!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη
- Μαδουραίος
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Στέφανος Τσιτσιπάς - Μαρία Σάκκαρη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Νομίζω ήρθε η ώρα να αποσυρθεί,εδωσε ότι ήταν να δώσει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Memes και λόγους για να τον καταριέται η μάνα του στον τάφο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Οκ γράψε λάθος σιγουρα μπορεί να δώσει και άλλα memes.Η νοβιμπετ εντωμεταξυ τον έχει 60 απόδοση να φτασει ημιτελικά στο γουιμπλεντον και δεν θα το φορτώσει ούτε ο ίδιος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Δίνει ακόμα τόσο; Είναι καλό μπετ πιστεύω. Ένα 20αράκι το ρίχνω αν είναι να έχω καλή πιθανότητα για 1200.GoBack έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:57 Οκ γράψε λάθος σιγουρα μπορεί να δώσει και άλλα memes.Η νοβιμπετ εντωμεταξυ τον έχει 60 απόδοση να φτασει ημιτελικά στο γουιμπλεντον και δεν θα το φορτώσει ούτε ο ίδιος.
-_-
50 λενε τωρα,δεν εχω λογαριασμο εκει στο sdna το ειδαΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 29 Ιουν 2023, 13:08Δίνει ακόμα τόσο; Είναι καλό μπετ πιστεύω. Ένα 20αράκι το ρίχνω αν είναι να έχω καλή πιθανότητα για 1200.GoBack έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:57 Οκ γράψε λάθος σιγουρα μπορεί να δώσει και άλλα memes.Η νοβιμπετ εντωμεταξυ τον έχει 60 απόδοση να φτασει ημιτελικά στο γουιμπλεντον και δεν θα το φορτώσει ούτε ο ίδιος.
https://www.sdna.gr/stoihima/1096991_se ... -wimbledon
Φέτος πάντως στο χορτάρι είναι χειρότερος κι από κινέζικο χλοοκοπτικό. Δεν θα παραξενευτώ καθόλου αν χάσει στον δεύτερο γύρο (φαντάζομαι θα μπει με bye πριν πει bye-bye, αλλιώς θα έλεγα για πρώτο γύρο).Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 29 Ιουν 2023, 13:08Δίνει ακόμα τόσο; Είναι καλό μπετ πιστεύω. Ένα 20αράκι το ρίχνω αν είναι να έχω καλή πιθανότητα για 1200.GoBack έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:57 Οκ γράψε λάθος σιγουρα μπορεί να δώσει και άλλα memes.Η νοβιμπετ εντωμεταξυ τον έχει 60 απόδοση να φτασει ημιτελικά στο γουιμπλεντον και δεν θα το φορτώσει ούτε ο ίδιος.
Διανύει πολύ χάλια περίοδο. Δεν ξέρω αν φταίει η Σπανιόλα ή κάτι άλλο, μακάρι πάντως να είναι αυτό γιατί θα σημαίνει ότι δεν τραβάει για καλό λόγο.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Φραγμένος_Τελεστής
Ξεκίνησε καλά τη χρονιά πάντως, με τελικό στο Αυστραλιανό Όπεν. Στο Ουίμπλεντον δεν έχει περάσει ποτέ τον 4ο γύρο, και έχει ήδη χαιρετήσει 2 φορές στον 1ο γύρο, άρα το πιο πιθανό είναι να γίνει το ίδιο και τώρα. Επειδή όμως έχει κλάση ως παίχτης, αν κάνει ένα καλό τουρνουά και κάτσουν και μερικές συγκυρίες, τότε μπορεί να φτάσει ημιτελικά ξέρω γω. Να το πάρει αποκλείεται, δεν υπάρχει ούτε 1 πιθανότητα στις 1000 να μήν το σηκώσει ο Τζόκο.Isildur έγραψε: 29 Ιουν 2023, 13:15Φέτος πάντως στο χορτάρι είναι χειρότερος κι από κινέζικο χλοοκοπτικό. Δεν θα παραξενευτώ καθόλου αν χάσει στον δεύτερο γύρο (φαντάζομαι θα μπει με bye πριν πει bye-bye, αλλιώς θα έλεγα για πρώτο γύρο).Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 29 Ιουν 2023, 13:08Δίνει ακόμα τόσο; Είναι καλό μπετ πιστεύω. Ένα 20αράκι το ρίχνω αν είναι να έχω καλή πιθανότητα για 1200.GoBack έγραψε: 28 Ιουν 2023, 20:57 Οκ γράψε λάθος σιγουρα μπορεί να δώσει και άλλα memes.Η νοβιμπετ εντωμεταξυ τον έχει 60 απόδοση να φτασει ημιτελικά στο γουιμπλεντον και δεν θα το φορτώσει ούτε ο ίδιος.
Διανύει πολύ χάλια περίοδο. Δεν ξέρω αν φταίει η Σπανιόλα ή κάτι άλλο, μακάρι πάντως να είναι αυτό γιατί θα σημαίνει ότι δεν τραβάει για καλό λόγο.
-_-
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Wimbledon. Το τουρνουά του τιτανοτεράστιου που ξεκίνησε την καριέρα του σαν μπολ μπόι και τώρα στη σύνταξη κατέληξε μπαλούν μπόι.
https://twitter.com/BastienFachan/statu ... 6092853249
https://twitter.com/BastienFachan/statu ... 6092853249
- Φραγμένος_Τελεστής
Τρομπόνι μέχρι στιγμής από Τιμ. 1-0 με κάκιστο 1ο σετ, ενώ στο 2ο ήταν ισόπαλοι πριν την πολύωρη διακοπή λόγω βροχής (με τον Τιμ να μου φαίνεται ελάχιστα καλύτερος και στο 2ο σετ, οπότε κατ' εμέ είχε πιο πολλές πιθανότητες).
-_-
Διακόπηκε ο αγώνας, ήταν ο μόνος τρόπος για να μη χάσει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Τώρα το είδα στο live scoring. Βλέπω 3-4, ποιος σερβίρει, ο Τιμ;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 04 Ιούλ 2023, 18:03 Τρομπόνι μέχρι στιγμής από Τιμ. 1-0 με κάκιστο 1ο σετ, ενώ στο 2ο ήταν ισόπαλοι πριν την πολύωρη διακοπή λόγω βροχής (με τον Τιμ να μου φαίνεται ελάχιστα καλύτερος και στο 2ο σετ, οπότε κατ' εμέ είχε πιο πολλές πιθανότητες).
Άμα χάσει κι απ' τον Τιμ και μάλιστα σε χόρτο, γάμησέ τα. Ο Ντομ ακόμα δεν έχει καταφέρει να επανέλθει 100%, ας ελπίσουμε να μην το πετύχει σήμερα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-