!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Γατες έχω, κουναβια οχι. Υποθέτω μέχρι να καταλάβουν ότι είμαι νεκρός θα περάσει κάποιο διάστημα και οι γατες θα αρχίσουν να με τρώνε.
Έχω απελπιστεί. Ουτε όρεξη να γράψω έχω πια. Ούτε να διαβάσω. Ποιο το νόημα χωρίς το βλεμμα της πάνω μου;
Έχω απελπιστεί. Ουτε όρεξη να γράψω έχω πια. Ούτε να διαβάσω. Ποιο το νόημα χωρίς το βλεμμα της πάνω μου;
Ε ναι, αν σε αγαπανε στα αληθεια οι γατες σου δεν θα σε μοιραστουν με τα κουναβια, με προβληματισε λιγο που το εγραψες αυτο.
-
user0972003
Διαβάζεις Στίβεν Κινγκ φίλε μου Κάππα????
Οχι. Αυτές τις ημερες διαβάζω δύο μελέτες του Βαγενά για την κριτικογραφία του 20ου αιώνα στην Ελλάδα. Παράγγειλα σήμερα κι αλλα βιβλία. Ποιο το νόημα ομως; Αφου σε λίγο θα με διαγράψει και δεν θα βλέπει ούτε τις κριτικές μου.
Να αυτοκτονησω δεν θέλω, αλλά να πεθαινα, ναι, θα μου ηταν ευκταίο, θα απαλυνε όλες αυτές τις εικασιες. Κι ας με έτρωγαν. Τι με νοιάζει πια.
-
user0972003
Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να μην σκέφτεσαι και να μην θυμάσαι από το να πεθάνεις. Κόψε!Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:12Οχι. Αυτές τις ημερες διαβάζω δύο μελέτες του Βαγενά για την κριτικογραφία του 20ου αιώνα στην Ελλάδα. Παράγγειλα σήμερα κι αλλα βιβλία. Ποιο το νόημα ομως; Αφου σε λίγο θα με διαγράψει και δεν θα βλέπει ούτε τις κριτικές μου.
Να αυτοκτονησω δεν θέλω, αλλά να πεθαινα, ναι, θα μου ηταν ευκταίο, θα απαλυνε όλες αυτές τις εικασιες. Κι ας με έτρωγαν. Τι με νοιάζει πια.
ποιοι είναι αυτοί οι τροποι;user έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:15Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να μην σκέφτεσαι και να μην θυμάσαι από το να πεθάνεις. Κόψε!Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:12Οχι. Αυτές τις ημερες διαβάζω δύο μελέτες του Βαγενά για την κριτικογραφία του 20ου αιώνα στην Ελλάδα. Παράγγειλα σήμερα κι αλλα βιβλία. Ποιο το νόημα ομως; Αφου σε λίγο θα με διαγράψει και δεν θα βλέπει ούτε τις κριτικές μου.
-
user0972003
Δεν ξέρω. Αν βρεις κανέναν αποτελεσματικό πες κι εμένα γιατί δεν θέλω να πεθάνω.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:15ποιοι είναι αυτοί οι τροποι;user έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:15Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να μην σκέφτεσαι και να μην θυμάσαι από το να πεθάνεις. Κόψε!Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:12
Οχι. Αυτές τις ημερες διαβάζω δύο μελέτες του Βαγενά για την κριτικογραφία του 20ου αιώνα στην Ελλάδα. Παράγγειλα σήμερα κι αλλα βιβλία. Ποιο το νόημα ομως; Αφου σε λίγο θα με διαγράψει και δεν θα βλέπει ούτε τις κριτικές μου.
Μπορεις να αυτοκτονησεις τμηματικα, δωσε το αριστερο σου χερι στις γατες, να δουμε και αν θα το μοιραστουν με τα κουναβια.
enaon έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:17 Μπορεις να αυτοκτονησεις τμηματικα, δωσε το αριστερο σου χερι στις γατες, να δουμε και αν θα το μοιραστουν με τα κουναβια.
Είμαι αριστεροχειρας. Αν το κόψω δεν θα μπορώ να γράφω. Αν κόψω το δεξί δεν θα μπορώ να τον παίζω. Δεν μπορώ να κόψω τιποτα. Το κεφάλι μου θα ήταν το ιδανικότερο.
-
user0972003
Ή το κάτω κεφάλι ώστε να απαλαχθείς από κάθε επιθυμίαKappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:25 Είμαι αριστεροχειρας. Αν το κόψω δεν θα μπορώ να γράφω. Αν κόψω το δεξί δεν θα μπορώ να τον παίζω. Δεν μπορώ να κόψω τιποτα. Το κεφάλι μου θα ήταν το ιδανικότερο.
Προτείνω να μην δώσει το αριστερό χέρι να το φάνε οι γάτες.Μετά θα δυσκολεύεται στο σεξ. Να δώσει το δεξί αυτί να το φάνε τα γουρούνια. Να καλύψει και την ανάγκη του για αυτιοχοιρία μια και καλή.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Τώρα είδα τι έγραψες κι εσύ. Πιάσε κόκκινο! Αλλά σκούπισε το χέρι σου πρώτα.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:25 Είμαι αριστεροχειρας. Αν το κόψω δεν θα μπορώ να γράφω. Αν κόψω το δεξί δεν θα μπορώ να τον παίζω. Δεν μπορώ να κόψω τιποτα. Το κεφάλι μου θα ήταν το ιδανικότερο.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 17:25 Είμαι αριστεροχειρας. Αν το κόψω δεν θα μπορώ να γράφω. Αν κόψω το δεξί δεν θα μπορώ να τον παίζω. Δεν μπορώ να κόψω τιποτα. Το κεφάλι μου θα ήταν το ιδανικότερο.
Μέχρι τώρα πάντως δεν με έχει διαγράψει. Ισως πρέπει να γίνω αόρατος, να μην θυμάται την υπαρξη μου για να μην με διαγραψει. Ρώτησα και έναν φίλο μου και του φαίνεται πολύ κουφό αυτό που έκανε. Ποιος ο λόγος να σβήσεις ένα άκυρο προφιλ; Εκτός κι αν το εκανε γιατί της έγραψα ότι εγώ μπλοκαρα τον beta της για να μην μου πετάγονται οι δημοσιευσεις που του κανει λαικ και ήθελε κι αυτή να μπλοκαρει κάτι. Ή θέλει να ξέρει ότι δεν θα της στείλω από άλλο προφίλ όταν με διαγράψει τελείως. Βέβαια αυτό είναι χαζο γιατί αν ήθελα να της στείλω θα το έκανα με καινούργιο ή στο μέιλ. Ίσως απλά της πετάχτηκε η φάτσα μου και δεν ήθελε να με βλεπει. Τι περίεργη συμπεριφορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση