Λενορ αγριοκερασο φιλε, γαμειBazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 17:57Δεν με ειπες τι μαλακτικο βαζεις ομως, λενορ ή καζολιν;Sid Vicious έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 17:47 Δεν επιθυμούμε απλά τις ακραίες συνθήκες αλλά τις λατρεύουμε, από τον παγωμένο χειμώνα στο καυτό καλοκαίρι. Είναι η Φωτιά και ο Πάγος που σμιλεύουν τον Άνθρωπο, είναι αυτές οι ακραίες συνθήκες το πεδίο μέσα στο οποίο πραγματώνεται μια Άγρια Κατάφαση Ζωής.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Sid Vicious
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κουράγιο ρε.stergiosbik έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:32Σήμερα κι εδώ παίζει το ίδιο ακριβώς σενάριο!
Η θερμοκρασία χαμηλότερη αλλά υποφερουμε κυριολεκτικά λες και ειναι καμίνι!
Η υγρασία δεν ήταν αυξημένη για να το δικαιολογησω.
Δεν ξέρω που στο καλό οφείλεται αλλά σήμερα είναι μαρτύριο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα φας χοντρό κράξιμο αν δεν.Sid Vicious έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 18:06Λενορ αγριοκερασο φιλε, γαμειBazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 17:57Δεν με ειπες τι μαλακτικο βαζεις ομως, λενορ ή καζολιν;Sid Vicious έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 17:47 Δεν επιθυμούμε απλά τις ακραίες συνθήκες αλλά τις λατρεύουμε, από τον παγωμένο χειμώνα στο καυτό καλοκαίρι. Είναι η Φωτιά και ο Πάγος που σμιλεύουν τον Άνθρωπο, είναι αυτές οι ακραίες συνθήκες το πεδίο μέσα στο οποίο πραγματώνεται μια Άγρια Κατάφαση Ζωής.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
stergiosbik
Εδώ αδυνατώ να απαντήσω.Ερμής έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 15:14Η ερώτηση κρίσεως. Τι είναι χειρότερο; το καλοκαίρι ή οι καλοκαιρακηδες;stergiosbik έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 14:23 Δεν ξέρω καν τι θερμοκρασία έχει εδώ που βρίσκομαι.
Ξέρω ότι έχω ξαπλώσει και είμαι σκεπασμένος με πικέ για να μην κρυώνω.
Άντε γαμησου καλοκαίρι!!!
Σίγουρα πάντως μισητά και τα δύο!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τελικά ο αέρας που έβαλε έκανε διαφορά και ας μην φαινόταν αυτό νωρίς το πρωί. Μέγιστη θερμοκρασία σήμερα 35οC στις 4:00 μ.μ., 4 βαθμούς κάτω από χθες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 16 Ιούλ 2023, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
stergiosbik έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 18:34Εδώ αδυνατώ να απαντήσω.Ερμής έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 15:14 Η ερώτηση κρίσεως. Τι είναι χειρότερο; το καλοκαίρι ή οι καλοκαιρακηδες;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί ρε συ, παππούς είσαι και δεν αντέχεις τη ζέστα ή χωνάκι παγωτό και φοβάσαι μη λιώσεις;Green Dragon έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 19:43stergiosbik έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 18:34Εδώ αδυνατώ να απαντήσω.Ερμής έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 15:14 Η ερώτηση κρίσεως. Τι είναι χειρότερο; το καλοκαίρι ή οι καλοκαιρακηδες;
Σίγουρα πάντως μισητά και τα δύο!![]()
![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μλκ έκανα μπάνιο 3 φορές σήμερα.
Είπα να κατέβω στον πολιτισμό ( κέντρο τρικαλα για μια μπύρα) και κολλάω πάνω μου.
Πως θα ξημερωσω απόψε εδώ μέσα στα τσιμέντα ;
Τι αμαρτίες πληρώνω ;
Αχ αυτά τα βζια της Ευης .
Είπα να κατέβω στον πολιτισμό ( κέντρο τρικαλα για μια μπύρα) και κολλάω πάνω μου.
Πως θα ξημερωσω απόψε εδώ μέσα στα τσιμέντα ;
Τι αμαρτίες πληρώνω ;
Αχ αυτά τα βζια της Ευης .
αυτο ειναι το πιο ωραίο αυτη την εποχή, κάνεις ντουζακια συνέχεια και δεν χρειάζεται καν να σκουπίσεις τα ποδια μην λερώσεις οταν βγαίνεις, εξατμίζεται, ουτε πατημασιές δεν αφήνει
Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.
Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πάντα με αφρόλουτρο και σαμπουάν.
Δεν αντέχω την αίσθηση να κολλάω.
Κάνω μια το μεσημέρι μόλις γυρίσω από τα μελισσια και ακόμη μια το βράδυ όταν τελειώσω.
Αλλά σήμερα γμθηκα.
Κάνω μπάνιο τώρα τ απόγευμα. Χαλάει το φίλτρο της βρύσης έγινε παπί μέχρι να το φτιάξω.
Αντε πάλι μέσα στη μπανιέρα.

Δεν αντέχω την αίσθηση να κολλάω.
Κάνω μια το μεσημέρι μόλις γυρίσω από τα μελισσια και ακόμη μια το βράδυ όταν τελειώσω.
Αλλά σήμερα γμθηκα.
Κάνω μπάνιο τώρα τ απόγευμα. Χαλάει το φίλτρο της βρύσης έγινε παπί μέχρι να το φτιάξω.
Αντε πάλι μέσα στη μπανιέρα.
ενα αλλο τελειο ειναι το σφουγγάρισμα με αυτο τον καιρό παντως, καλα οχι οτι κανω εγώ, ειμαι αντρας.
αλλα γενικά ειναι γαματο, μπαινεις μαζι με τον κουβα στην μπανιερα, τα κανεις ολα λουτσα και δεν εχει σημασια, μια χαρά βγαίνει.
αλλα γενικά ειναι γαματο, μπαινεις μαζι με τον κουβα στην μπανιερα, τα κανεις ολα λουτσα και δεν εχει σημασια, μια χαρά βγαίνει.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
AC δεν υπάρχει;Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Υπαρχει αλλα μαλλον εχει θεμα με τα φιλτρα γιατι ζεχνει και αυτο. Οποτε ανεμιστηρας και θυμιατο.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:39AC δεν υπάρχει;Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Η ζεστη είναι ζέστη τι να κάνεις; οι άλλες οι λουμπινες που σε αρχίζουν στα αχ καλοκαιράκι μου, τα νησάκια μας... Ρε τους πέρασε όμορφα ο Τσουβελας από του σκυλιού τον κωλο στο τελευταίο βίντεοstergiosbik έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 18:34Εδώ αδυνατώ να απαντήσω.Ερμής έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 15:14Η ερώτηση κρίσεως. Τι είναι χειρότερο; το καλοκαίρι ή οι καλοκαιρακηδες;stergiosbik έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 14:23 Δεν ξέρω καν τι θερμοκρασία έχει εδώ που βρίσκομαι.
Ξέρω ότι έχω ξαπλώσει και είμαι σκεπασμένος με πικέ για να μην κρυώνω.
Άντε γαμησου καλοκαίρι!!!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-