοχές μιας και είναι γειτονικές.Ερμής έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:45Όχι ρε πστ μου. Μένεις κοντά; πρόσεχε.stergiosbik έγραψε: 07 Σεπ 2023, 23:43 Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!
Μόλις με πήραν τηλέφωνο.
Αγία Βαρβάρα δεν έχουμε εδώ.Μηπως κάπως αλλιώς;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-