!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Στα χναρια του Αλεξαρου και ο Κασσελακαρος :smt038

Εικόνα
https://www.enikos.gr/politics/kasselak ... i/2021048/

Εικόνα
Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Εμένα πάντως αυτό που μου τη σπάει με τον Κασσελάκη είναι οτι είναι πολύ αυτοαναφορικός.

Πρέπει κάποιος επικοινωνιολόγος να τον συμβουλεύσει να κόψει τόσο πολύ το εγώ εγώ εγώ
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:24
student έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:05 ...και όποιος νδους δεν έχει συνειδητοποιήσει τί στράβωμα έχει προκαλέσει και σε πόσο μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού η άριστη συμπεριφορά τους με τα κωλοδάχτυλα και το 41τακατό, μάλλον πάει για άβολο ξύπνημα
Σε ποιο μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού αναφέρεσαι;

Σ' αυτό που έκανε πανελλήνιο επαναστατικό σύνθημα το "τραβιέσαι μητσοτάκη";

Ε, τώρα θα τραβήξουν οικειοθελώς και την άμαξα του κασσελάκη... για να υποστηρίξουν αυτό που έβριζαν.
Ε ναι. Και πιο κάτω στο δρόμο οι ίδιοι πάλι πιθανόν να το αλλάξουν σε "καααασσελάκη τραβιεεεέσαι" (είναι και βολικά τα ονόματα για συνθηματικές αλλαξοφωνιές). Που το παράξενο?
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:32 Εμένα πάντως αυτό που μου τη σπάει με τον Κασσελάκη είναι οτι είναι πολύ αυτοαναφορικός.

Πρέπει κάποιος επικοινωνιολόγος να τον συμβουλεύσει να κόψει τόσο πολύ το εγώ εγώ εγώ
Επιτέλους. Γιατί τόσες μέρες μοιάζει να γράφετε οι περισσότεροι σαν μαγεμένοι.

Απαραίτητο και δουλειά των επικοινωνιολόγων είναι μάλλον σε αυτή τη φάση. Δεν τον ξέρει κανείς και του είπαν μίλα για σένα για να σε μάθουν. Μετά την πιθανή εκλογή του θα κοπούν αυτά μέχρι να αναμετρηθεί με το Μητσοτάκη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ST48410 έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:29
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:13 Εγώ άλλο δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί όλοι λένε ότι με Στεφ ο Σύριζα ξεφεύγει από την αριστερά του 3%, ενώ από τα λίγα που έχει πει ότι είναι στην ατζέντα του, είναι η κατάργηση θητείας και διαχωρισμός με Εκκλησία; Αυτή δεν είναι η ατζέντα του 3%; Ή είναι κάποια άλλη και αν ναι ποιά;

Ειλικρινής ερώτηση.
Οι πολιτικοί λένε διάφορα. Και οι πολίτες μιας ηλικίας ξέρουν ότι από αυτά που ακούνε κάποια σίγουρα δεν θα γίνουν αλλά πρέπει να τα πει ο πολιτικός για να δώσει στίγμα, να διαφοροποιηθεί από αντιπάλους εκτός και συνυποψηφίους εντός.
Ο ίδιος αν πρόσεξες έχει δηλώσει και Χριστιανός, οπότε (είτε είναι είτε δεν είναι) σίγουρα θέλει και τις ψήφους τους.

Βασικά ο Κασσελάκης λέει το εξής. Τόσα χρόνια οι αντίπαλοί σας στα καφενεία σας έλεγαν ότι ο αρχηγός σας είναι άνεργος, ακαλλιέργητος, ανίκανος να μιλήσει αγγλικά χωρίς να γελάει ο κόσμος, χαζός, ατημέλητος. Ε, τώρα μπορεί να έχετε για αρχηγό κάποιον που είναι διακεκριμένος σε μαθηματική Ολυμπιάδα, έχει σπουδές και καριέρα στο εξωτερικό, μιλάει ξένες γλώσσες, ντύνεται και έφτασε να τα έχει όλα αυτά με την αξία του ξεκινώντας πολύ χαμηλά μετά από πτώχευση του πατέρα του. Α, θέλετε και κάτι αριστερό; Γκέϊ, κακή Γκόλντμαν Σακς αλλά το κατάλαβα όταν εργάστηκα εκεί και πάρτε και δύο αριστερές θέσεις που τις πρόλαβα πριν τις κάνει σημαία άλλος υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.
Ναι αλλά αυτά είναι απλά αναδιατύπωση όσων ξέρουμε ήδη. Άρα η φράση "ΣΥΡΙΖΑ του 3%" δεν έχει να κάνει με θέσεις αλλά με την αισθητική του υποψηφίου με την ευρεία έννοια;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:32 Εμένα πάντως αυτό που μου τη σπάει με τον Κασσελάκη είναι οτι είναι πολύ αυτοαναφορικός.

Παρατράγουδο είναι
Άβαταρ μέλους
ST48410

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:35 Ναι αλλά αυτά είναι απλά αναδιατύπωση όσων ξέρουμε ήδη. Άρα η φράση "ΣΥΡΙΖΑ του 3%" δεν έχει να κάνει με θέσεις αλλά με την αισθητική του υποψηφίου με την ευρεία έννοια;
Με όλα. Εγώ όταν άκουγα για σύριζα 3% φανταζόμουν περισσότερο ένα κόμμα τύπου Αλαβάνου, με προσήλωση σε αριστερές θέσεις, με εμμονές σε συγκεκριμένα ζητήματα που θα ψάχνει να βρει τι το διαφοροποιεί από το ΚΚΕ.

Κανείς δεν πιστεύει ότι με τον Κασσελάκη αρχηγό θα υπάρχει καν συζήτηση για ιδεολογικές καθαρότητες και αν είναι περισσότερο Σταλινικοί ή Μαοϊκοί ή.. ή.. στον προσανατολισμό τους. Αυτός θα προσπαθήσει να τους ξανακάνει κόμμα εξουσίας και τα ιδεολογικά θα τα βρουν στο δρόμο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ο Βαρδής εστιάζει σε λάθος σημεία.

Η Έφη είναι ολόσωστη. Παντελόνι, πέδιλο, κλασσικά χρώματα, στυλάτη απλότητα. Ο Παππάς, συνδυασμός χαλαρού παιδιού του λαού αλλά και με το σημειολογικό σακκάκι να βρίσκεται ως μπακάπ, Τσακαλώτος/Τζουμάκας -> κερκίδα αγώνα και Κασσελάκης τέρμα εκτός θέματος για συνέδριο του σύριζα, με κοστούμι γραβάτα κομπλέ για ορκωμοσία και στάση που παραπέμπει σε διαφήμιση καλσόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

ST48410 έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:34

Απαραίτητο και δουλειά των επικοινωνιολόγων είναι μάλλον σε αυτή τη φάση. Δεν τον ξέρει κανείς και του είπαν μίλα για σένα για να σε μάθουν. Μετά την πιθανή εκλογή του θα κοπούν αυτά μέχρι να αναμετρηθεί με το Μητσοτάκη.
Ναι και γω το πιστεύω αλλά το κομμάτι του ποιός είναι μας το κάλυψε με το 4λεπτο βιντεάκι του.

Τώρα θέλει πιο ρέγουλα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

πατησιωτης έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:37
Beria έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:29 Ο McManus έχει λαλήσει
Έχει όλα τα στιγμιότυπα από το ιστορικό συνέδριο.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... cale=el_GR
:smt018 :smt018 :smt018

Όχι ολα

Την ηρωίδα αντάρτισσα Ευα δεν την έβαλε :102:

Εικόνα

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ST48410

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:41

Ναι και γω το πιστεύω αλλά το κομμάτι του ποιός είναι μας το κάλυψε με το 4λεπτο βιντεάκι του.

Τώρα θέλει πιο ρέγουλα.
εμείς ενημερωνόμαστε κατά κύριο λόγο από τα social. Αυτός πρέπει να τα επαναλάβει και στις επίσημες ομιλίες του που θα παίξουν στα πιο παλιομοδίτικα μέσα για το μπάρμπα που διαβάζει εφημερίδα και τη θεία που παρακολουθεί δελτία ειδήσεων.

Ναι, χτυπάει άσχημα ότι μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του σα να μην έχει συνυποψηφίους. Λογικά κι αυτό κάποιος επικοινωνιολόγος θα το σύστησε. "Δεν υπάρχουν οι άλλοι. Εσύ είσαι αυτός που θα νικήσει το Μητσοτάκη". Αυτό πρέπει να τους εντυπωθεί.

Δεν ξέρω αν Μπέρια και νάνος κάνουν πλάκα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο φίλο ή γνωστό που θα γραφτεί να πάει να ψηφίσει για οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο. Εννοώ από αυτούς που δεν είναι βαμμένοι συριζαίοι.

Αν δεν υπάρχει το κώλυμα που ανέφερε ο Άδωνις (offshore), τότε μοιάζει ότι θα βγει εύκολα ή δύσκολα. Κρατάω και μία επιφύλαξη γιατί πολλές φορές ο σφυγμός του φόρουμ δεν συμβαδίζει καθόλου με την υπόλοιπη κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

ST48410 έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:47
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:41

Τώρα θέλει πιο ρέγουλα.
εμείς ενημερωνόμαστε κατά κύριο λόγο από τα social. Αυτός πρέπει να τα επαναλάβει και στις επίσημες ομιλίες του που θα παίξουν στα πιο παλιομοδίτικα μέσα για το μπάρμπα που διαβάζει εφημερίδα και τη θεία που παρακολουθεί δελτία ειδήσεων.

Ναι, χτυπάει άσχημα ότι μιλάει συνέχεια για τον εαυτό του σα να μην έχει συνυποψηφίους. Λογικά κι αυτό κάποιος επικοινωνιολόγος θα το σύστησε. "Δεν υπάρχουν οι άλλοι. Εσύ είσαι αυτός που θα νικήσει το Μητσοτάκη". Αυτό πρέπει να τους εντυπωθεί.

Δεν ξέρω αν Μπέρια και νάνος κάνουν πλάκα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κανέναν άλλο φίλο ή γνωστό που θα γραφτεί να πάει να ψηφίσει για οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο. Εννοώ από αυτούς που δεν είναι βαμμένοι συριζαίοι.

Αν δεν υπάρχει το κώλυμα που ανέφερε ο Άδωνις (offshore), τότε μοιάζει ότι θα βγει εύκολα ή δύσκολα. Κρατάω και μία επιφύλαξη γιατί πολλές φορές ο σφυγμός του φόρουμ δεν συμβαδίζει καθόλου με την υπόλοιπη κοινωνία.
Το κρας τεστ του είναι ο 1ος γύρος. Αν κερδίσει για λίγο ή χάσει για λίγο στον 1ο γύρο τότε στον 2ο θα σαρώσει. Κάνει μπαμ γενικότερα από την κοινωνία. Δε μιλάω για το φόρουμ εδώ. Μιλάω τι ακούω εκεί έξω από τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

student έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:24
student έγραψε: 02 Σεπ 2023, 14:05 ...και όποιος νδους δεν έχει συνειδητοποιήσει τί στράβωμα έχει προκαλέσει και σε πόσο μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού η άριστη συμπεριφορά τους με τα κωλοδάχτυλα και το 41τακατό, μάλλον πάει για άβολο ξύπνημα
Σε ποιο μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού αναφέρεσαι;

Σ' αυτό που έκανε πανελλήνιο επαναστατικό σύνθημα το "τραβιέσαι μητσοτάκη";

Ε, τώρα θα τραβήξουν οικειοθελώς και την άμαξα του κασσελάκη... για να υποστηρίξουν αυτό που έβριζαν.
Ε ναι. Και πιο κάτω στο δρόμο οι ίδιοι πάλι πιθανόν να το αλλάξουν σε "καααασσελάκη τραβιεεεέσαι" (είναι και βολικά τα ονόματα για συνθηματικές αλλαξοφωνιές). Που το παράξενο?
Δεν βρίσκω τίποτα το παράξενο. Θεωρώ γελοίες (για την ακρίβεια συμπλεγματικές) εκφράσεις και τα δύο. Ελπίζω να έγινα πιο σαφής, έτσι; :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
phorumaster

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumaster »

Από τον πρώτο γύρο λογικά θα πάρει πολλούς ψηφοφόρους του Παππά
Οι του Τσακαλώτου θα πάνε αχτσιογλου.
Και οι του Τζουμάκα εφόσον επιτέθηκε στον Κασσελακη πιθανότατα αχτσιογλου
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση