Τον εξερει η μανα του τον παικταρα τον Μονταλ;
Εχεις δοκιμασει καποιο απο αυτα; Να ξερω τι να βαλω στο καλαθι.
Ναι τον εξέρει η μάνα του και τον εξέρει και μια από τις βασιλικές οικογένειες της μέσης ανατολής γιατί ήταν αρωματοποιός τους πριν κάνει δικό του μαγαζί. Για αυτό αγαπάει το Oud πάρα πολύ.
Έχω το blue Amber, πάρα πολύ καλό, και το honey aoud επίσης πολύ καλό. Έχω σε δείγμα το arabians, είναι υπέροχο και ξέρω πως το arabians tonka αρέσει σε πολύ κόσμο. Το πιο γνωστό Montale είναι το intense cafe. Εγώ πάλι επειδή περνάω φάση ρόδο + ουντ σκέφτομαι να πάρω το red aoud ή το white aoud.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
stella έγραψε: 28 Ιουν 2023, 01:23
Ε παιδιά τότε μήπως να ξανασκεφτείτε την προτίμηση του Χέλλη για τα μαλακτικά. Κάτι Λενόρ σπέρνουν, ειδικά οι μπίλιες.
Καλά, αυτές είναι ακριβότερες από αρώματα.
Χαχα ναι ρε γμτ, αλλά μυρίζουν τέλεια! Κλασικά σε προωθητική μου το έστειλαν σπίτι (από Epithimies) και από τότε στο Metro Cash and Carry καραδοκώ να το βλαλουν προσφορά να το αρπάξω!!!
stella έγραψε: 28 Ιουν 2023, 01:23
Ε παιδιά τότε μήπως να ξανασκεφτείτε την προτίμηση του Χέλλη για τα μαλακτικά. Κάτι Λενόρ σπέρνουν, ειδικά οι μπίλιες.
Καλά, αυτές είναι ακριβότερες από αρώματα.
Χαχα ναι ρε γμτ, αλλά μυρίζουν τέλεια! Κλασικά σε προωθητική μου το έστειλαν σπίτι (από Epithimies) και από τότε στο Metro Cash and Carry καραδοκώ να το βλαλουν προσφορά να το αρπάξω!!!
Καθένας με τα προβλήματά του τελικά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πωπω λες; Μου θύμησε εποχές καταναλωτισμού το όνομα, ίσως κάτι παραπλήσιο. Πάντως ελπίζω να το ξανακυκλοφορήσει, αν σου άρεσε τόσο...κι εγώ θα ψάξω να βρω ποιο μου άρεσε τόσο, στάνταρ έχω καταχωνιασμένα μπουκάλια!!!
Σίγουρα δεν ήταν αυτό. Υπήρχε συμβόλαιο της Giacobetti να μην πωλείται πουθενά αλλού πέρα από το Costes στο Παρίσι και μετά στο κατάστημα της Iunx στη Rue tournon
Μισό μπουκάλι ακόμη που θα το βάζω με το σταγονόμετρο
- Αγάπη μου, είδες πουθενά το λυνξ λ' εθέρ μου;
- Νομίζω στο μπάνιο είναι.
Είναι σε θηκη που και απο τον δέυτερο να πέσει δε σπάει.
Ιουνξ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Sid Vicious έγραψε: 28 Ιουν 2023, 13:06
Κεχριμπαρι : 5-10 ευρω το γραμμαριο
Πατσουλι: αυτο που φορανε σε μπουζουκια και κωλομπαρα
Τονκα: Thrash Metal μπάντα απο τη Νορβηγια
Κεχριμπάρι: 3-4 ευρώ τα 500 ml.
Πως φαινεται ο αλκοολας!
Στο μεταξύ, ρετσίνα ούτε που ακουμπάω... αναγούλα μού φέρνει. Έριξα μια γρήγορη ματιά τώρα στον γούγλη, να βρω τιμές πριν ποστάρω.
Στο μεταξύ, ρετσίνα ούτε που ακουμπάω... αναγούλα μού φέρνει. Έριξα μια γρήγορη ματιά τώρα στον γούγλη, να βρω τιμές πριν ποστάρω.
Και μενα γενικα δεν με αρεσει αλλα το Κεχριμπαρι το θεωρω αρκετα καλη ρετσινα ωστε να μπορει να πινεται και σκετη, νίωθεις το άρωμα και την γευση ρετσινιου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Και μενα γενικα δεν με αρεσει αλλα το Κεχριμπαρι το θεωρω αρκετα καλη ρετσινα ωστε να μπορει να πινεται και σκετη, νίωθεις το άρωμα και την γευση ρετσινιου
Η μόνη ρετσίνα που μου άρεσε ποτέ, ήταν μια του Τσάνταλη που είχε βγάλει πριν μπόλικα χρόνια και την σταμάτησε αρκετά γρήγορα. Δεν θυμάμαι όνομα, αλλά ήταν σχετικά ακριβή (σαν ένα μέσο κρασί δηλαδή, λογικά γι' αυτό και δεν έπιασε) και σε κλασικό μπουκάλι κρασιού. Είχα πιει 2-3 φορές, τη μία μάλιστα είχα κατεβάσει ένα 750άρι μόνος μου και πέρα απ' το ότι ήταν ένα συμπαθέστατο και πολύ τίμιο κρασάκι που απλά είχε άρωμα ρετσινιού, δεν με πείραξε καθόλου. Όποτε άλλοτε είχα πιει από ανάγκη 1-2 ποτηράκια άλλης ρετσίνας, με βαρούσε κατακέφαλα.