Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 00:04
Όχι μπρο, δεν φαίνεται και ούτε θα φανεί διότι πολλά από αυτά είναι άρρητα. Μείνε με τα συμπεράσματα σου, καλά κάνεις, απλά μην τα δένεις κιόλα, ή μάλλον δέσε τα, κάνε ότι γουστάρεις, δεν θα σου πω εγώ τι και πως, ίσως μόνον να πρότεινα βαριά βαριά κάτι.
Αλλά έτσι για την αλλαγή ρε, απάντησε αν θέλεις, γιατί έβγαλες το συμπέρασμα ότι την μισώ την νιάο; (δεν την μισώ καθόλου εντωμεταξύ, πιο πολύ θετικά αισθήματα τρέφω παρά αρνητικά έως και καθόλου αρνητικά μη σε πω, είναι λεπτό θέμα βασικά για να το περιγράψω και είμαστε ήδη εκτός τόπου και χρόνου ως προς αυτό).
λες ότι αυτά είναι δικα μου συμπεράσματα,σου απαντάω ναι είναι δικα μου συμπεράσματα από αυτά που γράφεις και με ρωτάς πως κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα.ε από αυτά που γράφεις .αυτή η περίληψη τώρα παραλείποντας κανά δυο στάδια.πόσο θα κρατήσει αυτή η γαμωεπαναληπτικότητα?θέλω να ξενερώσω
Άραγε όλο αυτό το λουμπεναριο των κροατων ναζί γνωρίζει τι έκανε εν μια νυχτι στο Γ'Ραιχ σε μια αντίστοιχη οργάνωση λουμπεναριου ο πολυλατρεμένος Αντολφ;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:20Όταν ισοπεδωσατε παρέα την Πολωνία και βγάζατε φωτο αγκαλιασμένοι, δεν ήταν αποβράσματα, σωστά;
Εγώ δεν μπλέκω καμιά ιδεολογία. Χούλιγκαν μπήκανε παράνομα παρά τις οδηγίες της UEFA και κάνανε μανούρα και φόνο. Ναζί, ξεναζί, αναρχικοί, ποδονίφτες, για μένα, κύριε, δεν περνάς.
Συμφωνώ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πτολεμαίος έγραψε: 12 Αύγ 2023, 00:58
Άραγε όλο αυτό το λουμπεναριο των κροατων ναζί γνωρίζει τι έκανε εν μια νυχτι στο Γ'Ραιχ σε μια αντίστοιχη οργάνωση λουμπεναριου ο πολυλατρεμένος Αντολφ;
Πρώτα δημιούργησε τα SS και μετά εκτέλεσε τον αρχηγό των SA. To λουμπεναριό δεν το πέιραξε.
Ολα αυτα τα φασιστοειδη οπαδικα χουλιγκανικα σχηματα στις χωρες του ειναι συνδεδεμενα με τις αστυνομιες ειναι οι χαφιεδες προβοκατορες κουκολοφοροι που διαλυουν συγκεντρωσεις αριστερων και επιτιθοντε σε καθε προοδευτικο κινημα.
Frappezitis έγραψε: 12 Αύγ 2023, 09:33
Ολα αυτα τα φασιστοειδη οπαδικα χουλιγκανικα σχηματα στις χωρες του ειναι συνδεδεμενα με τις αστυνομιες ειναι οι χαφιεδες προβοκατορες κουκολοφοροι που διαλυουν συγκεντρωσεις αριστερων και επιτιθοντε σε καθε προοδευτικο κινημα.
Οιπαιρεπιτιθοντε
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
το κκε δεν μου φταιει τιποτα σαν ιδεολογια αλλα οι ανθρωποι σαν τον Frappezitis υπαρχουν
δυο περιπτωσεις ή ειναι συνειδητα προδοτες κατα της πατριδας μας και πληρωνονται για αυτο
ή ειναι ψυχολογικα αρρωστοι και συνεπως τερμα ηλιθιοι ...ο συγκεκριμενος μονος ηλιθιος δεν ειναι ειναι
και μόνο για τα πρωτοσέλιδα του χίου για την "αυγούστα"
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»