Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 14:09
vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 14:06
Ερμής έγραψε: 18 Ιούλ 2023, 11:00
Δε καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά πρέπει να γουστάρεις να ιδρώνεις και να ζεσταίνεσαι
Ούτε εγώ. Όπως εξίσου δεν καταλαβαίνω και γιατι ντε και καλά πρέπει να γουστάρεις να κρυώνεις και να τουρτουρίζεις και να σου γινεται το δερμα σαν λέπια απ'το πουτσόκρυο.
Υπάρχει και η επιλογη να μην ιδρώνεις και να μη ζεσταίνεσαι ομως. Και λέγεται κλιματιστικό.
Όπως και το χειμώνα η αντιστοιχη επιλογή, που λέγεται θερμανση/καλοριφέρ/θερμοπομποί κτλ. Το αν καποιος δεν γουσταρει να το ανοιγει είτε επειδη ειναι ευαίσθητος, ειτε οικολόγος, ειτε φοβάται ότι θα κάψει του σκασμού τις κιλοβατώρες και θα κανει πλούσια τη ΔΕΗ που απο πισω της βρίσκεται πάντα ο Σόρος βέβαια, ειναι αλλο θεμα και βίτσιο.
Στα είπε ο waldorf παραπάνω αλλά δε καταλαβαίνεις
Έξω στις ράμπες της Αγοράς που πρέπει να ελέγχω τις παλέτες που μπαίνουν στα φορτηγά, πως στο μπουτσο θα έχω το κλιματιστικό; θα το κουβαλάω στην πλάτη; Στο πουτσόκρυο που λες φοράς ένα φουτερ και καθάρισες. Στη ζέστη τι θα κάνεις;
Δεν ειναι ευκολο το πουτσόκρυο, και πάλι. Όπως ειναι ακραία τα 40αρια, εξισου ακραία ειναι και τα +/- του 0. Εγώ επειδη και ως μπιτσομπαροσερβιτορος και ως ψυκτικος παλιοτερα, εχω φαει τις ακραια ζεστές θερμοκρασίες με το φτυάρι, μπορώ να πω οτι περισσότερο αντέχω σε αυτές παρά στο κρυο.
Μπορει σε προηγουμενη ζωή μου να ημουν Αφρικανός, τι να πω...
Και οταν λέω οτι η λύση ειναι το κλιματιστικό/καλοριφερ κτλ, αναφέρομαι για οταν εισαι χαλαρος σπιτι σου, οχι απαραίτητα στη δουλεια.
Η δουλειά ειναι δουλειά. Εδω μεσα εχουν γραφτεί τερματισμένα λεβελ μαζοχισμου, τύπου μ'αρεσει να καθομαι σπιτι και να ιδρώνω. Αυτά ειναι που δεν μπορω να καταλάβω.