No shitGherschaagk έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:47Καθένας με τα προβλήματά του τελικά.stella έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:45Χαχα ναι ρε γμτ, αλλά μυρίζουν τέλεια! Κλασικά σε προωθητική μου το έστειλαν σπίτι (από Epithimies) και από τότε στο Metro Cash and Carry καραδοκώ να το βλαλουν προσφορά να το αρπάξω!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- Sid Vicious
Επιτελους παιρνει σοβαρη τροπη το νημα. Το ιδιο συμβαινει με ολα τα ποτα σχεδον, υπαρχουν διαβαθμισεις δες πχ βοτκες ή ουισκυ, έχει ξεπλύματα που δεν δεχεσαι καν να βαλεις στον οργανισμο σου αλλα εχει και αριστουργηματα, το ιδιο ειναι μια βοτκα απο το λιντλ με μια belunga ή belvedere;Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:21Η μόνη ρετσίνα που μου άρεσε ποτέ, ήταν μια του Τσάνταλη που είχε βγάλει πριν μπόλικα χρόνια και την σταμάτησε αρκετά γρήγορα. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν σχετικά ακριβή (σαν ένα μέσο κρασί δηλαδή, λογικά γι' αυτό και δεν έπιασε) και σε κλασικό μπουκάλι κρασιού. Είχα πιει 2-3 φορές, τη μία μάλιστα είχα κατεβάσει ένα 750άρι μόνος μου και πέρα απ' το ότι ήταν ένα συμπαθέστατο και πολύ τίμιο κρασάκι που απλά είχε άρωμα ρετσινιού, δεν με πείραξε καθόλου. Όποτε άλλοτε είχα πιει από ανάγκη 1-2 ποτηράκια άλλης ρετσίνας, με βαρούσε κατακέφαλα.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:13Και μενα γενικα δεν με αρεσει αλλα το Κεχριμπαρι το θεωρω αρκετα καλη ρετσινα ωστε να μπορει να πινεται και σκετη, νίωθεις το άρωμα και την γευση ρετσινιουIsildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:10
![]()
Στο μεταξύ, ρετσίνα ούτε που ακουμπάω... αναγούλα μού φέρνει. Έριξα μια γρήγορη ματιά τώρα στον γούγλη, να βρω τιμές πριν ποστάρω.![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Αναμένω Χέλη να απογειώσει το νήμα παρουσιαζοντας ενδυματολογική πρόταση απαγγέλοντας ποίηση καθώς θα απολαμβάνει ένα εκλεκτό laphroaig
Με ταυτόχρονο ηχητικό, να μας πει και πώς προφέρεται.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:38 Αναμένω Χέλη να απογειώσει το νήμα παρουσιαζοντας ενδυματολογική πρόταση απαγγέλοντας ποίηση καθώς θα απολαμβάνει ένα εκλεκτό laphroaig
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Sid Vicious
Στο παρόν νήμα αν και ο vantono είχε μεγάλες προσδοκίες η αλήθεια ειναι πως ο Χελης τον εκανε με τα κρεμμυδακια.Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:01Με ταυτόχρονο ηχητικό, να μας πει και πώς προφέρεται.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:38 Αναμένω Χέλη να απογειώσει το νήμα παρουσιαζοντας ενδυματολογική πρόταση απαγγέλοντας ποίηση καθώς θα απολαμβάνει ένα εκλεκτό laphroaig
Εν τελει ομως με τη τελευταια φωτο τους εξαφανισε η Salamder. Ποιος ασχολειται με βαντονους και χεληδες.
-
user0972003
student έγραψε: 25 Ιουν 2023, 14:43Και ίσως της πάνε τα εφαρμοστά γιατί έχει το σασί...ωραίες θηλυκές γραμμές (με την παλιά έννοια)
Και ωραία θηλυκά μυαλά θα πρόσθετα... που κάνουν τις γραμμές ακόμα πιο ωραίες!
Thank you για το σχόλιο
Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:27Επιτελους παιρνει σοβαρη τροπη το νημα. Το ιδιο συμβαινει με ολα τα ποτα σχεδον, υπαρχουν διαβαθμισεις δες πχ βοτκες ή ουισκυ, έχει ξεπλύματα που δεν δεχεσαι καν να βαλεις στον οργανισμο σου αλλα εχει και αριστουργηματα, το ιδιο ειναι μια βοτκα απο το λιντλ με μια belunga ή belvedere;Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:21Η μόνη ρετσίνα που μου άρεσε ποτέ, ήταν μια του Τσάνταλη που είχε βγάλει πριν μπόλικα χρόνια και την σταμάτησε αρκετά γρήγορα. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν σχετικά ακριβή (σαν ένα μέσο κρασί δηλαδή, λογικά γι' αυτό και δεν έπιασε) και σε κλασικό μπουκάλι κρασιού. Είχα πιει 2-3 φορές, τη μία μάλιστα είχα κατεβάσει ένα 750άρι μόνος μου και πέρα απ' το ότι ήταν ένα συμπαθέστατο και πολύ τίμιο κρασάκι που απλά είχε άρωμα ρετσινιού, δεν με πείραξε καθόλου. Όποτε άλλοτε είχα πιει από ανάγκη 1-2 ποτηράκια άλλης ρετσίνας, με βαρούσε κατακέφαλα.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:13
Και μενα γενικα δεν με αρεσει αλλα το Κεχριμπαρι το θεωρω αρκετα καλη ρετσινα ωστε να μπορει να πινεται και σκετη, νίωθεις το άρωμα και την γευση ρετσινιου

Θα με θυμηθείτε.
