!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: ΑΕΚ
Σταμάτα ρε!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Beria έγραψε: 23 Αύγ 2023, 00:26Σταμάτα ρε!![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Είμαι ικανοποιημένος απ΄το σκορ, όπως είπα, περίμενα 2 γκολ διαφορά ήττα, κι όποιος δεν είδε, δεν είδε. Η Αντβέρπ έμεινε άδικα με 10 παίχτες, και κράτησε μια χαρά το ματς, δεν ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ κάτι καλύτερο, κρατήσαμε ένα αξιοπρεπέστατο 1-0, και μην περιμένετε πως γίναμε ξαφνικά ομάδα ομίλων Ch. L.. Δεν είμαστε. Προσγειωθείτε για να το απολαύσετε.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Κανείς δεν λέει πως «γίναμε ομάδα ομίλων Champions League» Στιβ Σούζα, βήμα βήμα προχωράμε χωρίς να μεγαλοπιανόμαστε (για την Ευρώπη πάντα)
Αλλά όπως και να το κάνεις, η Antwerp αποτελεί χαμηλότερο εμπόδιο συγκριτικά με την Dinamo Zagreb. Δεν ξέρω σε ποια θέση βρίσκεται στους βαθμολογικούς πίνακες της UEFA, αναφέρομαι σε αυτά που βλέπουμε (είδαμε) στο χορτάρι.
Είναι λοιπόν λογικό να υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από την ομάδα...
Αλλά όπως και να το κάνεις, η Antwerp αποτελεί χαμηλότερο εμπόδιο συγκριτικά με την Dinamo Zagreb. Δεν ξέρω σε ποια θέση βρίσκεται στους βαθμολογικούς πίνακες της UEFA, αναφέρομαι σε αυτά που βλέπουμε (είδαμε) στο χορτάρι.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Όχι, κάναμε μια προσπάθεια πριν 4 μέρες, και η Antwerp μας περίμενε με ένα ρόστερ χρηματιστηριακά ανώτερο, ένα ranking επίσης ανώτερο, και στην έδρα της. Ποιόν έχουμε, τον Messi? Με 1-0 εκεί, όλα παίζουν fair.Gordian Knot έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:08 Κανείς δεν λέει πως «γίναμε ομάδα ομίλων Champions League» Στιβ Σούζα, βήμα βήμα προχωράμε χωρίς να μεγαλοπιανόμαστε (για την Ευρώπη πάντα)
Μια χαρα ομαδα 4ου γκρουπ ομιλων τσαμπιονς λιγκ ειμαστε.Μπορουμε να μασουμε απο 0 εως 6 βαθμους αν περασουμε αναλογα τους αντιπαλους,τις μεταγραφες της τελευταιας στιγμης και τις συγκυριες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBack έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:19 Μια χαρα ομαδα 4ου γκρουπ ομιλων τσαμπιονς λιγκ ειμαστε.Μπορουμε να μασουμε απο 0 εως 6 βαθμους αν περασουμε αναλογα τους αντιπαλους,τις μεταγραφες της τελευταιας στιγμης και τις συγκυριες.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κλειδωσε ο αποκλεισμος

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αν ρίξουμε 3 στην Αντβέρπ θα πω πως έχεις δίκιο.GoBack έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:19Μια χαρα ομαδα 4ου γκρουπ ομιλων τσαμπιονς λιγκ ειμαστε.Μπορουμε να μασουμε απο 0 εως 6 βαθμους αν περασουμε αναλογα τους αντιπαλους,τις μεταγραφες της τελευταιας στιγμης και τις συγκυριες.
Τι γελας μωρε μλκ λες και αμα περασουν αυτοι οι ταλαιπωροι της Αντβερπ θα τα πανε καλυτερα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:24GoBack έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:19 Μια χαρα ομαδα 4ου γκρουπ ομιλων τσαμπιονς λιγκ ειμαστε.Μπορουμε να μασουμε απο 0 εως 6 βαθμους αν περασουμε αναλογα τους αντιπαλους,τις μεταγραφες της τελευταιας στιγμης και τις συγκυριες.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ναιGoBack έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:27Τι γελας μωρε μλκ λες και αμα περασουν αυτοι οι ταλαιπωροι της Αντβερπ θα τα πανε καλυτερα;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:24GoBack έγραψε: 23 Αύγ 2023, 01:19 Μια χαρα ομαδα 4ου γκρουπ ομιλων τσαμπιονς λιγκ ειμαστε.Μπορουμε να μασουμε απο 0 εως 6 βαθμους αν περασουμε αναλογα τους αντιπαλους,τις μεταγραφες της τελευταιας στιγμης και τις συγκυριες.![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα