!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βουλή: Αυξήσεις σε μισθούς Δημοσίου και συντάξεις μετά από 14 χρόνια
-
talaipwros
Re: Βουλή: Αυξήσεις σε μισθούς Δημοσίου και συντάξεις μετά από 14 χρόνια
Δε συμφέρει πλεον να νοικιάζεις.
Πουλατε να ησυχάσετε
Πουλατε να ησυχάσετε
Όχι, άλλο λέω. Ότι αν νοικιάζεις ένα ακίνητο 400 και σου βάλουν μέσα σαν εγγύηση 2 μηνιάτικα, έχεις κάποια χρήματα να πιάσεις ένα δικηγόρο να κάνει τα απαραίτητα μόλις στραβώσει η κατάσταση. Αν είναι να νοικιάσει με 100 και 150, είναι πολύ εύκολο να βρεθείς με ζημιά. Το ρίσκο εδώ είναι εξαιρετικά υψηλό.Ερμής έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:56ωπα κάτσε λίγο, όσοι ξεκινάμε μια δουλειά τα βάζουμε αυτά μέσα στο πρόγραμμα.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:39
Τι θα σου δώσει μπροστά κάποιος που θα νοικιάσει για 100 Ευρώ; Άλλα 200; Έτσι και σταματήσει να πληρώνει μετά από 2-3 μήνες τι θα γίνει; Θα βάλεις από την τσέπη σου και για δικηγόρο κλπ έξοδα και για να το ξαναφέρεις σε καλύτερη κατάσταση να το πάρει ο επόμενος; Δεν μου φαίνεται λογικό.
Τι; το σπίτι που σου δίνει χρήμα δεν ειναι δουλειά; Τί ειναι; Δώρο ;
Τέλος πάντων, οι γνωστοί μου μοιάζει να συμφωνούν και τα έχουν και κάθονται μέχρι να μπορέσουν να βρουν κάποιο ποσό να κάνουν εργασίες και να πετύχουν κάποια καλύτερη τιμή μετά. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω. Δεν μου φαίνεται τόσο παράλογο.
Ενοικιο 100ευρώ; Για ανοιχτή θέση πάρκινγκ μιλάμε;ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:00Όχι, άλλο λέω. Ότι αν νοικιάζεις ένα ακίνητο 400 και σου βάλουν μέσα σαν εγγύηση 2 μηνιάτικα, έχεις κάποια χρήματα να πιάσεις ένα δικηγόρο να κάνει τα απαραίτητα μόλις στραβώσει η κατάσταση. Αν είναι να νοικιάσει με 100 και 150, είναι πολύ εύκολο να βρεθείς με ζημιά. Το ρίσκο εδώ είναι εξαιρετικά υψηλό.Ερμής έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:56ωπα κάτσε λίγο, όσοι ξεκινάμε μια δουλειά τα βάζουμε αυτά μέσα στο πρόγραμμα.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:39
Τι θα σου δώσει μπροστά κάποιος που θα νοικιάσει για 100 Ευρώ; Άλλα 200; Έτσι και σταματήσει να πληρώνει μετά από 2-3 μήνες τι θα γίνει; Θα βάλεις από την τσέπη σου και για δικηγόρο κλπ έξοδα και για να το ξαναφέρεις σε καλύτερη κατάσταση να το πάρει ο επόμενος; Δεν μου φαίνεται λογικό.
Τι; το σπίτι που σου δίνει χρήμα δεν ειναι δουλειά; Τί ειναι; Δώρο ;
Τέλος πάντων, οι γνωστοί μου μοιάζει να συμφωνούν και τα έχουν και κάθονται μέχρι να μπορέσουν να βρουν κάποιο ποσό να κάνουν εργασίες και να πετύχουν κάποια καλύτερη τιμή μετά. Σωστό ή λάθος, δεν ξέρω. Δεν μου φαίνεται τόσο παράλογο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Τι ζημιές θα σου αφήσει στο χρέπι που δεν θέλει κανείς να νοικιάσει για περισσότερα από 100 ευρώ; Αν έχεις κάνει έξωση, υποβάλλεις τα χαρτιά στην εφορία και δεν πληρώνεις φόρο.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:53στην περίπτωση κατά την οποία έμπλεξες με παλιάνθρωπο, θα σου αφήσει σίγουρα ζημιές και θα έχεις πληρώσει δικηγόρο ( ίσως και κλητήρα; δεν έχω ιδέα τι άλλο για να τους διώξεις).hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:50Έξωση σε 2 εβδομάδες. 100 ευρώ btw, σημαίνει ότι το σπίτι είναι πραγματικά μη κατοικήσιμο. Δεν παίζει τέτοιο ενοίκιο πουθενά.ST48410 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:39 Τι θα σου δώσει μπροστά κάποιος που θα νοικιάσει για 100 Ευρώ; Άλλα 200; Έτσι και σταματήσει να πληρώνει μετά από 2-3 μήνες τι θα γίνει;
Στην χειρότερη περίπτωση θα έχεις εισπράξει 0 ενοίκια και θα βρεις άλλον ενοικιαστή. Σε χειρότερη κατάσταση δεν θα είσαι πάντως.
ΥΓ. Θα έχεις φορολογηθεί και για όσα ενοίκια δεν έλαβες εκτός και αν έχεις απόφαση δικαστηρίου εναντίον του αλλά τρέχα γύρευε. Δεν θα έχεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Συνέχισα τη συζήτηση πάνω σε αυτό που είπε ο hellegennes και είπα ότι δεν συμφέρει το ρίσκο για κάτι τέτοιο.
Θα ρωτήσω να σου πω. Κάτι μου είχε πει για κλεμμένα μέταλλα, κλειδαριές από πόρτες, εσωτερικές πόρτες κοκ. Αν θυμάμαι καλά του είχαν πει ότι για τους μήνες που έμενε ο άλλος μέσα χωρίς να πληρώνει, και ήταν μεγάλο διάστημα πριν μπει ο δικηγόρος και τον διώξει, φορολογείται κανονικά εκτός αν φέρει χαρτί από δικαστήριο. Αλλά ίσως κάνω λάθος.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:02 Τι ζημιές θα σου αφήσει στο χρέπι που δεν θέλει κανείς να νοικιάσει για περισσότερα από 100 ευρώ; Αν έχεις κάνει έξωση, υποβάλλεις τα χαρτιά στην εφορία και δεν πληρώνεις φόρο.
αν δεν κανω λάθος ο βασικός αυτή τη στιγμή στο δημόσιο είναι μικρότερος από βασικό ανειδικευτου στον ιδιωτικό. όλοι βέβαια λόγω προυπηρεσίας επιδόματα παιδιά μεταπτυχιακών κ.ά πάνε πάνω στα 1000 + . Αν δεν ήταν σάπιος ο ιδιωτικός με τα εργασιακά χάλια πχ απολύσεις πριν την τριετία ωράριο λάστιχο κ.ά θα υπήρχε μεγαλη φυγή, και όσοι μενουν θα ήταν οι πιο ανασφαλείς από επιδόσεις πτυχία, διαφθορά ειδικά σε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Για να φτάσει ο πιο νεοφιλελευθερος πρωθυπουργός του ελληνικού κράτους να δώσει αυξήσεις μάλλον και οο ίδιος το κατανοεί. Υπάρχει βέβαια και η υπερνεοφιλελεύθερη αντίληψη να γίνουν σχεδόν το 100% όλα ιδιωτικά , είναι ένα ερώτημα βέβαια κατά πόσο θα συμφέρει κάποιον που δεν βγάζει κάν αυτά τα χρήματα, να πρέπει να πληρώνει υγεία, σχολεία το παραμικρό.Ίακχος έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 14:381000 Eυρώ καθαρά και πληρωμένες ασφαλιστικές εισφορές.Bandit59 έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 14:37Πόσος είναι ο μέσος μισθός ενός ΔΥ κατά την γνώμη σου;Ίακχος έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 11:43 Να κόψουν το κώλο τους να μειώσουν τη φορολογία (ΕΝΦΙΑ, τεκμήρια και τέλος επιτηδεύματος) και μετά ας δώσουν αυξήσεις.
Εγώ βγάζω λιγότερα από τους ΔΥ και πληρώνω περισσότερη φορολογία.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
ναι αλλα οκ να υπάρχει και μια δοση αλήθειας. 100€ ουτε στο μπαγκλαντες δε παίζει ενοίκιο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
δεν δουλεύει έτσι.ακόμα και με 99% να φορολογήσουν τον ιδιοκτήτη αυτός που σκίζουν είναι αυτός που πληρώνει τον τελικό λογαριασμό.δεν μιλάμε θεωρητικά,κοίτα γύρω σου τι συμβαίνειΕρμής έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 14:33 Ηλίθιος ίσως όσο μιλάμε για πρώτη και μοναδική κατοικία υπο προϋποθέσεις
Κάτσε ρε φίλε, σκάει ο άλλος με 10 ακίνητα που κονομάει και θα είναι στον αφρό; Θες να έχεις δέκα ακίνητα και να κονομάς χωρίς να σε σκίζει η φορολογία τόσο; Φτιάξε μια εταιρεία, αν ειναι ΑΕ δώσε σε ένα λογιστή ένα χιλιάρικο το μήνα να στην τρέχει, δώσε λίγο κίνηση στο χρήμα αφου θα γλιτώσεις το φόρο, κάνε κάτι ρε γαμημένε μοναχοφαγά (όχι εσύ, ο ραντιέρης), δε χόρτασες ένα σκασμο μαύρο χρήμα τοσα χρόνια;
- Eθνικοκοινωνιστης
λαθος αναγνωσηDorian έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:14αν δεν κανω λάθος ο βασικός αυτή τη στιγμή στο δημόσιο είναι μικρότερος από βασικό ανειδικευτου στον ιδιωτικό. όλοι βέβαια λόγω προυπηρεσίας επιδόματα παιδιά μεταπτυχιακών κ.ά πάνε πάνω στα 1000 + . Αν δεν ήταν σάπιος ο ιδιωτικός με τα εργασιακά χάλια πχ απολύσεις πριν την τριετία ωράριο λάστιχο κ.ά θα υπήρχε μεγαλη φυγή, και όσοι μενουν θα ήταν οι πιο ανασφαλείς από επιδόσεις πτυχία, διαφθορά ειδικά σε μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Για να φτάσει ο πιο νεοφιλελευθερος πρωθυπουργός του ελληνικού κράτους να δώσει αυξήσεις μάλλον και οο ίδιος το κατανοεί. Υπάρχει βέβαια και η υπερνεοφιλελεύθερη αντίληψη να γίνουν σχεδόν το 100% όλα ιδιωτικά , είναι ένα ερώτημα βέβαια κατά πόσο θα συμφέρει κάποιον που δεν βγάζει κάν αυτά τα χρήματα, να πρέπει να πληρώνει υγεία, σχολεία το παραμικρό.
δινει αυξησεις στους ΔΥ μεν αλλα διατηρωντας και ενισχυοντας τον στενο δημοσιο τομεα τοσο σε κονδυλια οσο και σε προσωπικο ο οποιος βγαζει αποφασεις-χειραγωγει το ποπολο και το καταστελει δλδ (υπουργεια,γραμματειες,φορεις)-ενστολους παπαδες-δικαστες-οτα και παραλληλα ιδιωτικοποιωντας μεσω σδιτ τις ανταποδοτικες υπηρεσιες του δημοσιου που εχουν να κανουν με την προνοια-νοσοκομεια-πανεπιστημια-σχολεια-συγκοινωνιες προκειμενου να εχει στον ελεγχο του τις κρισιμες αποληξεις του κρατους που λειτουργουν ειτε κατασταλτικα ειτε νομοθετικα εναντι του ποπολου
πρακτικα οτι εκαναν ολες οι νεοφιλελευθερες κυβερνησεις της δεκαετιας του 80 που διελυσαν οτιδηποτε ανταποδοτικο στον πολιτη και αφησαν στον ελεγχο του κρατους μονο την καταστολη,τα δικαστηρια και τα υπουργεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δηλαδή τα ακίνητα που είπες ότι είχες και πούλησες τα αγόρασες με 700-800 ευρώ;
- Eθνικοκοινωνιστης
ουτως η αλλως οι τραπεζες δεν εξαρτουν την ρευστοτητα τους απο τις καταθεσεις προκειμενου να χορηγησουν δανεια καθε ειδους ουτε αποδιδουν επιτοκιο καταθεσεων η προθεσμιακο της προκοπης οποτε δεν εχεις λογο να διατηρεις μεγαλα ποσα σε αυτεςnrg έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:20Δεν έχει σημασία η αξία, αλλά το κέρδος.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 15:11
Αν 40 ευρώ τον μήνα σου φαίνονται πολλά για ένα σπίτι με αυτήν την αξία, όντως δεν υπάρχει τρόπος συνεννόησης.
Αν είναι να βάλουμε χαράτσι και στις καταθέσεις στην τράπεζα. Γιατί να κάθονται;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- EKPLIKTIKOS
Τα δάκρυα των ιδιοκτητών για τον ενφια είναι πολύ γευστικά
Αλλά μιλήστε κ για τα κακά τεκμήρια κάποια στιγμή. Που σας υποχρεώνουν να πληρώνετε φόρους επειδή έχετε ένα ψιλοσκαφακι κ μια πισινουλα κ ένα αμαξακι 3500 κυβικών
Αλλά μιλήστε κ για τα κακά τεκμήρια κάποια στιγμή. Που σας υποχρεώνουν να πληρώνετε φόρους επειδή έχετε ένα ψιλοσκαφακι κ μια πισινουλα κ ένα αμαξακι 3500 κυβικών
-
talaipwros
O ΕΝΦΙΑ ειναι φορος της πλάκας και μπηκε σε μια περιοδο που η χωρα χρειαστηκε χρημα. Τον πληρωνω και δεν εχω πρόβλημα , αν και θεωρητικά καθε φορος σε κεφαλαιο θα επρεπε να ειναι παράνομοςEKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 19:36 Τα δάκρυα των ιδιοκτητών για τον ενφια είναι πολύ γευστικά![]()
Αλλά μιλήστε κ για τα κακά τεκμήρια κάποια στιγμή. Που σας υποχρεώνουν να πληρώνετε φόρους επειδή έχετε ένα ψιλοσκαφακι κ μια πισινουλα κ ένα αμαξακι 3500 κυβικών![]()
Τα τεκμηρια ειναι μια σαχλαμάρα οσον αφορα ετησιο εισόδημα, διοτι μπορεις απλως να τρως τα ετοιμα.
Μονη λύση καταργηση χαρτονομισματων και μονο καρτες παντου ( και κέρματα για κανα τιπ ξερω γω )
- EKPLIKTIKOS
Για να δίνουμε προμήθεια υποχρεωτικά στην τράπεζα ρε δικέ μου; να λείπειtalaipwros έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 19:39
Μονη λύση καταργηση χαρτονομισματων και μονο καρτες παντου ( και κέρματα για κανα τιπ ξερω γω )
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 50 Απαντήσεις