Ειναι χερσαια οχήματα και τα δυο.Ασέβαστος έγραψε: 19 Αύγ 2023, 22:18μπα, αναφερθηκες σε ενα τανκ και το συγκρινες με αυτοκινητο.Lt Aldo Raine έγραψε: 19 Αύγ 2023, 22:12Δεν αναφέρθηκα σε βενζίνα,αναφέρθηκα σε ΜΕΚ και υγρά καύσιμα γενικώς.Ασέβαστος έγραψε: 19 Αύγ 2023, 21:42
το ιδιο και τα βενζινοκινητα. εχεις δει λεο μπεντζινα;
εντελως της πλακας η μπεντζινα. αχρηστη για αυτοκινητα.
σαν να σου λεω οτι αφου δεν υπαρχει αυτοκινητο με πεταλια, ολα τα ποδηλατα ειναι της πλακας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η απάτη της ηλεκτροκίνησης
- Lt Aldo Raine
Re: η απάτη της ηλεκτροκίνησης
- Lt Aldo Raine
Διαδρομη 550 χλμ.Ενα ΙΧ τη βαζει με ενα,αντε δυο γεμισματα,δλδ ουτε δεκα λεπτα στην αντλια.stergiosbik έγραψε: 19 Αύγ 2023, 21:35Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις λοιπόν να μας πεις πως πήγε.Ασέβαστος έγραψε: 19 Αύγ 2023, 21:28μπορει να μπερδευει το γκαρμπυρατερι επειδη ειναι πιο αραιος ο αερας.stergiosbik έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:49 Όλος περιέργως δεν έχω πετύχει κανένα ηλεκτρικό,ξέρετε αυτά με την τεράστια αυτονομία που υπόσχονται,να κυκλοφορεί σε κανέναν προορισμό με υψόμετρο άνω των 200-300 μέτρων.
Φαίνεται ζαλίζονται από το υψόμετρο.
τι παπατζα σας πουλανε παλι; οτι δεν δουλευει ο ηλεκτρισμος σε υψομετρο;
Αθηνα,Λαμια,Μουζακι,Πυλη προς Ασπροποταμο,Μπαρος,Πραμαντα,Πλακα,Γιαννενα.
300τοσα χλμ υψηλες ταχυτητες,200τοσα ορεινη διαδρομη που γινεται πολυ ορεινη και δυσκολη,ειδικα Ηπειρο.
Βουαλά.Ειπαμε,τα μπαταριοκίνητα ανετα το έχουν κλπ.550 χιλιομετράκια λέμε,δεν θα πανε στο φεγγάρι.
Επειδή ειμαι μαλιστα και λαρτζ τους αφήνω να πανε ξεφόρτωτοι και χωρις κλιματισμο.Και με μια φόρτιση μια ωρίτσα,να φανε κατι κιόλας.
οι διαφορες που εχει ενα τανκ με ενα αυτοκινητο ειναι παρομοιες με αυτοκινητο-ποδηλατο. δεν γινεται να κανουμε στα σοβαρα τετοια συζητηση.Lt Aldo Raine έγραψε: 19 Αύγ 2023, 22:39Ειναι χερσαια οχήματα και τα δυο.Ασέβαστος έγραψε: 19 Αύγ 2023, 22:18μπα, αναφερθηκες σε ενα τανκ και το συγκρινες με αυτοκινητο.Lt Aldo Raine έγραψε: 19 Αύγ 2023, 22:12
Δεν αναφέρθηκα σε βενζίνα,αναφέρθηκα σε ΜΕΚ και υγρά καύσιμα γενικώς.
σαν να σου λεω οτι αφου δεν υπαρχει αυτοκινητο με πεταλια, ολα τα ποδηλατα ειναι της πλακας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
καλοι μου λουδιτες, ειναι δεδομενο οτι υπερτερουν τα θερμικα σε αυτονομια. οπως ειναι δεδομενο οτι οποια δυο οχηματα και να διαλεξεις, καποιο θα υπερτερει του αλλου σε καποιον τομεα.Lt Aldo Raine έγραψε: 19 Αύγ 2023, 22:59Διαδρομη 550 χλμ.Ενα ΙΧ τη βαζει με ενα,αντε δυο γεμισματα,δλδ ουτε δεκα λεπτα στην αντλια.stergiosbik έγραψε: 19 Αύγ 2023, 21:35Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις λοιπόν να μας πεις πως πήγε.Ασέβαστος έγραψε: 19 Αύγ 2023, 21:28
μπορει να μπερδευει το γκαρμπυρατερι επειδη ειναι πιο αραιος ο αερας.
τι παπατζα σας πουλανε παλι; οτι δεν δουλευει ο ηλεκτρισμος σε υψομετρο;
300τοσα χλμ υψηλες ταχυτητες,200τοσα ορεινη διαδρομη που γινεται πολυ ορεινη και δυσκολη,ειδικα Ηπειρο.
Βουαλά.Ειπαμε,τα μπαταριοκίνητα ανετα το έχουν κλπ.550 χιλιομετράκια λέμε,δεν θα πανε στο φεγγάρι.
Επειδή ειμαι μαλιστα και λαρτζ τους αφήνω να πανε ξεφόρτωτοι και χωρις κλιματισμο.Και με μια φόρτιση μια ωρίτσα,να φανε κατι κιόλας.
το να φτιαχνει κανεις σεναρια για να αποδειξει την υπεροχη σε καποιον τομεα (που την ξερουμε ηδη) ειναι μαλλον ανοητο.
αλλα εχει πλακα.
οποτε ας φτιαξω ενα. ξεμενεις απο καυσιμο στο χωριο, που το κοντινοτερο μπεντζιναδικο ειναι 50 χλμ μακρια= σε τρωνε οι αρκουδες. αν εχεις ηλεκτρικο το βαζεις στη μπριζα το βραδυ και το πρωι φευγεις, και οι αρκουδες μενουν νηστικιες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ακόμη καλύτερα έχεις πάνελ στην οροφή και δεν ξεμένεις ποτέ
https://www.driving.co.uk/news/kia-hyun ... tric-cars/
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Και ότι κερδίζεις με ηλεκτρικό , λάστιχα δύο φορές το χρόνο 
https://carbuzz.com/news/rivian-r1ts-de ... 6000-miles
https://carbuzz.com/news/rivian-r1ts-de ... 6000-miles
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Lt Aldo Raine
Οταν μενει κανεις απο καυσιμο,ή,στην περίπτωση των μπαταριοκίνητων απο ρεύμα,δεν μενει ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.Και μαλιστα διπλα στη μπρίζα.Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:19καλοι μου λουδιτες, ειναι δεδομενο οτι υπερτερουν τα θερμικα σε αυτονομια. οπως ειναι δεδομενο οτι οποια δυο οχηματα και να διαλεξεις, καποιο θα υπερτερει του αλλου σε καποιον τομεα.Lt Aldo Raine έγραψε: 19 Αύγ 2023, 22:59Διαδρομη 550 χλμ.Ενα ΙΧ τη βαζει με ενα,αντε δυο γεμισματα,δλδ ουτε δεκα λεπτα στην αντλια.
το να φτιαχνει κανεις σεναρια για να αποδειξει την υπεροχη σε καποιον τομεα (που την ξερουμε ηδη) ειναι μαλλον ανοητο.
αλλα εχει πλακα.
οποτε ας φτιαξω ενα. ξεμενεις απο καυσιμο στο χωριο, που το κοντινοτερο μπεντζιναδικο ειναι 50 χλμ μακρια= σε τρωνε οι αρκουδες. αν εχεις ηλεκτρικο το βαζεις στη μπριζα το βραδυ και το πρωι φευγεις, και οι αρκουδες μενουν νηστικιες.![]()
Μένει ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.Που ειναι κατι άλλο εντελώς.
Και επειδη κολλατε μερικοι με τα αρματα μαχης το θεμα δεν ειναι ακριβως τα άρματα μαχης.Ειναι τα στρατιωτικα οχήματα εν γενει,που ειναι ολα με υγρα καυσιμα.Και ειναι σχεδον ολα ντήζελ.Τα άρματα μαχης ειναι το πιο ακραιο παραδειγμα,ακριβως για να γινομαι κατανοητός.
Και φυσικα το ποσο βαρυτερα,μεγαλυτερα κλπ ειναι σε σχεση με τα ΙΧ ειναι ΑΣΧΕΤΟ.Το λεο2 εχει μοτερ 50 λιτρων και ζυγιζει 60 τονους,ενα ΙΧ εχει 1400 κεκ και ζυγιζει ένα τονο.Και τα δυο έχουν αναρτηση,κιβωτιο ταχυτητων,συστημα διευθυνσης κλπ.Σε χαλανε οι διαστάσεις?ΟΚ,πηγαινε στα φορτηγα τότε.Τι θα μου πεις μετά?Οτι τα φορτηγα έχουν σασι ενω τα ΙΧ αυτοφερομενο πλαισιο?
Σε καθε περιπτωση το μέσο ΙΧ που οδηγει ο μεσος άνθρωπος δεν υπάρχει για να γραψει 250 απο φαναρι σε φαναρι αλλα για να ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ,και μαλιστα φορτωμένο.Αν το ζητημα μας ηταν ενας αγωνας ντραγκστερ και μονο τοτε ναι,τα ηλεκτρικα θα κερδαγαν.Δεν ειναι ομως αυτο,ειναι ενας μαραθωνιος με ροδες.
ΥΓ Επίσης αν οσοι δε γουσταρουμε ηλεκτρικα με το στανιό ειμαστε λουδήτες εσυ και οι ρεστοι μπαταριολάτρες ειστε τεχνοφετιχιστες και μαλιστα της κακιας ωρας,χωρις ιστορικό παράδειγμα.Ετσι,για να επιστρέφονται οι χαρακτηρισμοι.
Έχω κάνει την διαδρομή Πειραιάς - Βόλος και επιστροφή την άλλη μέρα με ΕΝΑ γέμισμα απλή βενζίνη των 32 λίτρων στον Πειραιά...
2 άτομα, φουλ κλιματισμός και κάποια μπαγκάζια με 110Km/h...
Το αυτοκίνητο που κατέχω είναι ένα PEUGEOT 107 του 2006...
Όταν και εάν καταφέρουν τα ηλεκτρικά σαράβαλα που υποστηρίζετε να πιάσουν αυτή την αυτονομία, τότε θα πάρω ένα...
Μέχρι τότε απλά μας κοροϊδεύουν τα καθίκια τύπου ELON MUSK...
.
2 άτομα, φουλ κλιματισμός και κάποια μπαγκάζια με 110Km/h...
Το αυτοκίνητο που κατέχω είναι ένα PEUGEOT 107 του 2006...
Όταν και εάν καταφέρουν τα ηλεκτρικά σαράβαλα που υποστηρίζετε να πιάσουν αυτή την αυτονομία, τότε θα πάρω ένα...
Μέχρι τότε απλά μας κοροϊδεύουν τα καθίκια τύπου ELON MUSK...
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος OANNHSEA την 20 Αύγ 2023, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Κόψε κάτι...sharp έγραψε: 20 Αύγ 2023, 00:49 Ακόμη καλύτερα έχεις πάνελ στην οροφή και δεν ξεμένεις ποτέ
Ξέρεις την απόδοση μία οροφής με φωτοβολταϊκά;
Θα σου πάρει εβδομάδες για να γεμίσει η μπαταρία από τον ήλιο!!!
.
-
talaipwros
Ελεος με τους λουδιτες
- Dwarven Blacksmith
Πώς σας μπήκε αυτή η ιδέα ότι μας νοιάζει πότε θα πάρετε ηλεκτρικό; Να μη λέτε βλακείες θέλουμε.
-
talaipwros
Εντωμεταξύ στην Νορβηγία, φημισμένη για την έλλειψη βουνων, τις θερμες ημερες της και τις μικρες αστικες διαδρομές της:
"4 of 5 cars sold in Norway in 2022 were fully electric
In 2022, Norway was again an outlier with its share of fully electric cars among all newly registered cars being 4 out of 5 (79 per cent)"
"4 of 5 cars sold in Norway in 2022 were fully electric
In 2022, Norway was again an outlier with its share of fully electric cars among all newly registered cars being 4 out of 5 (79 per cent)"
Ηλεκτρικό θα πάρουμε όταν θα συμφέρει.
Εγώ θα το πάω πιο μακριά αυτή την σκέψη και θα ρωτήσω:Lt Aldo Raine έγραψε: 20 Αύγ 2023, 11:29 Και φυσικα το ποσο βαρυτερα,μεγαλυτερα κλπ ειναι σε σχεση με τα ΙΧ ειναι ΑΣΧΕΤΟ.Το λεο2 εχει μοτερ 50 λιτρων και ζυγιζει 60 τονους,ενα ΙΧ εχει 1400 κεκ και ζυγιζει ένα τονο.Και τα δυο έχουν αναρτηση,κιβωτιο ταχυτητων,συστημα διευθυνσης κλπ.Σε χαλανε οι διαστάσεις?ΟΚ,πηγαινε στα φορτηγα τότε.Τι θα μου πεις μετά?Οτι τα φορτηγα έχουν σασι ενω τα ΙΧ αυτοφερομενο πλαισιο?
Γιατί έχουν βαλθεί όλοι να αντικαταστήσουμε τα ΙΧ μας μέχρι το 2030;
Το δικό μου όχημα, το οποίο το χρησιμοποιώ καθημερινά για να πηγαινοέρχομαι στη δουλειά μου, καίει περίπου 50 λίτρα το μήνα...
Μία νταλίκα καίει πάνω από 100 λίτρα την ημέρα - δηλαδή κατά ελάχιστο 2300 λίτρα το μήνα!!!
Ποιός μολύνει λοιπόν πιο πολύ; Εγώ ή μία νταλίκα;
Γιατί λοιπόν πρέπει να αλλάξω εγώ το όχημα μου με ένα ηλεκτρικό, ενώ αντίθετα δεν γίνεται τίποτα για τις νταλίκες που καίνε 46 φορές περισσότερο κατά ελάχιστο;;;
Στην Σουηδία έχουν φτιάξει ειδικό σύστημα σε κάποιους δρόμους για να χρησιμοποιούν ειδικές νταλίκες αυτούς τους δρόμους ως τραμ...
Γιατί όχι σε άλλες χώρες που σχίζονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου;
Για τον βόθρο που ονομάζονται πλοία δεν θα το πιάσουμε....
Ούτε για την κατανάλωση των αεροσκαφών...
.
Ποιός το είπε αυτό; Οι πολιτικοί πετάνε κουβέντες για ψηφοθηρία, δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουν πως είναι ανέφικτο.Γιατί έχουν βαλθεί όλοι να αντικαταστήσουμε τα ΙΧ μας μέχρι το 2030;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 231 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 2 Απαντήσεις