(Να με σχωράτε για το off-topic)
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
- Sid Vicious
Δεν ειναι off topic, ειναι σε αμεση συναφεια με τη τροπη του νηματος. Ανεβασε την φωτο η Σαλαμανδρα και μας εριξε στο ποτο. Φυσικη Ταξις.Baldur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:16Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:27Επιτελους παιρνει σοβαρη τροπη το νημα. Το ιδιο συμβαινει με ολα τα ποτα σχεδον, υπαρχουν διαβαθμισεις δες πχ βοτκες ή ουισκυ, έχει ξεπλύματα που δεν δεχεσαι καν να βαλεις στον οργανισμο σου αλλα εχει και αριστουργηματα, το ιδιο ειναι μια βοτκα απο το λιντλ με μια belunga ή belvedere;Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:21
Η μόνη ρετσίνα που μου άρεσε ποτέ, ήταν μια του Τσάνταλη που είχε βγάλει πριν μπόλικα χρόνια και την σταμάτησε αρκετά γρήγορα. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν σχετικά ακριβή (σαν ένα μέσο κρασί δηλαδή, λογικά γι' αυτό και δεν έπιασε) και σε κλασικό μπουκάλι κρασιού. Είχα πιει 2-3 φορές, τη μία μάλιστα είχα κατεβάσει ένα 750άρι μόνος μου και πέρα απ' το ότι ήταν ένα συμπαθέστατο και πολύ τίμιο κρασάκι που απλά είχε άρωμα ρετσινιού, δεν με πείραξε καθόλου. Όποτε άλλοτε είχα πιει από ανάγκη 1-2 ποτηράκια άλλης ρετσίνας, με βαρούσε κατακέφαλα.
Θα με θυμηθείτε.
Αυτό δεν είναι για να σε σχωρνάμε. Αυτό είναι να σ' ευχαριστούμε κι από πάνω (για την πρόταση).Baldur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:16Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:27Επιτελους παιρνει σοβαρη τροπη το νημα. Το ιδιο συμβαινει με ολα τα ποτα σχεδον, υπαρχουν διαβαθμισεις δες πχ βοτκες ή ουισκυ, έχει ξεπλύματα που δεν δεχεσαι καν να βαλεις στον οργανισμο σου αλλα εχει και αριστουργηματα, το ιδιο ειναι μια βοτκα απο το λιντλ με μια belunga ή belvedere;Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:21
Η μόνη ρετσίνα που μου άρεσε ποτέ, ήταν μια του Τσάνταλη που είχε βγάλει πριν μπόλικα χρόνια και την σταμάτησε αρκετά γρήγορα. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν σχετικά ακριβή (σαν ένα μέσο κρασί δηλαδή, λογικά γι' αυτό και δεν έπιασε) και σε κλασικό μπουκάλι κρασιού. Είχα πιει 2-3 φορές, τη μία μάλιστα είχα κατεβάσει ένα 750άρι μόνος μου και πέρα απ' το ότι ήταν ένα συμπαθέστατο και πολύ τίμιο κρασάκι που απλά είχε άρωμα ρετσινιού, δεν με πείραξε καθόλου. Όποτε άλλοτε είχα πιει από ανάγκη 1-2 ποτηράκια άλλης ρετσίνας, με βαρούσε κατακέφαλα.
Θα με θυμηθείτε.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- hellegennes
Λαφρόιγκ με rolling r.Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:01Με ταυτόχρονο ηχητικό, να μας πει και πώς προφέρεται.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:38 Αναμένω Χέλη να απογειώσει το νήμα παρουσιαζοντας ενδυματολογική πρόταση απαγγέλοντας ποίηση καθώς θα απολαμβάνει ένα εκλεκτό laphroaig

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Like στην συλλογή δεξιάhellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 22:48Λαφρόιγκ με rolling r.Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:01Με ταυτόχρονο ηχητικό, να μας πει και πώς προφέρεται.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:38 Αναμένω Χέλη να απογειώσει το νήμα παρουσιαζοντας ενδυματολογική πρόταση απαγγέλοντας ποίηση καθώς θα απολαμβάνει ένα εκλεκτό laphroaig
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Tesori d' oriente Ayurveda aromatic diffuser.hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 22:48Λαφρόιγκ με rolling r.Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:01Με ταυτόχρονο ηχητικό, να μας πει και πώς προφέρεται.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:38 Αναμένω Χέλη να απογειώσει το νήμα παρουσιαζοντας ενδυματολογική πρόταση απαγγέλοντας ποίηση καθώς θα απολαμβάνει ένα εκλεκτό laphroaig
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Το ενδιαφέρον στο φόρουμ όταν ανεβάζεις μια φωτογραφία με αρκετές πληροφορίες είναι πού θα εστιάσει ο καθένας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
μπροhellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 22:48Λαφρόιγκ με rolling r.Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 14:01Με ταυτόχρονο ηχητικό, να μας πει και πώς προφέρεται.Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:38 Αναμένω Χέλη να απογειώσει το νήμα παρουσιαζοντας ενδυματολογική πρόταση απαγγέλοντας ποίηση καθώς θα απολαμβάνει ένα εκλεκτό laphroaig
![]()
πιο σέξυ εικονά μετά αυτών της νύχτας και σαλαμάντερ..
έχω και γω τέτοια στίβα (διπλή μάλιστα) στο desktop μου. goddamn νοσταλγία
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
+1Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:33 Τι ανωμαλια ειναι αυτη, υπαρχει κοσμος που συλλεγει αρωματα αντι για δισκους; που παει αυτος ο κοσμος; Κιμ, πατα το
+ καληνύχτα κεμάλ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη