Αυτο ηταν το μεγαλειο του Τριφυλλιου επι Οικογενειας Βαρδινογιαννη.
Αγορασαμε τη σημαια του γαυρου και τον βαζαμε να παιζει αλλαγη για να ακουει μπινελικια μεχρι που ζητησε μονος του να φυγει
Αυτο ηταν το μεγαλειο του Τριφυλλιου επι Οικογενειας Βαρδινογιαννη.
Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες αλλά θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση.under έγραψε: 21 Απρ 2018, 16:57Δεν ξερω γιατι εγινε το σκηνικο.Απλα με αφορμη το σκηνικο αρχισε η συμμορια να ομολογει οτι το τζατζικακι υπαρχει...Paralimnitis έγραψε: 21 Απρ 2018, 16:54 Oτι υπαρχουν υπαλληλοι υπαρχουν,αλλα δεν σημαινει πως το σκηνικο εγινε για τζατζικι.
Πιθανως.Αν και τα ωφελη που ειχε ο Γκοντζος ηταν αλλα που μετρουσαν πολυ για το επαγγελμα του : αποκλειστικες ειδησεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:34 Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες αλλά θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση.
Η παλεφιπ και ο Γκοντζος πέρνανε τζατζικακι;
Από την εφημέριδα τι κέρδη να βγάλει ρε συ;πουλουσε ελάχιστα φύλλα καθημερινά.under έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:38Πιθανως.Αν και τα ωφελη που ειχε ο Γκοντζος ηταν αλλα που μετρουσαν πολυ για το επαγγελμα του : αποκλειστικες ειδησεις.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:34 Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες αλλά θέλω μια ξεκάθαρη απάντηση.
Η παλεφιπ και ο Γκοντζος πέρνανε τζατζικακι;
Αφου το ειχε αυτο δεν ειχε τοση αναγκη απο τζατζικακι σε cash γιατι εβγαζε χρημα απο εφημεριδα και ραδιοφωνο.

Δεν σου λεω οτι εβγαζε εκατομμυρια αλλα εβγαζε ενα μηνιατικο ικανοποιητικο απο εφημεριδα και ΜΜΕ κατα τη γνωμη μου.Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:40 Από την εφημέριδα τι κέρδη να βγάλει ρε συ;πουλουσε ελάχιστα φύλλα καθημερινά.
Για το ραδιο δεν ξερω τι έκανε γιατί δεν τον άκουγα.
Ήταν η φωνή της οικογένειας και σίγουρα κάτι θα έβγαζε από αυτό.
Καλά χαλάρωσε.το ότι υπάρχει ο κελτικος πάνω στο πανι της παλεφιπ δεν σημαίνει ότι ήταν και δικός τους.
Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:48
Καλά χαλάρωσε.το ότι υπάρχει ο κελτικος πάνω στο πανι της παλεφιπ δεν σημαίνει ότι ήταν και δικός τους.
Άστο βαριέμαι τώραAlexander the Great έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:52Λευκός Λύκος έγραψε: 21 Απρ 2018, 17:48
Για πες
BeriaBeria έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:26 Το Απήλιο είναι μεγαλύτερο από την Παιανία*
οπότε συνεχίζεις να γράφεις πίπες
*http://www.womenonly.gr/gossip/arthro/m ... 129398226/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν διαβάζεις ούτε τα άρθρα που επισημαίνεις, ρε μπαγάσαunder έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:43BeriaBeria έγραψε: 18 Απρ 2018, 16:26 Το Απήλιο είναι μεγαλύτερο από την Παιανία*
οπότε συνεχίζεις να γράφεις πίπες
*http://www.womenonly.gr/gossip/arthro/m ... 129398226/
70 στρεμματα η Παιανια,50 το Κορωπι (μετα και την αγορα νεων εκτασων απο Αλαφουζο)
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 68626.html
Γιατι επαναφερω το θεμα ; Για να δουν ολοι τι παπατζες πουλουσε το αντιβαρδινογιαννικο δημοσιογραφικο σκυλολοι ολα αυτα τα χρονια.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.