γιατί να μη σμπρώχνει καμια μπριτζολα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Βινόσαυρος
Re: "Εισβολή" των Vegan στη Βαρβάκειο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Cecily Anne
Ε, εμένα τώρα παϊδάκι μου μύρισε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Βινόσαυρος
ναι το παϊδακι να το συνδυαζαμε με μπριτζολα
η χωριάτικη πάει μόνη της για άλλη μέρα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
stergiosbik
Aυτο το πουστικο το κουνουπιδι δεν παλευεται με τιποτα!Custom_F έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:07Δε χτυπαει κοκκινο ο εγκεφαλος με τη μυρωδια του βρασμενου κουνουπιδιου;stergiosbik έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:00 Το κρεας ειναι απαραιτητο στην διατροφη μας.
Οχι βεβαια τοσο συχνα οσο συχνα το καταναλωνουμε αλλα ειναι απαραιτητο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι η μυρωδια του ψημενου κρεατος κανει τον εγκεφαλο να χτυπαει κοκκινο!
Τρεχουν τα σαλια κατευθειαν,αναστατωνεσαι.
Αυτο δε συμβαινει με κανενα αλλο ειδος φαγητου.
Τοσο κοκκινο, που θες να φουνταρεις!![]()
- Cecily Anne
Aaaaa ε τότε γιαουρτοσως, κάτι να γλιστράει βρε.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:15 ναι το παϊδακι να το συνδυαζαμε με μπριτζολα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- YouOnlyLiveOnce
Εμενα που συμβαινει με τις ελιες και το τουρσιstergiosbik έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:00 Το κρεας ειναι απαραιτητο στην διατροφη μας.
Δεν ειναι τυχαιο οτι η μυρωδια του ψημενου κρεατος κανει τον εγκεφαλο να χτυπαει κοκκινο!
Αυτο δε συμβαινει με κανενα αλλο ειδος φαγητου.
-
stergiosbik
Θα εισαι στην εμμηνοπαυση,γι αυτο!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:20Εμενα που συμβαινει με τις ελιες και το τουρσιstergiosbik έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:00 Το κρεας ειναι απαραιτητο στην διατροφη μας.
Αυτο δε συμβαινει με κανενα αλλο ειδος φαγητου.![]()
- YouOnlyLiveOnce
stergiosbik έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:23Θα εισαι στην εμμηνοπαυση,γι αυτο!YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:20Εμενα που συμβαινει με τις ελιες και το τουρσιstergiosbik έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:00 Το κρεας ειναι απαραιτητο στην διατροφη μας.
Αυτο δε συμβαινει με κανενα αλλο ειδος φαγητου.![]()
![]()
οχι οχι εχω τουλαχιστον 10 χρονια για να αλλα γενικα απο μικρη το εχω.
Αβραστο ειναι πολυ καλυτερο. Το αλεθεις στο μουλτι και γινεται μικρα σπυρακια. Το στιβεις και το τρως σαν ρυζι ας πουμε. Δε μυριζει και ειναι τραγανο. Πολυ ωραιο! Εγω βρασμενο δε μπορω να το φαω.
Ουτε το κολοκυθι μπορω να φαω βρασμενο. Το τριβω σαν μακαρονια. Ετσι το εφαγα σημερα, με μπιφτεκι και μαγιονεζα!
Το ξυδι δεν ειναι κοινο σαυτα; δεν τρωω και δεν ειμαι σιγουρη... Μηπως απλως σαρεσει η μυρωδια του ξυδιου;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:28![]()
![]()
- Cecily Anne
Eφαγες κολοκυθι με μπιφτεκι και μαγιονεζα ; αχ δε νιωθω καλαCustom_F έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:29
Ουτε το κολοκυθι μπορω να φαω βρασμενο. Το τριβω σαν μακαρονια. Ετσι το εφαγα σημερα, με μπιφτεκι και μαγιονεζα!![]()
Γιατι; Εβαλα και λεμονι στο τριμμενο κολοκυθι!Cecily Anne έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:31Eφαγες κολοκυθι με μπιφτεκι και μαγιονεζα ; αχ δε νιωθω καλαCustom_F έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:29
Ουτε το κολοκυθι μπορω να φαω βρασμενο. Το τριβω σαν μακαρονια. Ετσι το εφαγα σημερα, με μπιφτεκι και μαγιονεζα!![]()
- YouOnlyLiveOnce
Ξυδι, αλατι ειναι κοινα.Ξερογω αν ηταν δεν θα μου ετρεχαν τα σαλια και με σκετο ξυδι,ποιος ξερει;Custom_F έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:30Το ξυδι δεν ειναι κοινο σαυτα; δεν τρωω και δεν ειμαι σιγουρη... Μηπως απλως σαρεσει η μυρωδια του ξυδιου;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:28![]()
![]()
- Cecily Anne
Εγω πεθαινω για μηλοξυδο και για τουρσια. Μπορω να φαω τονους. Μια μερα έκατσα με τον ανηψιο μου και φαγαμε ενα βαζο αγγουρια. Μπηκε μεσα η μανα μου και με εβριζε που θα καταστρεψω το στομαχι του παιδιου. Ο οποιος, παουερ, την επομενη φαγαμε αλλο ενα κρυφα.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:40 Ξυδι, αλατι ειναι κοινα.Ξερογω αν ηταν δεν θα μου ετρεχαν τα σαλια και με σκετο ξυδι,ποιος ξερει;![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση