Τελικά υπήρχαν και κοπέλες στους πρώτους 50. Δυστυχώς δεν θυμόμουν καμμία τους.
Το περίεργο είναι πως λείπει ο pumpkin από τους πρώτους 30.
Αν ήσουν κάποιος απ' αυτούς στη λίστα, τότε τσάμπα έψαχνα να σε βρω. Πέρα από τους admins, ήξερα μόνο τον Αλέξανδρο-Ε (αρκετά καλά, και σε msn είχαμε κάποια επικοινωνία, αλλά και μέσω email) και τον mithikos, αλλά αυτόν όχι και τόσο καλά. Οπότε...
Διάβασα τη λιστα και μου μειν η τποθεσια του Αλεξαντρου-Ε
Πέτρα του Φωτός
ΕΛ -ΛΑΣ
Φως - Πετριά (από Λιακόπουλο το ξερω αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν το εβγαλε αυτος - πώς θα μπορούσε αλλωστε;)
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
nowhere έγραψε: 17 Αύγ 2023, 13:28 ο τύπος είναι τόσο ψωνάρα που παίζει να του το δίνει επειδή νομίζει πως μιλούσε με τον ίδιο τον ταρκόφσκι
Εμμ γι αυτό το φόρουμ το χω μόνο για την πλάκα μου
Γιατί όποτε κάνεις το λάθος να γράψεις κάτι ουσιαστικό
έρχεται ένας σαχλαμάρας και αποπατεί, μαγαρίζοντας όλο το χώρο όπου που το έγραψες
Εσύ φίλε συνέχισε να γράφεις πάντως μην το σταματήσεις και διασκεδαστικά όπως κάνεις υπέροχα και σοβαρα
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
georgebi έγραψε: 17 Αύγ 2023, 13:37
Εμμ γι αυτό το φόρουμ το χω μόνο για την πλάκα μου
Γιατί όποτε κάνεις το λάθος να γράψεις κάτι ουσιαστικό
έρχεται ένας σαχλαμάρας και αποπατεί, μαγαρίζοντας όλο το χώρο όπου που το έγραψες
συγνώμη που μαγάρισα τα ιερά κείμενα δάσκαλε.θα επανορθώσω με μια καλή ιδέα.γιατί δεν ξεκινάς μια κοντρα με τον άλλο τιτάνα τον σολ να αλληλοτροφοδοτειτε τα νήματα σας?
Τελικά υπήρχαν και κοπέλες στους πρώτους 50. Δυστυχώς δεν θυμόμουν καμμία τους.
Το περίεργο είναι πως λείπει ο pumpkin από τους πρώτους 30.
Αν ήσουν κάποιος απ' αυτούς στη λίστα, τότε τσάμπα έψαχνα να σε βρω. Πέρα από τους admins, ήξερα μόνο τον Αλέξανδρο-Ε (αρκετά καλά, και σε msn είχαμε κάποια επικοινωνία, αλλά και μέσω email) και τον mithikos, αλλά αυτόν όχι και τόσο καλά. Οπότε...
Διάβασα τη λιστα και μου μειν η τποθεσια του Αλεξαντρου-Ε
Πέτρα του Φωτός
ΕΛ -ΛΑΣ
Φως - Πετριά (από Λιακόπουλο το ξερω αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν το εβγαλε αυτος - πώς θα μπορούσε αλλωστε;)
Τι προσέχεις ρε συ;
Πετριά είπες, ε; Χμμμμ... εξηγούνται διάφορα τώρα (όχι μόνο για τον συγκεκριμένο ).
Ο χρήστης wooded glade τι απέγινε?
Σήμερα βγάζει το πχορουμ στην αρχικη σελίδα κάτω ότι εχει γενέθλια. Γίνεται 72.
Είναι καλά ο άνθρωπος έχει κανείς νέα του? Τελευταία επισκεψη στο πχορουμ 30.4.2023.
Είχε πολύ ιδιαίτερο στυλ γραφης όσο εγραφε και μου ηταν ιδιαίτερα συμπαθής.
lonelyrider έγραψε: 20 Αύγ 2023, 03:11
Είναι καλά ο άνθρωπος έχει κανείς νέα του? Τελευταία επισκεψη στο πχορουμ 30.4.2023.
Τον έχω αναζητήσει κι εγώ τον άνθρωπο. Μάλλον κανείς δεν έχει νέα του. Μακάρι να είναι καλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
lonelyrider έγραψε: 20 Αύγ 2023, 03:11
Τον έχω αναζητήσει κι εγώ τον άνθρωπο. Μάλλον κανείς δεν έχει νέα του. Μακάρι να είναι καλά.
Γιατί σου λείπει εσένα Νεμούλη; Δεν έχεις τάχα μου άλλους να σου υπενθυμίζουμε τις γονυκλισίες σου στον Αδόλφο; Ανάβεις κανα κεράκι ρε αγνώμονα, ή πρέπει να σε σπρώξουμε να βάλεις ξυπνητήρι το Horst Wessel Lied; Έλα πες μου, μεταξύ μας..Πόσο θα'θελες να είσαι στο Braunau am Inn;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison