!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
Η Αθήνα έχει το πιο ψηλό ποσοστό ιδιοκτησίας αυτοκινήτου ανά κάτοικο στην Ευρώπη, επίσης είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Ευρώπη γιατί είναι μικρή και χτισμένη προς τα πάνω, και έχει από τα πιο χαμηλά ποσοστά κατοίκων που μετακινούνται με άλλους τρόπους. Αν θες ξαφνικά να ανακαλύψεις σταθερές θέσεις παρκαρίσματος για όλους πρέπει πρώτα απ' όλα να μειώσεις τα αυτοκίνητα. Το οποίο δε γίνεται, αντίθετα όλο και χειροτερεύει. Το ποσοστό ιδιοκτησίας αυτοκινήτων ανα κάτοικο έχει 6πλασιαστει από το '85 έως το '22. Είναι ειδική περίπτωση πόλης, και οι περισσοτερες στην Ελλάδα είναι βασικά ίδιες, απλά μικρότερες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Lt Aldo Raine
Διότι τι ειναι η Αθηνα κύριοι?Ειναι μια ατέλειωτη σαμπέρμπια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:05![]()
Εγώ όποτε λέω "επιτέλους μια θέση" τελικά πλησιάζω και είναι πυλωτή ή παργκινγκ.
Όπως Αμερική.
- Chilloutbuddy
Το ίδιο πράμα λέτε, ότι δεν πρόκειται να γίνει.Lt Aldo Raine έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:24Δεν ξέρω που μένεις αγαπητέ,έχε υπ' όψη παντως για Αττικη οτι χτίστηκε χωρις σχέδιο πόλης(με ελάχιστες εξαιρέσεις)και οτι και ακόμη και σήμερα υπάρχουν προαστια στα ΒΠ και ανατολικα που ΔΕΝ εχουν δίκτυο αποχέτευσης.Μιλάμε τωρα για τις "καλες" περιοχές που τη βγάζουν με βοθρατζίδικα,ε?enaon έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:11Αν αρχίσουμε να σκαβουμε σημερα να φτιάξουμε υποδομή, σε 20 χρονια θα είμαστε έτοιμοι μάλλον. Έστω η μπαταρία είναι 100 KWh, για να της δώσουμε 400KW στη είσοδο θέλουμε όλο το ρεύμα που μπορούν να βγάλουν οι πίνακες 30 σύγχρονων διαμερισμάτων αυτα τα 10 λεπτα, αλλη ταση αλλα για την εικόνα δυναμης.
Και έρχεσαι και μου λες να αρχιζουν να σκαβουν παντου για να μπουν τα Τέσλα σε 20 χρόνια...εδω ρε φιλε κινδυνευουν να πνιγουν στο σκατο τα τελευταια 40...
- Lt Aldo Raine
Ναι,σορυ.Κόλλησα στην πρωτη πρόταση.Chilloutbuddy έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:28Το ίδιο πράμα λέτε, ότι δεν πρόκειται να γίνει.Lt Aldo Raine έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:24Δεν ξέρω που μένεις αγαπητέ,έχε υπ' όψη παντως για Αττικη οτι χτίστηκε χωρις σχέδιο πόλης(με ελάχιστες εξαιρέσεις)και οτι και ακόμη και σήμερα υπάρχουν προαστια στα ΒΠ και ανατολικα που ΔΕΝ εχουν δίκτυο αποχέτευσης.Μιλάμε τωρα για τις "καλες" περιοχές που τη βγάζουν με βοθρατζίδικα,ε?enaon έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:11Αν αρχίσουμε να σκαβουμε σημερα να φτιάξουμε υποδομή, σε 20 χρονια θα είμαστε έτοιμοι μάλλον. Έστω η μπαταρία είναι 100 KWh, για να της δώσουμε 400KW στη είσοδο θέλουμε όλο το ρεύμα που μπορούν να βγάλουν οι πίνακες 30 σύγχρονων διαμερισμάτων αυτα τα 10 λεπτα, αλλη ταση αλλα για την εικόνα δυναμης.
Και έρχεσαι και μου λες να αρχιζουν να σκαβουν παντου για να μπουν τα Τέσλα σε 20 χρόνια...εδω ρε φιλε κινδυνευουν να πνιγουν στο σκατο τα τελευταια 40...
- Dwarven Blacksmith
Στη σαμπέρμπια δεν έχουν πυλωτές, έχουν πάρκινγκ και driveways.Lt Aldo Raine έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:27Διότι τι ειναι η Αθηνα κύριοι?Ειναι μια ατέλειωτη σαμπέρμπια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:05![]()
Εγώ όποτε λέω "επιτέλους μια θέση" τελικά πλησιάζω και είναι πυλωτή ή παργκινγκ.
Όπως Αμερική.
-
talaipwros
εχει τεσλα μοδελ3 ταξί στην Αθηνα, αλλο να γκρινιάζουμε λίγο να περνάει η ώρα άλλο ναLt Aldo Raine έγραψε: 24 Αύγ 2023, 08:55 .Ο μεσος δε ταριφας κινουμενος εντος αστικου κυκλου κανει μινιμουμ 250,αν θυμαμαι καλα.
λέμε ότι δεν έρχονται με φορα.
- Lt Aldo Raine
Ότι ειχα να πω το είπα τύπε.Ο μπουσουλας που ανέφερα ειναι ΠΟΛΥ ασφαλής μπουσουλας πάντως.Καρατσεκαρισμένος που λέμε.talaipwros έγραψε: 25 Αύγ 2023, 20:13οριστε και 800 χιλιομετρα μονοκοπανια
https://lucidmotors.com/air
Και κάλλιο γαιδουρόδενε παρα γαιδουρογύρευε,που λένε.Ή μαλλον μπριζογύρευε.
έπρεπε να το πεις από την αρχη, ειναι βασικο αυτο.
- Chilloutbuddy
Eκει έχεις άλλο πρόβλημα. Οτι αυτοί που μένουν στα σαμπερμπια θέλουν το αμάξι να είναι οπωσδήποτε γιγαντιαίο σουβ με προδιαγραφές f150 η λαντκρουζερ, μη με ρωτήσεις γιατί, δεν έχω ιδέα, πάντως αυτά αγοράζουνε. Δεν τους πιάνεις με λογική αυτούς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:41Στη σαμπέρμπια δεν έχουν πυλωτές, έχουν πάρκινγκ και driveways.Lt Aldo Raine έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:27Διότι τι ειναι η Αθηνα κύριοι?Ειναι μια ατέλειωτη σαμπέρμπια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2023, 19:05
![]()
Όπως Αμερική.
- Lt Aldo Raine
Και εγω εχω δει id4.Οι ταρίφες παντως προτιμανε το οκτάβια τζιτέκ ως ΤΟ ταριφάδικο.enaon έγραψε: 25 Αύγ 2023, 20:27εχει τεσλα μοδελ3 ταξί στην Αθηνα, αλλο να γκρινιάζουμε λίγο να περνάει η ώρα άλλο ναLt Aldo Raine έγραψε: 24 Αύγ 2023, 08:55 .Ο μεσος δε ταριφας κινουμενος εντος αστικου κυκλου κανει μινιμουμ 250,αν θυμαμαι καλα.
Και οι ταρίφες,ως επαγγελματιες, καθονται κατω και τα μετρανε καταλεπτως,πόσο καιει,ποσο αυτο,ποσο εκεινο...Τα πάντα όλα.
Ως ερασιτέχνες μπορει να έχουμε άλλα κριτηρια(προσωπικα δεν εχω καν αυτοκίνητο αλλα μηχανή).Τα επαγγελματικα κριτηρια ομως ειναι ΣΟΒΑΡΑ κριτηρια*,οχι καβλάντες.Ούτε τεχνοφετιχισμοι.
* το ιδιο και αυτα των στρατιωτικων σε κατι ΗΠΑ,Κινες κλπ...επαγγελματιες ειναι και αυτοι άλλωστε.
περιπου το ίδιο λέμε, νομίζω δεν γίνεται να μην γίνει, σε 10 χρονια θα εχουμε μασουλισει ενα μεκ επιδοτησεις, δεν θα έχουμε κάνει τίποτα αλλα δεν θα μπορουμε να πούμε δεν έχουμε υποδομές νομιζω. Απλα δεν καταλαβαίνω πως θα γίνει, ποιον θα βρίζουμε κλπ.
επιλεγω να απαντησω μονο στην πιο χοντρη απο τις μαλακιες.Lt Aldo Raine έγραψε: 25 Αύγ 2023, 08:09
ΥΓ Και εννοειται ο ταριφας που θα το γυρισει σε ev σε θες 150000 χλμ,θες 200000,θες μισο εκατομμυριο(πεντε χρονια μαξ δλδ)απλα τη γάμησε.Το ev ή θα σερνεται,ή θα πληρωθει μια ή άλλη στην καλύτερη σε σχεση με το ντηζελ ή αέριο,ή θα παει για σκραπ(άλλη ιστορια αυτη με τα ev...).Τωρα γιατι ο Θυμιος στο Οσλο λεει ολοι ev συναδελφοι,αυτος ξερει.Υποπτευομαι επιδοτησαρα απο το άγιο κράτος,ως ειθισται.
ξες, η ηλεκτροκινηση δεν ειναι χτεσινη, και υπαρχουν ηδη ταριφες με 5 και 10 χρονια με ev. δεν ψαχνεις να δεις αν το εχει μετανιωσει κανεις, και αν κανεις γυρισε πισω σε μεκ;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Chilloutbuddy
Σιγά τους επιστήμονες λολLt Aldo Raine έγραψε: 25 Αύγ 2023, 20:43Και εγω εχω δει id4.Οι ταρίφες παντως προτιμανε το οκτάβια τζιτέκ ως ΤΟ ταριφάδικο.enaon έγραψε: 25 Αύγ 2023, 20:27εχει τεσλα μοδελ3 ταξί στην Αθηνα, αλλο να γκρινιάζουμε λίγο να περνάει η ώρα άλλο ναLt Aldo Raine έγραψε: 24 Αύγ 2023, 08:55 .Ο μεσος δε ταριφας κινουμενος εντος αστικου κυκλου κανει μινιμουμ 250,αν θυμαμαι καλα.
Και οι ταρίφες,ως επαγγελματιες, καθονται κατω και τα μετρανε καταλεπτως,πόσο καιει,ποσο αυτο,ποσο εκεινο...Τα πάντα όλα.
Ως ερασιτέχνες μπορει να έχουμε άλλα κριτηρια(προσωπικα δεν εχω καν αυτοκίνητο αλλα μηχανή).Τα επαγγελματικα κριτηρια ομως ειναι ΣΟΒΑΡΑ κριτηρια*,οχι καβλάντες.Ούτε τεχνοφετιχισμοι.
* το ιδιο και αυτα των στρατιωτικων σε κατι ΗΠΑ,Κινες κλπ...επαγγελματιες ειναι και αυτοι άλλωστε.
Είναι το χόμπι μου να ρωτάω ταρίφες για το αυτοκίνητο, "οκταβια βλέπω κι εσείς, σκυλί εεεε;"
Όλοι μα όλοι μου είπαν ότι το διάλεξαν με βάση κάποια ιστορία από κάποιον άλλο ταρίφα, "ο μπατζανακης μου έχει οκταβια και έκανε 1εκ χιλιόμετρα με ΕΝΑ ρεκτιφιε!"
Σιγά μην λύνουν και διαφορικές εξισώσεις
Ανά τον κόσμο τα πιο δημοφιλή ταξί είναι συνήθως κάποιο Τογιότα, εκτός αν υπάρχουν άλλα εργοστάσια στη χώρα και μπορούν και βρίσκουν φτηνά ανταλλακτικά.
καταρχην ελλαδα δεν ειναι μονο η αθηνα.Chilloutbuddy έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:26Τι λύση μπορεί να υπάρχει για μια πόλη τύπου Αθήνας που είναι όλο πολυκατοικίες χωρίς πάρκινγκ; προσπάθησα να σκεφτώ μια παρόμοια πόλη να δω τι έχουν κάνει αλλά δε μπορώ να σκεφτώ καμμία.enaon έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:11Αν αρχίσουμε να σκαβουμε σημερα να φτιάξουμε υποδομή, σε 20 χρονια θα είμαστε έτοιμοι μάλλον. Έστω η μπαταρία είναι 100 KWh, για να της δώσουμε 400KW στη είσοδο θέλουμε όλο το ρεύμα που μπορούν να βγάλουν οι πίνακες 30 σύγχρονων διαμερισμάτων αυτα τα 10 λεπτα, αλλη ταση αλλα για την εικόνα δυναμης.
και η αθηνα, φανταζομαι, δεν ειναι ολη ετσι. καποιο σημαντικο μερος της θα εχει σπιτια με παρκινκ, ιδιωτικα παρκινκ με το μηνα, παρκινκ σουπερμαρκετ με φορτιστες. ε, σιγουρα καποιο σημαντικο κομματι δεν θα εχει προσβαση, στο μελλον τετοια σπιτια θα κοστιζουν σημαντικα λιγοτερο να αγορασεις η να νοικιασεις. ηδη, το παρκινκ ειναι σημαντικο στοιχειο στην επιλογη σπιτιου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις