Εγώ όταν ήρθα απο τη Λάρισα όπου χιόνιζε, οσο ήμουν στην Θεσσαλονίκη κάπου δέκα χρόνια δεν χιόνισε και είδα χιόνι όταν πήγα στην Αθήνα. Μετά από κάποια χρόνια είδα και στη Θεσσαλονίκη χιόνι και τώρα πάει σχεδόν νορμάλ καθε δυο χρονια μια φορά. Οπότε δεν βλέπω κάτι σαυτο με το χιόνι. Επίσης είμαι απο οικογένεια αγροτών και πλέον καλλιεργώ και εγώ και μπορώ να σε διαβεβαιώσω οτι τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πιο ομαλός ο καιρός σε σχέση με τις ακρότητες και φαινόμενα που επέμεναν παλιά. Αν θες το δέχεσαι, εγώ δεν δέχομαι αυτο που λες εσύ πάντως.hellegennes έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 13:22Φυσικά και μπορείς να την καταλάβεις αν έχεις ήδη μια ηλικία. Όταν ήμασταν παιδιά χιόνιζε κάθε χρόνο στην πόλη, πλέον χιόνι βλέπουμε πολύ σπάνια και ελάχιστο. Οι ακραίες βροχοπτώσεις έχουν αυξηθεί δραματικά το ίδιο και οι ακραίες θερμοκρασίες το καλοκαίρι.Σέλευκας έγραψε: 24 Ιούλ 2023, 14:30 Οτι μπορεί κάποιος να καταλάβει παγκόσμια κλιματική αλλαγή είναι σαχλαμάρα. Οι διάφοροι Ευαγγελάτοι μετά απο κάθε καταιγίδα ή καύσωνα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου , λες και αν σταματήσουμε να κλάνουμε θα βοηθήσουμε. Η όλη φάση θυμίζει κάτι ερασιτέχνες ιεραπόστολους που φωνάζουν ότι έρχεται η δευτέρα παρουσία. Βλακοακτιβισμός.
Ωστόσο μπορεί κανείς να το δει και στα επίσημα στοιχεία, δεν χρειάζεται να στηρίζεται στην μνήμη του.
Το τι λένε τα κανάλια είναι αδιάφορο. Η δουλειά τους είναι να παρουσιάζουν δραματοποιημένη πραγματικότητα. Αυτό έχουν μάθει να κάνουν, τηλεόραση. Είναι ζωντανό ριάλιτι στην ουσία. Αυτό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν δικαιολογία απέναντι στο τι λέει η αληθινή επιστήμη. Επειδή ο Ευαγγελάτος λέει μαλακίες δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται παγκόσμια θέρμανση ούτε ότι δεν μπορείς να την αντιληφθείς αν είσαι πάνω από 30.
Και σου λέω οτι μπορεί να υπάρχει κλιματικη αλλαγή και να λιώνουν οι πάγοι στο Κιλιμάντζαρο, αλλά εγώ λέω οτι αυτο στην Ελλάδα δεν παρατηρείται και είναι μπαρούφα οτι το βλέπει κάποιος. Οπως είπε και ενας ηθοποιος "Δείγμα κλιματικής αλλαγής"
https://www.thetoc.gr/people-style/arti ... sto-dasos/