!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Θέλω ποσοστά για την ιδέα, αν πιάσει. Νταξ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Αν πιασει; Και μονο για αυτο τιθεσαι εκτος. Σε λιγα χρονια που η Γκερ θα σου προτεινει να παρεις τα τεστερ μας, θα το σκεφτω να σου κανω καμια εκπτωσουλα 3%.
Θα σου στειλω το Le Bauch.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τι εξάωρο μωρέ, ούτε η Γκρέτα Τούνμπεργκ δεν το ανοίγει για ένα εξάωρο.vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:29Ποια οικολογική συνείδηση με 5 φορές τη μέρα μπάνιο, πύτε μου?Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:21Καποιοι εχουμε οικολογικη συνειδηση, τι να καμομε;vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:16 Να υποθέσω πως όλοι ιδρωνετε σαν γαϊδούρια στο λιοπυρι επειδή με 40+ βαθμούς τη βγάζετε με κάτι ανεμιστηρακια τσέπης με μπαταρίες, φοβούμενοι να ανάψετε τα ερκοντισχια επειδή είναι του δγιαβολου και καίνε 1500€ τη μέρα σε ΔΕΗ, ε ψεκιες?
Εκ του ασφαλους μας το παιζεις μαγκας ομως μιστερ παιρνωαποσμητικο24ωρουαλλακραταει72ωρεςγιατιειμαιπροικισμενοςκνιτηςπουψηφιζειΝΔ. Εγω εαν βγω εξω για να πεταξω τα σκουπιδια (30 δευτερα αποσταση απο το σπιτι) πεταω ιδρωτα απο τις θηλες σαν μπεκακι αγροτικου μιτσουμπισι.![]()
Περισσότερο επιβαρύνεις το οικοσύστημα με τα τόσα μπάνια τη μερα, απ'το να έχεις ανοιχτό ένα ινβερτερ κλιματιστικό σε σταθερή θερμοκρασία για ένα 5-6ωρο.
Κι εγώ ιδρώνω πολύ πάντως, απλώς δεν βρωμαω.
Και δεν βρωμαω γιατί αφού κάνω το τελευταίο μου μπάνιο μέσα στη μερα, αράζω στο κλιματιστικό και δεν ξανά ιδρώνω.
Το να κάθεσαι και να ιδρώνεις (ακόμα και για μπάνιο να μπαίνεις κάθε τρεις και λίγο μετά) δεν ξέρω τι είδους βιτσιο είναι. Καινούριο μάλλον.
Απλά όσοι το κάνουν αυτό δεν έχουν το δικαίωμα να κράζουν το καλοκαίρι σαν εποχή μετά, για καθαρά δικές τους επιλογές.
Σαν να κράζω εγώ το χειμώνα μόνο και μόνο επειδή δεν μπορώ να κυκλοφορήσω έξω με αμανικο πχ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
μωράκι μου έσωσα λίγο νεράκι στην μπανιέρα να κάνεις κι εσύ μπανάκι να ξεσκάσεις φάση;Isildur έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:39Μπορεί να το ανακυκλώνει το νερό ρε συ. Ή να το μαζεύει και να το πουλάει σε τουρίστριες σαν άρωμα "Eau de Bazoomb".sys3x έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:12Έτσι θα σώσουμε το πλανήτη ωρέ;Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.
Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
![]()
Όπως κάνουν στην Αγγλία;
.
.
Μην κρίνετε τους άλλους. Ο καθένας όπως μπορεί. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν θέλουν ούτε air condition ούτε ανεμιστήρα. Απλά αντέχουν τη ζέστη.
Για την ανακύκλωση λες; Ναι, κάτι τέτοιο. Και στο καπάκι, να πλένουν και τα πιάτα στο ίδιο νερό.sys3x έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:52μωράκι μου έσωσα λίγο νεράκι στην μπανιέρα να κάνεις κι εσύ μπανάκι να ξεσκάσεις φάση;
Όπως κάνουν στην Αγγλία;
![]()
Φαντάζομαι ότι δεν το λες για πλάκα και ότι πράγματι ιτς έη θινκ κει χάμου ε.Isildur έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:55Για την ανακύκλωση λες; Ναι, κάτι τέτοιο. Και στο καπάκι, να πλένουν και τα πιάτα στο ίδιο νερό.
.
.
Δυστυχώς, όχι. Το έχω ακούσει (για Αγγλία λέω) παλιότερα, ελπίζω να μην ισχύει πχια...sys3x έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:58Φαντάζομαι ότι δεν το λες για πλάκα και ότι πράγματι ιτς έη θινκ κει χάμου ε.
Οι αστροναυτες πινουν τα ουρα τους
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κι εμείς το ίδιο. Και όχι μόνο τα δικά μας...
Οι γυναίκες, ακόμη και οι μουνάρες, κλάνουν κανονικά όπως εμείς.
.
.
Οκ δεν κρινω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Κρίνεις δεν κρίνεις, μόνο αν δεν πίνεις δεν τα πίνεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με Μποχ;;Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:45 Αν πιασει; Και μονο για αυτο τιθεσαι εκτος. Σε λιγα χρονια που η Γκερ θα σου προτεινει να παρεις τα τεστερ μας, θα το σκεφτω να σου κανω καμια εκπτωσουλα 3%.
Zoologist my friend. Σε πρόλαβαν άλλοι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η πλάκα είναι ότι αρχικά είχα γράψει Zechn de Bazoomb, αλλά το έκανα edit σε κάτι πιο κοινότυπο...Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 16:04Με Μποχ;;Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 15:45 Αν πιασει; Και μονο για αυτο τιθεσαι εκτος. Σε λιγα χρονια που η Γκερ θα σου προτεινει να παρεις τα τεστερ μας, θα το σκεφτω να σου κανω καμια εκπτωσουλα 3%.
![]()
![]()
Zoologist my friend. Σε πρόλαβαν άλλοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις