vantono έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:51
Αθήνα τα ιδια σκατά πάλι. Δυο μέρες τώρα μας ζηλεύει και το Λονδίνο.
Τουλαχιστον ας πιασει καταρράκτες να τα γαμήσει όλα και να σκάσει απαγόρευση κυκλοφορίας. Οσο τραβάει αυτη η μαλακια ειναι ενοχλητική. Τα πάντα γινονται πιο ενοχλητικά.
Εχθές είχε τουλάχιστον δύο φορές ισχυρή καταιγίδα στο κέντρο. Αφού είδες και τα νερά να παρασέρνουν κόσμο.
ΥΓ. Ξέρω ότι τα γράφεις για πλάκα αλλά ακούγονται λίγο ενοχλητικά, ειδικά όταν καταστρέφονται περιουσίες και κινδυνεύουν ζωές.
Τουλαχιστον ας πιασει καταρράκτες να τα γαμήσει όλα και να σκάσει απαγόρευση κυκλοφορίας. Οσο τραβάει αυτη η μαλακια ειναι ενοχλητική. Τα πάντα γινονται πιο ενοχλητικά.
Εχθές είχε τουλάχιστον δύο φορές ισχυρή καταιγίδα στο κέντρο. Αφού είδες και τα νερά να παρασέρνουν κόσμο.
ΥΓ. Ξέρω ότι τα γράφεις για πλάκα αλλά ακούγονται λίγο ενοχλητικά, ειδικά όταν καταστρέφονται περιουσίες και κινδυνεύουν ζωές.
Το γράφω μονο για Αθήνα, όχι για αλλού που ειναι πολύ σοβαρότερα τα πραγματα, φυσικά. Εδώ μονο δυο σταθμοι μετρό ψευτοπλημμύρισαν, κλαιν.
ειδικά όταν καταστρέφονται περιουσίες και κινδυνεύουν ζωές
Κάτι ακριβώς που ΔΕΝ θα συνέβαινε αν ειχε επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας.
το ονειρο σου ειναι να εισαι δεκοτζής;
Σταματάει η βροχή μετά τις 5 πληροφοριακά.
Επίσης απαγόρευση κυκλοφορίας(για πάνω απο μια δυο μέρες και αυτό μονο στην περίπτωση χιονιού) μη περιμένεις να ξαναδεις αν δε γίνει δικτατορία. Στο λέω για να μη περιμένεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Gherschaagk έγραψε: 07 Σεπ 2023, 13:49
Όποιος μπορεί να επικοινωνήσει με Ταλιμπάν παρακαλείται να το κάνει.
Όλα καλά.
Απλά δεν μπαίνω κάνω οικονομία μπαταρίας.
Έχω γεννήτρια φορτίζω το κινητό αλλά αργεί γιατί πήρε νερό στη θύρα φόρτισης.
Δεν βρέχει τώρα.
Βάλε το κινητό μέσα σε ρύζι. Απορροφά την υγρασία.
Οι μελισσούλες σου πώς είναι;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Όλα καλά. Απλά δεν μπαίνω κάνω οικονομία μπαταρίας.
Δεν βρέχει τώρα.
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις περαιτέρω στον καθένα απο μας, μιας και είσαι καλά μαν μου. Κράτα η μπαταρία σου. Είναι πολύτιμη για την όποια επικοινωνία κάμεις. Πρόσεχε. Αυτό μόνο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν βρέχει τώρα.
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις περαιτέρω στον καθένα απο μας, μιας και είσαι καλά μαν μου. Κράτα η μπαταρία σου. Είναι πολύτιμη για την όποια επικοινωνία κάμεις. Πρόσεχε. Αυτό μόνο.
Έχω γεννήτρια και αρκετά καύσιμα
Την βάζω εναλλάξ καταψύκτη και ψυγείο.
Τα μελισσια nandros γλίτωσαν δεν μου τα έπνιξε εκτός από λίγα που είχα σε ένα άλλο χωράφι που πλημμύρισε
Δεν βρέχει τώρα.
Τα μελισσια nandros γλίτωσαν δεν μου τα έπνιξε εκτός από λίγα που είχα σε ένα άλλο χωράφι που πλημμύρισε
Μπράβο παλικάρι.
Όλοι σ'έχουμε στην καρδιά μας να ξέρεις...
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Δεν βρέχει τώρα.
Λυπάμαι για τις μέλισσες που έχασες ρε παιδί. Ειλικρινά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μόλις ήρθε μήνυμα από το 112 να εκκενωθούν περιοχές στην Λάρισα που εμπεριέχονται στην πλημμυρικά ζώνη του Πηνειού!
Ολόκληρες συνοικίες με δεκάδες χιλιάδες κόσμου!!!
Πρωτοφανή πράγματα για την πόλη με τα καλύτερα αντιπλημμυρικά έργα στην Ελλάδα.
Και ο Πηνειός δεν έφτασε στο peak του ακόμη βάσει του όγκου νερού που κατεβαίνει!