Εχω περιπου 10 χρονια που πουλαω παπα οτι φοραω το αυθεντικο,κανεις δεν το χει αμφισβητησει.Τωρα αν πεσεις πανω σε καμια γκερτσαρκ η σε κανα σκυλι της διωξης ταφ λακ.
Εδω στο καταστημα που πουλαν τις απομιμησεις, ζεχνουν τα αρωματα παντως.
Εγώ πάντως δίνω αρκετά και κατά την γνώμη μου είναι πολύ κοντά. Όπως είπα δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά. Από την άλλην βέβαια δεν είμαι και πολύ φαν. Προτιμώ να μυρίζω μαλακτικό ρούχων και αφρόλουτρο.
Πέρα από την διάρκεια, στα καλά αρωματοπωλεία όντως αγοράζεις κάτι που δεν αντιλαμβάνεσαι διαφορά από το κανονικό. Αλλά σε δυνατά brand με ακριβά συστατικά, δεν έχω βρει ποτέ κανένα που έστω να πλησιάζει. Κάνει μπαμ με την μια ότι δεν είναι.
Και λογικό, όταν κάτι έχει 250 ευρώ τα 50ml, το να θεωρείς ότι θα το πάρεις με 5-10 ευρώ είναι αστείο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2023, 00:04
ευτυχώς με τα αρώματα έχω κλείσει. Μου ταίριαξε συγκεκριμένο brand name, οπότε και φοράω μόνιμα 2 κωδικούς του. Ένα για χειμώνα, ένα για καλοκαίρι.
Μην γράψεις άλλα. Θα το βρω μόνη μου.
Verset, που τα πουλάνε και στα φαρμακεία. Πολύ οικονομικά.
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιουν 2023, 00:04
ευτυχώς με τα αρώματα έχω κλείσει. Μου ταίριαξε συγκεκριμένο brand name, οπότε και φοράω μόνιμα 2 κωδικούς του. Ένα για χειμώνα, ένα για καλοκαίρι.
[Φλάνφλουγκ μόουντ]
Άνοιξη και φθινόπωρο ζέχνεις τύπε;
[/Φλάνφλουγκ μόουντ]
έχω 2 εποχές εγώ. Από Οκτώβριο έως Μάιο, είναι χειμώνας. Ιούνιο έως Σεπτέμβριο είναι καλοκαίρι
Κλαίω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Iunx L'ether. Ήταν πανδυσκολο να το βρεις όταν έβγαισκέψου τώρα.
Αχχχχχχ ναι, αρωματάρα. Το είχα τσακίσει στα duty free, αυτό και κάτι exclusive μάσκαρα του YSL.
Το μπερδεύεις με κάποιο άλλο, αυτό υπήρχε μόνο σε ενα συγκεκριμένο κατάστημα στο Παρίσι.
Πωπω λες; Μου θύμησε εποχές καταναλωτισμού το όνομα, ίσως κάτι παραπλήσιο. Πάντως ελπίζω να το ξανακυκλοφορήσει, αν σου άρεσε τόσο...κι εγώ θα ψάξω να βρω ποιο μου άρεσε τόσο, στάνταρ έχω καταχωνιασμένα μπουκάλια!!!
Αχχχχχχ ναι, αρωματάρα. Το είχα τσακίσει στα duty free, αυτό και κάτι exclusive μάσκαρα του YSL.
Το μπερδεύεις με κάποιο άλλο, αυτό υπήρχε μόνο σε ενα συγκεκριμένο κατάστημα στο Παρίσι.
Πωπω λες; Μου θύμησε εποχές καταναλωτισμού το όνομα, ίσως κάτι παραπλήσιο. Πάντως ελπίζω να το ξανακυκλοφορήσει, αν σου άρεσε τόσο...κι εγώ θα ψάξω να βρω ποιο μου άρεσε τόσο, στάνταρ έχω καταχωνιασμένα μπουκάλια!!!
Σίγουρα δεν ήταν αυτό. Υπήρχε συμβόλαιο της Giacobetti να μην πωλείται πουθενά αλλού πέρα από το Costes στο Παρίσι και μετά στο κατάστημα της Iunx στη Rue tournon
Μισό μπουκάλι ακόμη που θα το βάζω με το σταγονόμετρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 28 Ιουν 2023, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σίγουρα δεν ήταν αυτό. Υπήρχε συμβόλαιο της Giacobetti να μην πωλείται πουθενά αλλού πέρα από το Costes στο Παρίσι και μετά στο κατάστημα της Iunx στη Rue farnborough
Μισό μπουκάλι ακόμη που θα το βάζω με το σταγονόμετρο
Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2023, 23:54
Εδω στο καταστημα που πουλαν τις απομιμησεις, ζεχνουν τα αρωματα παντως.
Εγώ πάντως δίνω αρκετά και κατά την γνώμη μου είναι πολύ κοντά. Όπως είπα δεν καταλαβαίνω ιδιαίτερη διαφορά. Από την άλλην βέβαια δεν είμαι και πολύ φαν. Προτιμώ να μυρίζω μαλακτικό ρούχων και αφρόλουτρο.
Πέρα από την διάρκεια, στα καλά αρωματοπωλεία όντως αγοράζεις κάτι που δεν αντιλαμβάνεσαι διαφορά από το κανονικό. Αλλά σε δυνατά brand με ακριβά συστατικά, δεν έχω βρει ποτέ κανένα που έστω να πλησιάζει. Κάνει μπαμ με την μια ότι δεν είναι.
Και λογικό, όταν κάτι έχει 250 ευρώ τα 50ml, το να θεωρείς ότι θα το πάρεις με 5-10 ευρώ είναι αστείο
Δεν αμφιβάλλω ότι θα έχουν καλύτερα συστατικά, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι κοινότατα συστατικά που δεν έχουν απολύτως καμμιά διαφορά, είναι βασικές χημικές ενώσεις. Η διαφορά κόστους στα γνήσια είναι το κόστος πώλησης, administration και φυσικά έχουν υψηλότατο περιθώριο κέρδους. Δικαιολογούν την τιμή πώλησης λόγω brand, ελάχιστη σχέση έχει με το κόστος παραγωγής.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.