Έχασα κανένα meeting;user έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 23:36Που είσαι συ τόσον καιρό βρε Αιρμαν? Μας έλειψεςAirman68 έγραψε: 22 Ιούλ 2023, 23:34Γούστα είναι αυτά.Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2023, 12:01 Λοιπόν, κλαίω τα λεφτά μου με το Coach For Men airman68 θέλω τα λεφτά μου πίσω. Μια φθηνή (μεταφορικά) έκδοση του Bellini που βρίσκεις στα Λιντλ με 6 ευρώ, με το ίδιο ακριβώς projection και το ίδιο "βαρος". Αθλιο, αθλιο, άθλιο.
Η ευχάριστη έκπληξη ήταν το Nautica Voyage , ειλικρινά ανοίγοντας το, βλέποντας την συσκευασία και το πλαστικό καπάκι είχα ήδη ετοιμαστεί να το χρησιμοποιήσω ως αποσμητικό τουαλέτας, ΑΛΛΑ ΟΧΙ. Είναι ανάλαφρο, καλοκαιρινό , δεν μυρίζει 25 ευρώ και μπορώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα μιας η τιμή αφορά τα 100 ml. Ότι πρέπει για την δουλειά. Την άλλη την πίπα δεν μπορώ να την μυρίσω ούτε στο μπάνιο, την ανταλλάσω με το Sauvage (για όποιον ενδιαφέρεται.)![]()
Δεν αρέσουν όλα σε όλους...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Yippie Kay Yay
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ρε παιδιά. ρε παιδιά. υπάρχουν και σπόιλερς
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
user0972003
Δεν φοράμε ΤΙ ΠΟ ΤΑ !!!
Ρε το σπίρτο...
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
τι να κανουμε την εχασες τη φαση,εσυ συνηθως φυλας καραουλΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 09:52Who is The 4th man έγραψε: 21 Ιούλ 2023, 03:41 τώρα θελω τη γνωμη για αυτό:
πριν ανέβω εδώ είχα πάει το αμάξι για ενα γενικο ρετούς(ακρομπαρα,υδραυλ τιμονι,λαδια,φρενα κλπ)
σε ένα γνωστό μου συνεργείο,το αφεντικο του συνεργείου(..μηχανικός αυτοκ πολυ καλος) μου είπε
να καθίσω στο γραφείο να περιμένω,οπότε εγω εθισμενος με το πχορουμ ειπα να ριξω με το τάμπλετ μια ματιά,
καποια στιγμή μού είπε ό τύπος άν κοιτάω κάτι "ενδιαφερον" για να κοψει κι'αυτος κίνηση,τού είπα ότι
πρόκειται για κάποιο φόρουμ χωρις να εξηγήσω πιο αναλυτικά,ό τυπος μου είπε αν υπάρχει κατι καλό για
γκομενικες καταστάσεις,τού είπα γενικά ότι τα θεματα στο πχωρουμ είναι πολλά χωρις όμως να τού αποκλείσω
το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας αλλά θά'πρεπε να γραφτεί.....μη τα πολυλέμε μού είπε τωρα όπως θα φεύγω
για καφέ πάρε με μια φωτό ανέβασέ τη καί πές μου αν έδειξε κάποια ενδιαφέρον καί τωρα δεν έχει χρόνο να......
γραφτεί τού είπα ΟΚ μεσα......ή φωτό
άνετος ό τύπος,άλλωστε έκανε κ' ζέστη,ό συνδιασμός των χρωμάτων όπως βλέπουμε είναι καλός,
βυσινή φανελάκι με σκούρο μπλε παντελόνι
![]()
ασ τον ανθρωπο δεν θαταν σωστο.....μιλαμε κατι σαν νεαντερταλ αλλα πολυ ατσουμπαλο
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Δεν ανοίγει
Το αγόρασα τώρα.
Κυριολεκτικά, τύπε, δεν υπάρχει!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές