Κυρίως δε, ότι επακολούθησε.
Έτσι για να μη πάτε αδιάβαστοι ρε αδερφέ το λέω...
Φασίστας προς "κυνηγούς κεφαλών":"Όχι όπλα και μαχαίρια. Δεν μας αφήνουν"
Φασίστας προς "κυνηγούς κεφαλών":"Όχι όπλα και μαχαίρια. Δεν μας αφήνουν"
Ήταν καλός εκμεταλλευτης αυτός.pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:46 Εμένα πάντως αυτός που με εκμεταλλεύτηκε ήταν Έλληνας και όχι Αλβανός.
Η Αλβανίδα συναδέλφισσα μου έτρωγε και αυτή εκμετάλλευση.
Σε εκείνη την δουλειά ,πιο κοντά ήμουν με την Αλβανίδα συναδέλφισα παρά με τον Έλληνα εργοδότη ούτε και με τους Έλληνες , τσιράκια του αφεντικού.
Οι Αλβανοί είναι αδέρφια μας.pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:44 Εμένα πάντως αυτός που με εκμεταλλεύτηκε ήταν Έλληνας και όχι Αλβανός.
Σε εκείνη την δουλειά ,πιο κοντά ήμουν με την Αλβανίδα συναδέλφισα παρά με τον Έλληνα εργοδότη ούτε και με τους Έλληνες , τσιράκια του αφεντικού.
Κοίτα, ήταν νομότυπος.Sol έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:49Ήταν καλός εκμεταλλευτης αυτός.pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:46 Εμένα πάντως αυτός που με εκμεταλλεύτηκε ήταν Έλληνας και όχι Αλβανός.
Frappezitis έγραψε: 23 Αύγ 2023, 21:32 Ίσως να φταίει ότι έχω κάνει διατριβή στα ιστορικά ντοκιμαντέρ όλο τον μήνα, αλλά μέρες που ναι, θα σας συνιστούσα να δείτε ή να διαβάσετε τον εμπρησμό του Ραιχσταγκ το 33 και την νύχτα των κρυστάλλων το 38.
Κυρίως δε, ότι επακολούθησε.
Έτσι για να μη πάτε αδιάβαστοι ρε αδερφέ το λέω...
εξαρτάται.Γάταρος έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:51Οι Αλβανοί είναι αδέρφια μας.pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:44 Εμένα πάντως αυτός που με εκμεταλλεύτηκε ήταν Έλληνας και όχι Αλβανός.
https://twitter.com/iamvosgr/status/1694432882100507079
Βέβαια καταλαβαίνεις πως με βάση τα κριτήρια που θέτεις, αφήνεις απέξω το 90% των Αλβανών.pylothess έγραψε: 24 Αύγ 2023, 00:25
εξαρτάται.
Αν δεν έχουν εθνικιστικά σ@@@@ μέσα στο κεφάλι τους ,εάν δεν θέλουν τσαμουριά, μεγάλη Αλβανία,την Κέρκυρα κ.τ.λ. τότε ναι.
Η συγκεκριμένη πάντως συναδέλφισα πέταξε μια φορά κάτι για Τσάμηδες αλλά της απάντησα πως οι Τσάμηδες ήταν συνεργάτες των Ναζί ,εγκληματίες πολέμου. Βέβαια και οι συνάδελφοι σχολίαζαν επανειλημμένως την Αλβανική της καταγωγή.
Το κύριο είναι ποιος ζητά αυτούς τους νόμους; σίγουρα θα βρουν πρόθυμος να τους ψηφίσουν.pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2023, 23:06Sol έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:49Ήταν καλός εκμεταλλευτης αυτός.pylothess έγραψε: 23 Αύγ 2023, 22:46 Εμένα πάντως αυτός που με εκμεταλλεύτηκε ήταν Έλληνας και όχι Αλβανός.
Τους νόμους αυτούς όμως που του έδιναν το παραθυράκι για να εκμεταλλευτεί κόσμο, ποιοι τους έχουν ψηφίσει; Ποιοι έστρωσαν τις ράγες για να μπορεί να περάσει άνετα και να σαρώσει σαν οδοστρωτήρας τα εργασιακά ο κάθε εργοδότης;;;
Ναι έχει και είναι αντικειμενικά τα κριτήρια. Και αυτός είναι ο ρόλος των φασιστών ως ανάχωμα στη προβοκατσια, να ρίχνει σαν στόχο στην αντίδραση.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 24 Αύγ 2023, 00:42 Επίσης τι έγινε παιδιά; Υπάρχει καλή και κακή ''αυτοοργάνωση''; Η αυτοδικία είναι όντως κάτι κατακριτέο; Δεν ''σώζει ο λαός τον λαό'';![]()
Το καταλαβαίνεις ότι γράφεις λέξεις που δεν έχουν νόημα, έτσι;Sol έγραψε: 24 Αύγ 2023, 12:47Ναι έχει και είναι αντικειμενικά τα κριτήρια. Και αυτός είναι ο ρόλος των φασιστών ως ανάχωμα στη προβοκατσια, να ρίχνει σαν στόχο στην αντίδραση.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 24 Αύγ 2023, 00:42 Επίσης τι έγινε παιδιά; Υπάρχει καλή και κακή ''αυτοοργάνωση''; Η αυτοδικία είναι όντως κάτι κατακριτέο; Δεν ''σώζει ο λαός τον λαό'';![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.