!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

stergiosbik έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 15:43 43 εγραφε πριν καμμια ώρα και υποψιάζομαι ότι φορτώνει ακόμα.
Κάνα εισιτήριο γι Αλάσκα έχουμε;
Ελα, υπερβολές! Σας πέρασε το Άργος!

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4391100993
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 13:52 Οι αντικλιματιστικάκηδες πάντως, την εχουν πάει σε άλλο λεβελ την ψεκοτσιγκουνιά τους. Οι περισσότεροι μεν ειναι μπουμερς που νομιζουν οτι και τα καινουρια a/c καινε τον κωλο τους, όπως έκαιγαν τα σαράβαλα στην εποχή τους, και για αυτο δεν μπορεις να βγαλεις άκρη ο,τι και να τους λες.

Αν εχει ενα καλο ινβερτερ εν τω μεταξύ ο τυπος, 15 ωρες τη μερα να το εχει ανοιχτό σε μια νορμαλ θερμοκρασία, δεν παιζει να καψει πανω απο 3€ τη μερα. Αν δεν εχει ινβερτερ οκ, να δεχτώ τις ενστάσεις του στο να το ανάψει, αλλά απ'την αλλη αν προτιμάει οι μπαρίστι της επιχείρησής του να σερβίρουν τους καφέδες στον κοσμο μαζί με σταγονίδια ιδρώτα που θα τους στάζουν και θα πιτσιλάνε μέσα στον καφε πάνω στην κρέμα μαδαγασκάρης και την κανέλλα Κευλάνης, κλείσ'το το ρημάδι και τραβα γινε πωλητής, σεκιουριτάς, κάτι άλλο.
Μου θες και μπιεχίρηεεση!!
Υπάρχουν και ηλίθιοι επιχειρηματίες, που για να γλιτώσουν 20-25 ευρώ, χάνουν τα διπλά. Δυστυχώς όμως οι ηλίθιοι επιχειρηματίες εκτός απο την επιχείρηση έχουν κληρονομήσει και 5-6 κατελάχιστο μπουμερακίνητα που όλοι ξέρουμε πως φτιάχτηκαν απο το 00 και παραπίσω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Μέχρι και τις 20 με 23 του μήνα έτσι θα πάει.
Μετά, υπάρχουν ενδείξεις, να πέσει κοντά στους 35 με 37.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αρκετή ζέστη με 35-38 βαθμούς. Δεν έχω aircondition (δεν το έχω τοποθετήσει δηλαδή είμαι σε νοικιασμένο σπίτι) και εδώ που είμαι, ποτέ δεν είχε υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι. Έχω ανεμιστήρα. Ελπίζω να μην φτάσει άνω των 40 βαθμών. :-?
Ο ιδανικός καιρός, ηλιοφάνεια με 25-30 βαθμούς.
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Sol έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 15:09 Και τι θα κάνεις; θα αλλάζεις δουλειές μέχρι να κάτσει η καλή;

Κοίτα ως γνωστόν είμαι γυναίκα καριερίστα. Πολύ θα λυπηθώ που θα αφήσω τη δουλειά μου γιατί ως γυναίκα καριερίστα του ποδαριού λατρεύω τη δουλειά μου και θα μου λείψουν οι πελάτες μου κι η εκμετάλλευση μου αλλά θα κάνω τη θυσία για να μεγαλώσω τα παιδιά μου όσο είναι μικρά....εεε θα αφήσω τον αλήτη εργοδότη όταν βρω λιγότερο αλήτη εργοδότη. Κάτι σαν το "θα ψηφίσω Μητσοτάκη"( εγώ έκανα αποχή βέβαια στις δεύτερες)

Άσε μην πεις ξέρω...που θα ξαναβρώ τέτοια εκμετάλλευση εεεε που??? Που είναι αναντικατάστατος...με τόσους αλήτες εργοδότες εκεί έξω. Αχ θα ψοφησω της πείνας αχ δεν ξέρω τι θα κάνω...ναι θα αλλάζω δουλειά μέχρι να βρω σωστό άνθρωπο!

Ερεθεμου με βαρεσε ο ήλιος στο κεφάλι. 37 βαθμούς εδώ και η Χαλκιδική με περιμένει :003:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:32
Sol έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 15:09 Και τι θα κάνεις; θα αλλάζεις δουλειές μέχρι να κάτσει η καλή;

Κοίτα ως γνωστόν είμαι γυναίκα καριερίστα. Πολύ θα λυπηθώ που θα αφήσω τη δουλειά μου γιατί ως γυναίκα καριερίστα του ποδαριού λατρεύω τη δουλειά μου και θα μου λείψουν οι πελάτες μου κι η εκμετάλλευση μου αλλά θα κάνω τη θυσία για να μεγαλώσω τα παιδιά μου όσο είναι μικρά....εεε θα αφήσω τον αλήτη εργοδότη όταν βρω λιγότερο αλήτη εργοδότη. Κάτι σαν το "θα ψηφίσω Μητσοτάκη"( εγώ έκανα αποχή βέβαια στις δεύτερες)

Άσε μην πεις ξέρω...που θα ξαναβρώ τέτοια εκμετάλλευση εεεε που??? Που είναι αναντικατάστατος...με τόσους αλήτες εργοδότες εκεί έξω. Αχ θα ψοφησω της πείνας αχ δεν ξέρω τι θα κάνω...ναι θα αλλάζω δουλειά μέχρι να βρω σωστό άνθρωπο!
Δεν βρίσκεις έναν πλούσιο άντρα και να υπηρετείς αυτόν, από το να υπηρετείς τον κάθε εργοδότη εκμεταλλευτή για μπιρ παρά;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
user0972003

vagabondo έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:39
user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:32

Δεν βρίσκεις έναν πλούσιο άντρα και να υπηρετείς αυτόν, από το να υπηρετείς τον κάθε εργοδότη εκμεταλλευτή για μπιρ παρά;
Δεν θέλω πλούσιο. Θέλω έναν άντρα να τον αγαπάω.

Όσο για την εργασία, μπορεί στο τέλος να κάνω δική μου δουλειά. Θα δούμε
Άβαταρ μέλους
vagabondo

user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:44 Δεν θέλω πλούσιο. Θέλω έναν άντρα να τον αγαπάω.
Ε αγάπα τον, που το πρόβλημα; Το δύσκολο είναι να σε αγαπάει και αυτός. :roll:

user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:44 Όσο για την εργασία, μπορεί στο τέλος να κάνω δική μου δουλειά. Θα δούμε
:smt038
Occasio facit furem
user0972003

vagabondo έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:50
user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:44 Δεν θέλω πλούσιο. Θέλω έναν άντρα να τον αγαπάω.
Ε αγάπα τον, που το πρόβλημα; Το δύσκολο είναι να σε αγαπάει και αυτός. :roll:

user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:44 Όσο για την εργασία, μπορεί στο τέλος να κάνω δική μου δουλειά. Θα δούμε
:smt038
Και τα δύο είναι δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Μέγιστη θερμοκρασία σήμερα στο θερμόμετρο που έχω έξω 37οC.

Βράζει το σύμπαν, δεν μπορείς να σταθείς.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Πάνω από 32 δεν είδα σήμερα
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

5 μέρες βρέχει, 2 μέρες ήλιο. Θερμοκρασία σταθερά άνω των 17 βαθμών. Τη μέρα , ε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Τώρα είναι το χειρότερο. 35 βαθμοί στα 1100.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Οργισμένος έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 18:05 5 μέρες βρέχει, 2 μέρες ήλιο. Θερμοκρασία σταθερά άνω των 17 βαθμών. Τη μέρα , ε.
Άντε γ.... :011: πάτε!

:P

Ζηλεύω... :cry
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”