!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Casp έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:02
Αγις έγραψε: 28 Ιουν 2023, 23:44
Casp έγραψε: 27 Ιουν 2023, 18:04

Κανεις δεν με εδιωξε. Ουτε καν μονη μου δεν εφυγα (εννοωντας πως δεν το αποφασισα καν). Το εφεραν οι εξελιξεις. Εδω δεν βρισκω ωρα ουτε για να κοιμηθω.

Οι εξελιξεις ειναι πως μετακομισα 7 του Ιουνη μονιμα στο δικο μου διαμερισμα, πλεον με την λατρεια ειμαστε καλυτερα απο ποτε γιατι εκτος απο το οτι προχωρησαμε σεξουαλικα (επιτελους), μενει μαζι μου 4-6 φορες την βδομαδα, αν μπορουσαμε θα ειμασταν και καθημερινα ετσι.. (με πολλυ προσοχη για να μην μας δουν οι γονεις μου), η γιαγια μου ειναι σοβαρα στην εντατικη, αυτη την στιγμη σας γραφω επειδη βρηκα ενα 2ωρο πριν ερθει εδω η λατρεια και περιμενοντας την γιαγια μου να πεθανει εντος λιγων ωρων (ή ημερων), επειδη 1 με 2 φορες την μερα, μετα απο δουλεια, πηγαινοερχομουν Λευκωσια για να την βλεπω με γαμημενη ψυχολογια (και με ζημια στο αμαξι απο την αναστατωση), πολλες φορες φευγοντας αρων αρων απο την δουλεια, και παρεα με την λατρεια που επισης ερχοταν και με μαζευε για να μην με αφησει μονη μου, αλλα αυτη την στιγμη με εγκατελειψαν ολες μου οι δυναμεις και κουραγιο που ειχα βδομαδες τωρα…

Οποτε καθημερινα γινοταν και κατι και εγω ετρεχα και δεν εφτανα, οποτε τι να γραψω, εχει και νοημα; Nope. That’s life ομως. Σκαμπανευασματα, λυπες και χαρες. And that’s me, να τα βιωνω ολα στον μεγιστο βαθμο, να ειμαι ταυτοχρονα πανευτυχης και βαθια θλιμμενη.

Ευχομαι να ειστε ολοι σας καλα.

:wave:
οταν λες προχωρησατε - του τον παιζεις χωρις προφυλακτικο ;
Και πριν χωρις γινοταν, απλα το ειχε αναφερει σε μια φαση για να μην τρεχει καθε τρεις και λιγο τουαλετα. Τωρα καταληξαμε να κανουμε σεξ σχεδον καθε μερα και να κοιμομαστε μαζι καθε μερα :oops: και να μην με χαλαει καθολου κιολας, αντιθετα να θελω να κοιμαται εδω. Ακομα και τις μερες που πρεπει να ξυπνησω στις 01:30 ξημερωματα να παω δουλεια, ερχεται και μενει μαζι μου, ειτε κανοντας τα δικα μας μεχρι εκεινη την ωρα ή μενοντας αγκαλια (επειδη δεν εχω υπνο) ειτε κοιμομαστε μια-δυο ωρες και μετα φευγει για να ετοιμαστω και να κοιμηθει σπιτι του μεχρι το πρωι. Και να του λεω να φυγει νωριτερα και οτι περναει βασανιστηρια και να μην θελει. Ξυπνησα χαλια χθες λογω του στρες και της στεναχωριας της κηδειας, δεν θα πηγαινα δουλεια απο την ζαλη (βασικα αυτος επεμενε να μην παω ετσι οπως ημουν) και τελικα καθυστερησα μιση ωρα και με ακολουθουσε μεχρι την δουλεια για να δει οτι εφτασα καλα, επειδη δεν δεχομουν να με παει αυτος και να μεινω χωρις αμαξι. Σχολασα 11 το πρωι και πηγα να κοιμηθω κανα 2ωρο το μεσημερι και αγκαλιαζα το μαξιλαρι του :oops: ωραια η «μοναξια» και ο δικος σου χωρος, αλλα τελικα ειναι ακομη πιο ωραιο να κοιμασαι και να ξυπνας στην αγκαλια του δικου σου ανθρωπου. :hebit:

Ευχαριστω για τα συλλυπητηρια παιδια. Ακομη δεν το εχω συνηδειτοποιησει ακριβως. Κλαιω σε ακυρες φασεις και μου λειπει. Νομιζω οσο περνανε οι μερες θα γινεται χειροτερο. Ηδη μου λειπει… :cry
Γενικολογα κ αοριστα ολα αυτα - ριξε σεντονια με λεπτομερειες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος »

τι σεντονια...
ρωτα αν πηγαν και ξομολογηθικαν μετα
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Casp έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 10:02 ......
Ευχαριστω για τα συλλυπητηρια παιδια. Ακομη δεν το εχω συνηδειτοποιησει ακριβως. Κλαιω σε ακυρες φασεις και μου λειπει. Νομιζω οσο περνανε οι μερες θα γινεται χειροτερο. Ηδη μου λειπει… :cry
Συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου! Να τη θυμάσαι με αγάπη!

Για το άλλο, δίνεις πολλές πληροφορίες για την προσωπική ζωή σου και διαβάζουν και ανώμαλοι. Πρόσεχε.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πλέριος έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 11:38 τι σεντονια...
ρωτα αν πηγαν και ξομολογηθικαν μετα
δεν αποκλειεται - δυνατο βιτσιο αν το κανουν - εγκρινω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Μετά τις εκλογές παρατηρώ μια απουσία της αγίας τριάδας: user , Γράφων , αλλά και ο Neon imposter έχει αραιώσει. Μάλλον τρομάξανε με το κλίμα αγάπης που επικρατεί.

Επίσης Hector_Buas και Πλέριος
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος »

αν εκοβες τα qANONχαπα ισως θα εβλεπες...
αλλα, γαμησετα
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Να τος ο ένας!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

AlienWay έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 12:30 Μετά τις εκλογές παρατηρώ μια απουσία της αγίας τριάδας: user , Γράφων , αλλά και ο Neon imposter έχει αραιώσει. Μάλλον τρομάξανε με το κλίμα αγάπης που επικρατεί.

βαριέμαι ένα σωρό νήματα για τον σύριζα - γιατί δεν κάνουν ένα σωρευτικό

αναρωτιέμαι Beria, είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχουν λογαριασμοί της Πειραιώς στο phorum;

όπως κ της κουμουνδούρου βεβαίως, αν κ εκεί διακρίνω περικοπές
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

AlienWay έγραψε: 01 Ιούλ 2023, 12:30 Μετά τις εκλογές παρατηρώ μια απουσία της αγίας τριάδας: user , Γράφων , αλλά και ο Neon imposter έχει αραιώσει. Μάλλον τρομάξανε με το κλίμα αγάπης που επικρατεί.

Είχα όλο δουλειές και τρεχαματα γι' αυτό δεν πολυεμπαινα. Αλλά το είχα ξεφτιλισει και λίγο τον τελευταίο καιρό βέβαια, καλό μου έκανε που έλειψα λιγάκι. Δεν με τρομάζει το κλίμα εδώ, το 'χω μάθει τώρα. Πάω εκεί που θέλω και τ'αλλα τα περνάω ντούκου :003:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Casp έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:52 Η γιαγια μου δυστυχως πεθανε τα ξημερωματα. Σε μια φαση οπως ειμασταν αγκαλια και ημουν στην πριζα (ηξερα πως ειναι στα τελευταια και η μανα μου μου ειπε να μην παω, και ηταν η μοναδικη μερα που δεν ηθελα γιατι δεν θα αντεχα, επειδη ακομη μετανιωνω για τα τελευταια 3 δευτερολεπτα που ειδα τον παππου μου λιγες ωρες πριν πεθανει), τσεκαρω το κινητο μου και μου ειχε στειλει ο ξαδερφος μου οτι εφυγε. Η μανα μου με ειδοποιησε το πρωι, πριν λιγο, επειδη ενω επεμενα, δεν ηθελε λεει να μου το πει… σημερα ειμαι 10ωρο, δεν ξερω πώς θα βγαλω την βαρδια, και ευτυχως μολις σχολασω θα ξαναρθει εδω η λατρεια να κοιμηθουμε μαζι… αυριο η κηδεια :( αυτα τα ωραια απο εμενα. Τουλαχιστον ομως εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που με αγαπαει και με νοιαζεται οπως ακριβως κι’ εγω.

Casp,(έστω και λίγο καθυστερημένα) θερμά συλλυπητήρια.
Να ζήσεις και να την φυλάς πάντα στο νου και στην καρδιά σου.

Η ζωή συνεχίζεται όμως, είναι όλη μπροστά σου και μπράβο σου για το μεγάλο βήμα που έκανες. Εύχομαι όλα να γίνουν όπως τα επιθυμείς.

Μείνε δυνατή. :wave:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Casp, κορίτσι τα συλλυπητήρια μου..
Απ' τη μια θάνατος...απ' την άλλη "αναγέννηση".

(Λες αλήθεια ή παραμύθια για να κλείσει το θέμα;)
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

Γεια σου, φίλε AlienWay! :wave:
Το κλίμα φαίνεται όντως λίγο τεταμένο από τις μετεκλογικές εξελίξεις που δικαίως μονοπωλούν σχεδόν την συζήτηση, αλλά, για να είμαι ειλικρινής ο κύριος λόγος, για τον οποίον δεν συμμετέχω ενεργά είναι ότι ασχολούμαι εντατικά με την διπλωματική μου και δευτερευόντως με τα μαθήματα που χρωστώ σε αυτήν την εξεταστική να αποφοιτήσω αισίως από το Πολυτεχνείο τον Οκτώβριο. Θα επανέλθω σύντομα! Να 'σαι καλά!
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

Casp έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:52 Η γιαγια μου δυστυχως πεθανε τα ξημερωματα. Σε μια φαση οπως ειμασταν αγκαλια και ημουν στην πριζα (ηξερα πως ειναι στα τελευταια και η μανα μου μου ειπε να μην παω, και ηταν η μοναδικη μερα που δεν ηθελα γιατι δεν θα αντεχα, επειδη ακομη μετανιωνω για τα τελευταια 3 δευτερολεπτα που ειδα τον παππου μου λιγες ωρες πριν πεθανει), τσεκαρω το κινητο μου και μου ειχε στειλει ο ξαδερφος μου οτι εφυγε. Η μανα μου με ειδοποιησε το πρωι, πριν λιγο, επειδη ενω επεμενα, δεν ηθελε λεει να μου το πει… σημερα ειμαι 10ωρο, δεν ξερω πώς θα βγαλω την βαρδια, και ευτυχως μολις σχολασω θα ξαναρθει εδω η λατρεια να κοιμηθουμε μαζι… αυριο η κηδεια :( αυτα τα ωραια απο εμενα. Τουλαχιστον ομως εχω διπλα μου εναν ανθρωπο που με αγαπαει και με νοιαζεται οπως ακριβως κι’ εγω.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια.
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

user έγραψε: 02 Ιούλ 2023, 00:04 Casp, κορίτσι τα συλλυπητήρια μου..
Απ' τη μια θάνατος...απ' την άλλη "αναγέννηση".

(Λες αλήθεια ή παραμύθια για να κλείσει το θέμα;)
Ευχαριστω για τα συλληπητηρια! Και εσενα και ολους οσους μου ευχηθηκαν.

Αληθεια λεω, δεν εχω κανενα λογο να πω ψεματα σε ενα φορουμ γεματο με αγνωστους. Εξαλλου εκλεισε το θεμα απο την μερα που σταματησα να γραφω εξελιξεις. Τωρα μπηκα απλα για να σας γραψω τα νεα μου και επειδη ειδα να αναφερεται το νικ μου, για κανεναν αλλο λογο.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”