Ελα, υπερβολές! Σας πέρασε το Άργος!stergiosbik έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 15:43 43 εγραφε πριν καμμια ώρα και υποψιάζομαι ότι φορτώνει ακόμα.
Κάνα εισιτήριο γι Αλάσκα έχουμε;
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 4391100993
Ελα, υπερβολές! Σας πέρασε το Άργος!stergiosbik έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 15:43 43 εγραφε πριν καμμια ώρα και υποψιάζομαι ότι φορτώνει ακόμα.
Κάνα εισιτήριο γι Αλάσκα έχουμε;
Υπάρχουν και ηλίθιοι επιχειρηματίες, που για να γλιτώσουν 20-25 ευρώ, χάνουν τα διπλά. Δυστυχώς όμως οι ηλίθιοι επιχειρηματίες εκτός απο την επιχείρηση έχουν κληρονομήσει και 5-6 κατελάχιστο μπουμερακίνητα που όλοι ξέρουμε πως φτιάχτηκαν απο το 00 και παραπίσω.vantono έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 13:52 Οι αντικλιματιστικάκηδες πάντως, την εχουν πάει σε άλλο λεβελ την ψεκοτσιγκουνιά τους. Οι περισσότεροι μεν ειναι μπουμερς που νομιζουν οτι και τα καινουρια a/c καινε τον κωλο τους, όπως έκαιγαν τα σαράβαλα στην εποχή τους, και για αυτο δεν μπορεις να βγαλεις άκρη ο,τι και να τους λες.
Αν εχει ενα καλο ινβερτερ εν τω μεταξύ ο τυπος, 15 ωρες τη μερα να το εχει ανοιχτό σε μια νορμαλ θερμοκρασία, δεν παιζει να καψει πανω απο 3€ τη μερα. Αν δεν εχει ινβερτερ οκ, να δεχτώ τις ενστάσεις του στο να το ανάψει, αλλά απ'την αλλη αν προτιμάει οι μπαρίστι της επιχείρησής του να σερβίρουν τους καφέδες στον κοσμο μαζί με σταγονίδια ιδρώτα που θα τους στάζουν και θα πιτσιλάνε μέσα στον καφε πάνω στην κρέμα μαδαγασκάρης και την κανέλλα Κευλάνης, κλείσ'το το ρημάδι και τραβα γινε πωλητής, σεκιουριτάς, κάτι άλλο.
Μου θες και μπιεχίρηεεση!!
Δεν βρίσκεις έναν πλούσιο άντρα και να υπηρετείς αυτόν, από το να υπηρετείς τον κάθε εργοδότη εκμεταλλευτή για μπιρ παρά;user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:32
Κοίτα ως γνωστόν είμαι γυναίκα καριερίστα. Πολύ θα λυπηθώ που θα αφήσω τη δουλειά μου γιατί ως γυναίκα καριερίστα του ποδαριού λατρεύω τη δουλειά μου και θα μου λείψουν οι πελάτες μου κι η εκμετάλλευση μου αλλά θα κάνω τη θυσία για να μεγαλώσω τα παιδιά μου όσο είναι μικρά....εεε θα αφήσω τον αλήτη εργοδότη όταν βρω λιγότερο αλήτη εργοδότη. Κάτι σαν το "θα ψηφίσω Μητσοτάκη"( εγώ έκανα αποχή βέβαια στις δεύτερες)
Άσε μην πεις ξέρω...που θα ξαναβρώ τέτοια εκμετάλλευση εεεε που??? Που είναι αναντικατάστατος...με τόσους αλήτες εργοδότες εκεί έξω. Αχ θα ψοφησω της πείνας αχ δεν ξέρω τι θα κάνω...ναι θα αλλάζω δουλειά μέχρι να βρω σωστό άνθρωπο!
Δεν θέλω πλούσιο. Θέλω έναν άντρα να τον αγαπάω.vagabondo έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:39Δεν βρίσκεις έναν πλούσιο άντρα και να υπηρετείς αυτόν, από το να υπηρετείς τον κάθε εργοδότη εκμεταλλευτή για μπιρ παρά;user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:32
Κοίτα ως γνωστόν είμαι γυναίκα καριερίστα. Πολύ θα λυπηθώ που θα αφήσω τη δουλειά μου γιατί ως γυναίκα καριερίστα του ποδαριού λατρεύω τη δουλειά μου και θα μου λείψουν οι πελάτες μου κι η εκμετάλλευση μου αλλά θα κάνω τη θυσία για να μεγαλώσω τα παιδιά μου όσο είναι μικρά....εεε θα αφήσω τον αλήτη εργοδότη όταν βρω λιγότερο αλήτη εργοδότη. Κάτι σαν το "θα ψηφίσω Μητσοτάκη"( εγώ έκανα αποχή βέβαια στις δεύτερες)
Άσε μην πεις ξέρω...που θα ξαναβρώ τέτοια εκμετάλλευση εεεε που??? Που είναι αναντικατάστατος...με τόσους αλήτες εργοδότες εκεί έξω. Αχ θα ψοφησω της πείνας αχ δεν ξέρω τι θα κάνω...ναι θα αλλάζω δουλειά μέχρι να βρω σωστό άνθρωπο!
Ε αγάπα τον, που το πρόβλημα; Το δύσκολο είναι να σε αγαπάει και αυτός.
user έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 17:44 Όσο για την εργασία, μπορεί στο τέλος να κάνω δική μου δουλειά. Θα δούμε
Και τα δύο είναι δύσκολα.
Άντε γ....Οργισμένος έγραψε: 13 Ιούλ 2023, 18:05 5 μέρες βρέχει, 2 μέρες ήλιο. Θερμοκρασία σταθερά άνω των 17 βαθμών. Τη μέρα , ε.