Κι εγώ Πειραιά θυμάμαι μέρες με υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά όχι τέτοια αίσθηση νωρίς το πρωί. Το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται κάπως δυσκολότερο. Θα έχουμε 3-4 μέρες με αυξημένες θερμοκρασίες και δεν θα δροσίζει αρκετά το βράδυ. Θα αρχίσει να αποθηκεύει ζέστη και το τσιμέντο.enterprise-psi έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:32 Βγήκα πρωί για ψώνια, για να γλιτώσω την ζεστή, 9 το πρωί 35 βαθμούς αμπελόκηποι, δεν το θυμάμαι ποτέ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
ο θεός μας φώτισε και δεν δώσαμε 50 στον Κυριακοsharp έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 16:51 Χαίρω πολύ. Το ερώτημα είναι τι προτιμάς, 17 ή 40, αν είχες να διαλέξεις από αυτά τα δύο;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ST48410 έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:36Κι εγώ Πειραιά θυμάμαι μέρες με υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά όχι τέτοια αίσθηση νωρίς το πρωί. Το τέλος της επόμενης εβδομάδας αναμένεται κάπως δυσκολότερο. Θα έχουμε 3-4 μέρες με αυξημένες θερμοκρασίες και δεν θα δροσίζει αρκετά το βράδυ. Θα αρχίσει να αποθηκεύει ζέστη και το τσιμέντο.enterprise-psi έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:32 Βγήκα πρωί για ψώνια, για να γλιτώσω την ζεστή, 9 το πρωί 35 βαθμούς αμπελόκηποι, δεν το θυμάμαι ποτέ![]()

6 το πρωί 30 βαθμούς
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ψευτοτατο, όχι απλά ψευτο.sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:34Γιατί ψεύτο; Μπορεί κάποιος να επιλέξει να μένει στο μέρος που μένει ο σύντροφος με τους 17 ή εκεί που μένεις εσύ με τους 45.
Φυσικά και το νορμάλ είναι 40 βαθμοί για κατακαλοκαιρο Ιούλιο μήνα.
Το 17αρι είναι ωραίο για Μάρτιο. Όπως και οι 10 βαθμοί είναι νορμάλ για Γενάρη, όχι οι 40.
17 δεν είναι καν καλοκαίρι, ούτε με κοντομανικο δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις εξω. Από 20 και πάνω φοριέται άνετα το κοντομανικο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
aLiCat έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 16:18 Όσο σκέφτομαι το απαίσιο κρύο του χειμώνα, τόσο μια χαρά (χωρίς γκρίνια)αντέχω τη ζέστη .![]()
![]()
Κι εμένα μπορεί να μου προκαλούν δυσφορία τα 40+ (όπως ακριβώς μου προκαλούν και τα 12- το χειμώνα) αλλά όσο σκέφτομαι το πουτσοκρυο που σκάνε τα χέρια μου και γεμίζω πληγές, χίλιες φορές τα 40αρια.
Αν δεν υπήρχαν άστεγοι και αδέσποτα, θα ψήφιζα 40αρια δαγκωτο.
Είναι η μόνη σκέψη που με κάνει και ξενερώνω με τις ακραίες καιρικές συνθήκες γενικώς.
Σιγά μην πάμε και στη Σ.Αραβία για να νοιώσουμε καλοκαίρι 
17 εννοοειτιαsharp έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:34Γιατί ψεύτο; Μπορεί κάποιος να επιλέξει να μένει στο μέρος που μένει ο σύντροφος με τους 17 ή εκεί που μένεις εσύ με τους 45.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 15:07 Γι' αυτό και πλέον λουφάρω σε κάθε ευκαιρία, του τρώω ένα κιλό παγωτινια τη μέρα για να δροσιστώ και προς το τέλος βάζω και Judas Priest για να γουστάρω, όχι που θα κάθομαι κι από πάνω ν ακούω όλη μέρα τις μαλακίες στο ράδιο. Με κοιτούν λίγο απορημένοι κάποιοι πελάτες και τους λέω για να μαθαίνετε ν ακούτε μουσική![]()
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ψευτοδίλλημα. Αυτο που προτιμώ ειναι ένα καλοκαιρι που η θερμοκρασία να με κανει να θέλω να κανω μπάνιο στη θάλασσα για να δροσιστώ, δηλαδή να εχει ζεστούλα. Σε ενα καλοκαιρι με 17-20 ανώτερη θερμοκρασια (αρα σκέψου την ελάχιστη που θα φθάνει) θα έχει ψύχρα και μόνο καλοκαιρι δεν θα ειναι για αυτα που εχω συνηθίσει ζώντας σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, στην τελικη Ελληνας είμαι αντεχω στη ζέστη του καλοκαιριού, δεν ήρθα απο καμια αρκτική χώρα να λέω πως 30 βαθμοι κελσίου είναι καύσωνας. Να μου λείπει Ιουλιο μήνα, η ψυχρούλα, ο μουντός ουρανος και το ψιλοβροχο. Για εμενα και για κάθε Ελληνα πιστεύω καλοκαίρι ισον καλος καιρός, ζέστη, ήλιος, θάλασσα ή και βουνό για αλλους.sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 16:51Χαίρω πολύ. Το ερώτημα είναι τι προτιμάς, 17 ή 40, αν είχες να διαλέξεις από αυτά τα δύο;Αλιόσα έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 12:48Μαλλον εσυ εισαι τρελαρας που τρεχεις με 40αρια;GoBack έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 20:06 Μολις γυρισα απο τρεξιματακι και δεν πετυχα κανεναν απο τους συνηθεις υποπτους,εχουν χεστει πανω τους λες και θα πεθανουν επειδη εχει 5-6 βαθμους παραπανω.
17 βαθμοι δεν ειναι καλοκαιρι ομως. Θα ξενερωνε εδω ο κοσμος αν υπηρχαν πολλες μερες το καλοκαιρι με 17 20 βαθμους και σκατοκαιρο και μουντιλα. Βεβαια ουτε τα 40αρια+ τα θελουμε, μια θερμοκρασια ομως στους 30 με 35 βαθμους ειναι καλα για καλοκαιρι στην Ελλαδα, και σε ορεινες ημιορεινες η παραθαλασσιες περιοχες η θερμοκρασια θα ειναι πιο πεσμενηrunner έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 12:40 Παράδεισος πραγματικός.
Κοιμάσαι άνετα το βράδυ, κανείς όλες σου τις δραστηριότητες κανονικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Από 0οC και πάνω είναι μια χαρά για κοντομάνικο αν έχεις την δική μου θερμορύθμισηvantono έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:54Ψευτοτατο, όχι απλά ψευτο.sharp έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:34 Γιατί ψεύτο; Μπορεί κάποιος να επιλέξει να μένει στο μέρος που μένει ο σύντροφος με τους 17 ή εκεί που μένεις εσύ με τους 45.
Το 17αρι είναι ωραίο για Μάρτιο. Όπως και οι 10 βαθμοί είναι νορμάλ για Γενάρη, όχι οι 40.
17 δεν είναι καν καλοκαίρι, ούτε με κοντομανικο δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις εξω. Από 20 και πάνω φοριέται άνετα το κοντομανικο.
- Green Dragon
Χθες η μέγιστη εδώ 39οC, έναν βαθμό πάνω από προχθές. Σήμερα το πρωί στις 7:00 το θερμόμετρο στους 30οC, δεν βλέπω καμιά βελτίωση σε σχέση με χθες 
- Green Dragon
Δεν είναι, φυσιολογική θερμοκρασία Ιουλίου είναι 31-35. Οι μετεωρολόγοι το λένε ξανά και ξανά, 5 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.vantono έγραψε: 15 Ιούλ 2023, 17:54Ψευτοτατο, όχι απλά ψευτο.
-
stergiosbik
Δεν ξέρω καν τι θερμοκρασία έχει εδώ που βρίσκομαι.
Ξέρω ότι έχω ξαπλώσει και είμαι σκεπασμένος με πικέ για να μην κρυώνω.
Άντε γαμησου καλοκαίρι!!!
Ξέρω ότι έχω ξαπλώσει και είμαι σκεπασμένος με πικέ για να μην κρυώνω.
Άντε γαμησου καλοκαίρι!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-