Ναι, ας ευνουχιστω και πρακτικά, δεν φτάνει όλος ο ψυχικος ευνουχισμος που έχω βιώσει το τελευταίο διαστημα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 18 Αύγ 2023, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μην το προσπερνας σαν ιδεα.Ο πονος θα απαλυνει τον πονο σου, θα δεις αν οι γατες σε εχουν για βετα μαλε, και αν η συγραφεας δεν συγκινηθει να στειλει ενα μυνημα, ενα στα ορθια, κατι, δεν σου αξιζει στα αληθεια. Οχι χερι ολοκληρο οκ, ξεκινα με το μικρο δακτυλακι.
Για την Ταρκοφσκαγια λεγω φιλε επιβητορα.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 16:44Είναι υποτακτικη στο σεξ, προφανως αν θέλει κάποιον,τον θέλει ως επιβητορα.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 16:41Την κοπελια την ρωτησες εαν σε θελει επιβητορα; Μπορει να ειστε στην ιδια φαση και να εισαι και εσυ το back up plan.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 16:22
Ναι, αυτό σκέφτηκα κι εγώ, αλλά υπάρχουν επιλογές πχ να πατήσεις διαγραφή να βγει από τη λίστα των προτεινόμενων. Αυτή έκανε τον κόπο να μπει στο προφίλ για να πατήσει μπλοκ.
Να ξέρετε αν με διαγράψει δεν θα το αντέξω. Πώς να το διαχειριστω; Δεν με ενθουσιαζει τίποτε άλλο. Το να έχω πχ την κινηματογραφιστρια μου φαίνεται σαν θλιβερό, με κάνει να λυπάμαι.
Μου έχει ξανασυμβει ολο αυτο με μια κοπέλα που τα είχαμε, αλλά για σύντομο διάστημα, περίπου 4 μήνες. Εννοώ μου έχει ξανασυμβει αυτο με τα προφιλ. Αφού με χώρισε, δεν με διέγραψε, βγήκε από μια κοινή ομάδα και μετά εγώ την διεγραψα από το κανονικό προφίλ (με αυτή ήμασταν φίλοι και στα δυο) και μετά από λίγο καιρό με διέγραψε κι εκείνη από το άλλο. Ισως αυτο κάνει κι αυτή, προετοιμάζει το έδαφος για την πλήρη διαγραφή. Πώς μπορει; Γιατι είναι τοσο σκληρή; Τι της έχω κάνει πια;
Αλλα μιας και το εφερε η κουβεντα, πως γινεται να γνωρισεις εσυ οτι ειναι υποτακτικη η Τσιτσιολινα φιλε Καππα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:35Για την Ταρκοφσκαγια λεγω φιλε επιβητορα.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 16:44Είναι υποτακτικη στο σεξ, προφανως αν θέλει κάποιον,τον θέλει ως επιβητορα.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 16:41
Την κοπελια την ρωτησες εαν σε θελει επιβητορα; Μπορει να ειστε στην ιδια φαση και να εισαι και εσυ το back up plan.
Μου έχει ξανασυμβει ολο αυτο με μια κοπέλα που τα είχαμε, αλλά για σύντομο διάστημα, περίπου 4 μήνες. Εννοώ μου έχει ξανασυμβει αυτο με τα προφιλ. Αφού με χώρισε, δεν με διέγραψε, βγήκε από μια κοινή ομάδα και μετά εγώ την διεγραψα από το κανονικό προφίλ (με αυτή ήμασταν φίλοι και στα δυο) και μετά από λίγο καιρό με διέγραψε κι εκείνη από το άλλο. Ισως αυτο κάνει κι αυτή, προετοιμάζει το έδαφος για την πλήρη διαγραφή. Πώς μπορει; Γιατι είναι τοσο σκληρή; Τι της έχω κάνει πια;
Αλλα μιας και το εφερε η κουβεντα, πως γινεται να γνωρισεις εσυ οτι ειναι υποτακτικη η Τσιτσιολινα φιλε Καππα;
Γιατι μου το ανέλυσε με πολλες λεπτομέρειες και σε πολλες περιπτώσεις. Ο,τι της αρέσει στο σεξ και φυσικά ρώτησε κι εμένα τι μου αρέσει και της είχα πει ότι με μια πρώην μου κάναμε τέτοια παιχνίδια. Αυτό δεν είναι ένδειξη οτι με εβλεπε ερωτικά και ξενέρωσε με την εμφανιση;
Την Ταρκοφσκι ποιος την χεζει στην παρούσα φάση. Βέβαια από το τελευταίο άκυρο δεν μου ξαναστειλε. Δεν με νοιάζει όμως. Δεν μου αρέσει εμφανισιακά καταρχάς.
Πρέπει να την απομυθοποιήσεις στα γρήγορα .. Μια γυναίκα είναι στο κάτω κάτω ,ωραία ναι, διανοούμενη ,έξυπνη αλλά σκέψου την πχ στη λεκάνη να χέζει και να κλάνει ταυτόχρονα .. Σκέψου την να ρεύεται μετά απο μπακαλιάρο σκορδαλιά και να χει και περίοδο , να ζουλάει σπυράκια και να κάνουν κλάτς μπροστά στον καθρέφτη..
Γυφτάκι έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:46 Πρέπει να την απομυθοποιήσεις στα γρήγορα .. Μια γυναίκα είναι στο κάτω κάτω ,ωραία ναι, διανοούμενη ,έξυπνη αλλά σκέψου την πχ στη λεκάνη να χέζει και να κλάνει ταυτόχρονα .. Σκέψου την να ρεύεται μετά απο μπακαλιάρο σκορδαλιά και να χει και περίοδο , να ζουλάει σπυράκια και να κάνουν κλάτς μπροστά στον καθρέφτη..
Είμαι σίγουρος ότι θα τα κάνει με χάρη όλα αυτά. Έχει πληθωρική θηλυκότητα. Δεν έχω ξαναγνωρισει μια γυναίκα τόσο γυναίκα. Ειναι ο ορισμός της Αφροδίτης.
Δεν ξέρω αν τρώει σκορδαλιά. Δεν την ρώτησα, δεν μου το ανέφερε. Μια φορα έκανε στορυ που έτρωγε Μπέργκερ. Τζατζίκι δεν την έχω δει να τρώει. Επίσης όταν βγήκαμε μαζί έτρωγε πολύ χαριτωμένα, τα λευκά της δόντια έκοβαν τη σάρκα με μια αιμοβορικη αισθησιακή σαγήνη. Είναι φιλόζωος αλλά τρώει κρέας,το βρίσκω πολύ ερωτικό.
Περίοδο ξέρω κάθε πότε έχει, μου είχε πει τον κύκλο της ,δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο μεταξύ. Εγώ το βρίσκω πολύ γλυκό όταν οι γυναίκες έχουν περίοδο ή ωορηξια.
Α, ώστε τα κάνει με χάρη όλα αυτά.. Μα αυτή έτσι όπως τα λες είναι το 10 το καλό.. Εσύ πως κοίταξες τόσο ψηλά χωρίς να ζαλιστείς;Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:53Γυφτάκι έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:46 Πρέπει να την απομυθοποιήσεις στα γρήγορα .. Μια γυναίκα είναι στο κάτω κάτω ,ωραία ναι, διανοούμενη ,έξυπνη αλλά σκέψου την πχ στη λεκάνη να χέζει και να κλάνει ταυτόχρονα .. Σκέψου την να ρεύεται μετά απο μπακαλιάρο σκορδαλιά και να χει και περίοδο , να ζουλάει σπυράκια και να κάνουν κλάτς μπροστά στον καθρέφτη..
Είμαι σίγουρος ότι θα τα κάνει με χάρη όλα αυτά. Έχει πληθωρική θηλυκότητα. Δεν έχω ξαναγνωρισει μια γυναίκα τόσο γυναίκα. Ειναι ο ορισμός της Αφροδίτης.
Δεν ξέρω αν τρώει σκορδαλιά. Δεν την ρώτησα, δεν μου το ανέφερε. Μια φορα έκανε στορυ που έτρωγε Μπέργκερ. Τζατζίκι δεν την έχω δει να τρώει. Επίσης όταν βγήκαμε μαζί έτρωγε πολύ χαριτωμένα, τα λευκά της δόντια έκοβαν τη σάρκα με μια αιμοβορικη αισθησιακή σαγήνη. Είναι φιλόζωος αλλά τρώει κρέας,το βρίσκω πολύ ερωτικό.
Περίοδο ξέρω κάθε πότε έχει, μου είχε πει τον κύκλο της ,δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο μεταξύ. Εγώ το βρίσκω πολύ γλυκό όταν οι γυναίκες έχουν περίοδο ή ωορηξια.
Ε αντικειμενικά είναι δεκάρι, ναι. Εγω λογω υψους πεφτω στο 6-7 αρι. Τι να γινει
Θα ζω με τον καημό.
Θα ζω με τον καημό.
Πες ρε μαλακα τι υψος εχεις, μας εχεις πει ποσες φορες τον εχεις παιξει για παρτη της και κολλας σε ενα νουμερο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Στα 10;Ειναι σιγουρο τωρα αυτο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
user εσυ που τον εχεις δει περισσοτερες φορες απο ολους, επιβεβαιωνεις;Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 19:18 Ε αντικειμενικά είναι δεκάρι, ναι. Εγω λογω υψους πεφτω στο 6-7 αρι. Τι να γινει
Θα ζω με τον καημό.
Ένα ειααικάτι, δεν τον λες και κοντό.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 19:21 Πες ρε μαλακα τι υψος εχεις, μας εχεις πει ποσες φορες τον εχεις παιξει για παρτη της και κολλας σε ενα νουμερο;
Ναι και εγώ ακριβώς το ίδιο. Πάλι καλά που δεν γράφω δηλαδή.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:25 Είμαι αριστεροχειρας. Αν το κόψω δεν θα μπορώ να γράφω. Αν κόψω το δεξί δεν θα μπορώ να τον παίζω. Δεν μπορώ να κόψω τιποτα. Το κεφάλι μου θα ήταν το ιδανικότερο.
Αυτή είναι 1.65 ,εγώ λίγο πιο κοντός. Do the math.
Λοιπόν, έχω ρωτήσει και το chat AI και όποιον άλλο βρήκα, κανείς δεν βρίσκει λογική στο να με μπλοκαρει σε ένα προφίλ που ΔΕΝ ήμασταν φιλοι και όχι στο κανονικό. Τι ασυναρτησίες είναι αυτές; Ειχαμε βέβαια πολλούς κοινούς φίλους σε αυτο που με μπλοκαρε. Αχ, δεν ξέρω. Δεν μπορώ αυτά τα mind games. Εκτός κι αν πιστεύει ότι με μπλόκαρε και στο αλλο και απλώς ξέχασε να το κάνει.
Λοιπόν, έχω ρωτήσει και το chat AI και όποιον άλλο βρήκα, κανείς δεν βρίσκει λογική στο να με μπλοκαρει σε ένα προφίλ που ΔΕΝ ήμασταν φιλοι και όχι στο κανονικό. Τι ασυναρτησίες είναι αυτές; Ειχαμε βέβαια πολλούς κοινούς φίλους σε αυτο που με μπλοκαρε. Αχ, δεν ξέρω. Δεν μπορώ αυτά τα mind games. Εκτός κι αν πιστεύει ότι με μπλόκαρε και στο αλλο και απλώς ξέχασε να το κάνει.
Ή καταλαβε ότι από αυτό το προφίλ τσεκαρα σε ποιους κάνει λαικ και με μπλοκαρε για να κόψει αντίδραση αν θα το καταλαβω και της στείλω κάτι ώστε να το επιβεβαιώσει. Στο goodreads σίγουρα ξέρει ότι δεν με έχει μπλοκ αφού κλικαρε στην κριτικη πριν μερικές ημέρες.
Ίσως αυτό ο παλιοbeta ανακατεύτηκε γιατί του είχα στείλει αίτημα φιλίας στο φβ (έχουμε κοινούς γνωστούς) απλά για να κόψω κίνηση τι ποσταρει, αλλά το μετανιωσα και το διεγραψα δυο λεπτα μετα. Μπορεί όμως να του ήρθε ειδοποίηση στο μέιλ κι αν αυτή του έχει μιλησει/παραπονεθει για μένα, θα της τα ξεφουρνισε όλα.
Ο μονος τρόπος να διαπιστώσουμε τις προθέσεις της είναι να ανοίξω ένα στορυ της με το κανονικό μου προφίλ και να δούμε αν ξέχασε να με μπλοκαρει από το αλλο ή όχι. Αλλά φοβάμαι να το κάνω.
Ίσως αυτό ο παλιοbeta ανακατεύτηκε γιατί του είχα στείλει αίτημα φιλίας στο φβ (έχουμε κοινούς γνωστούς) απλά για να κόψω κίνηση τι ποσταρει, αλλά το μετανιωσα και το διεγραψα δυο λεπτα μετα. Μπορεί όμως να του ήρθε ειδοποίηση στο μέιλ κι αν αυτή του έχει μιλησει/παραπονεθει για μένα, θα της τα ξεφουρνισε όλα.
Ο μονος τρόπος να διαπιστώσουμε τις προθέσεις της είναι να ανοίξω ένα στορυ της με το κανονικό μου προφίλ και να δούμε αν ξέχασε να με μπλοκαρει από το αλλο ή όχι. Αλλά φοβάμαι να το κάνω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση