!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σενέκας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:35 απατεωνίσκος είναι πάνω απ'όλα, περισσότερο απ'οτι είναι ιδεολόςγος. Τα βιβλία που πουλάει δεν είναι κάτι παραπάνω απο προϊόν εμπορίου. Πχ έχει γράψει ο ίδιος βιβλία τα οποία είναι απάτη και στεγνά προϊόν λογοκλοπής(έκλεψε ένα μυθιστόρημα και το παρουσιάζει ως ιστορικό τεκμήριο που επιμελήθηκε απο τον ίδιο)
Συμφωνώ, αυτό ακριβώς είπα, ότι άτομα σαν αυτούς δεν είναι στ' αλήθεια ιδεολόγοι, αλλά αν είχαν το ελεύθερο να εκφράσουν τις ιδέες τους, θα συνέχιζαν να είναι ναζί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

vag_el έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:31
GoBzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:27
vag_el έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:11

Οπως και νά ΄χει αυτή είχε το Σθένος να βγεί στην τηλεόραση ,αντίθετα με άλλους που ούτε έξω απο την πόρτα δεν τολμούν να περάσουν του τηλεοπτικού σταθμού,έστω κι αν δεν έχει τόσο καλή φωνή.Για την ακρίβει και όσον με αφορά η φωνή της καλή είναι ,δουλιτσα θέλει.
Η φωνή της δεν είναι καλή. Και όχι, δεν χρειάζεται σθένος για να βγεις στην τηλεόραση και στο onlyfans.
Κράτα τη γνώμη σου και επίτρεψε μου να εχω διαφορετική.Εχει καλή φωνή αλλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις απο μουσική.
Οσο για το ότι δεν χρειάζεται σθένος, σου προτείνω να πάς εκεί να τραγουδήσεις που όπως λές έχεις καλύτερη φωνή για να σε δούμε κιόλας
Μα δεν λέω την γνώμη μου για να διαφωνήσεις, ειναι γεγονός πως δεν έχει φωνή μιας και δεν μπορεί να πιάσει ούτε μια νότα αλλά είναι και εκτός ρυθμού.

Προσωπικά δεν έχω την ανάγκη ούτε την διάθεση να βγω στην τηλεόραση. Από την άλλη ίσως και να έχεις δίκιο. Ο Βας Βας, ο Μίστερ εθνικά μπούτια και ο Κατέλης είχαν το σθένος να βγουν μπροστά από την κάμερα, εγώ φοβάμαι.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:37
GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:30
Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:17 Οι φώτο απο το ONlyFans ήταν με Αρειο τουλάχιστο ή τη μαγάρισε μαύρος;
Τυπε το ονλιφανσ ειναι παρεξηγημενο,δεν υπαρχει μονο πορνο εκει,μπορει να κανει καποια τεχνη
Ισχύει. Μια πρωην συνάδερφος στην τραπεζα είναι εκεί και κάνει ξένες γλώσσες.
είναι μία στο τουίτερ που βάζει το ντεκολτέ της, να πιέζει τα βυζιά από κάτω συνήθως η ίδια αλλά καμιά φορά κάποιος άλλος, σε καμία περίπτωση όμως δε δείχνει κάτι άλλο, ούτε φάτσες ούτε καν την άκρη του βυζιού. Χθες διαφήμιζε 10% έκπτωση "προλάβετε μέχρι τα μεσάνυχτα". Δηλώνει και sex worker. Μιλάμε είναι ακραία ηλίθια ακόμα και για τα δεδομένα ελληνίδας χαζοπουτάνας.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

foscilis έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:54

Τυπε το ονλιφανσ ειναι παρεξηγημενο,δεν υπαρχει μονο πορνο εκει,μπορει να κανει καποια τεχνη
είναι μία στο τουίτερ που βάζει το ντεκολτέ της, να πιέζει τα βυζιά από κάτω συνήθως η ίδια αλλά καμιά φορά κάποιος άλλος, σε καμία περίπτωση όμως δε δείχνει κάτι άλλο, ούτε φάτσες ούτε καν την άκρη του βυζιού. Χθες διαφήμιζε 10% έκπτωση "προλάβετε μέχρι τα μεσάνυχτα". Δηλώνει και sex worker. Μιλάμε είναι ακραία ηλίθια ακόμα και για τα δεδομένα ελληνίδας χαζοπουτάνας.
Εσυ πως βρεθηκες εκει;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

GoBzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:52
vag_el έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:31
GoBzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:27

Η φωνή της δεν είναι καλή. Και όχι, δεν χρειάζεται σθένος για να βγεις στην τηλεόραση και στο onlyfans.
Κράτα τη γνώμη σου και επίτρεψε μου να εχω διαφορετική.Εχει καλή φωνή αλλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις απο μουσική.
Οσο για το ότι δεν χρειάζεται σθένος, σου προτείνω να πάς εκεί να τραγουδήσεις που όπως λές έχεις καλύτερη φωνή για να σε δούμε κιόλας
Μα δεν λέω την γνώμη μου για να διαφωνήσεις, ειναι γεγονός πως δεν έχει φωνή μιας και δεν μπορεί να πιάσει ούτε μια νότα αλλά είναι και εκτός ρυθμού.

Προσωπικά δεν έχω την ανάγκη ούτε την διάθεση να βγω στην τηλεόραση. Από την άλλη ίσως και να έχεις δίκιο. Ο Βας Βας, ο Μίστερ εθνικά μπούτια και ο Κατέλης είχαν το σθένος να βγουν μπροστά από την κάμερα, εγώ φοβάμαι.
Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και δεν μπορεί να μείνει στην τονικότητα?

- Είπες ότι έχεις καλύτερη φωνή.Εγώ σε πιστεύω αλλά θα πρέπει και να το αποδείξεις στο ίδιο τερέν ,πηγαίνοντας εκεί (στην τηλεόραση) για να ακούσουμε και να κρίνουμε .Εξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέμε

Θα μιλήσουμε εν ευθέτω χρόνο για τον Κατέλη.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
vag_el

Τελικά ,όλο λόγια ,φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ασχετοσύνη μέχρι αηδίας.Κάνουμε και τους καμπόσους ότι δήθεν γνωρίζουμε .Μια ερώτηση έκανα και την αποφεύγουν σαν τον διάολο.

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

vag_el έγραψε: 27 Ιουν 2023, 00:16 Τελικά ,όλο λόγια ,φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ασχετοσύνη μέχρι αηδίας.Κάνουμε και τους καμπόσους ότι δήθεν γνωρίζουμε .Μια ερώτηση έκανα και την αποφεύγουν σαν τον διάολο.
Έλα μεταξύ μας τώρα. Simpάρεις στο OF της γκόμενας; Δεν είναι ντροπή.
Άβαταρ μέλους
vag_el

GoBzi έγραψε: 27 Ιουν 2023, 00:23
vag_el έγραψε: 27 Ιουν 2023, 00:16 Τελικά ,όλο λόγια ,φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ασχετοσύνη μέχρι αηδίας.Κάνουμε και τους καμπόσους ότι δήθεν γνωρίζουμε .Μια ερώτηση έκανα και την αποφεύγουν σαν τον διάολο.
Έλα μεταξύ μας τώρα. Simpάρεις στο OF της γκόμενας; Δεν είναι ντροπή.
Κινέζικα είναι αυτά που μου γράφεις.Ποιάς γκόμενας ποιο OF?
Τι είναι αυτά?Ρεεεεεε θα τρελαθούμε εδω μέσα

Απάντησε Χριστιανέ μου σε καμμιά ερώτηση και άσε τις Ονειρώξεις και τις φαντασίες σου :fp: :fp:

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Nandros έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:43
enterprise-psi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:39
Υδράργυρος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:37 Πληρώνανε στο ονλυφανς για να δούνε αυτή τη σκατόφατσα; Σαν τη Ζωη Κωνσταντοπούλου είναι
Ώπα τυπε μην τα ισοπεδώνουμε όλα :lol:
Σωστά, είναι καλύτερη από την αποκάτω.

:smt005: Ματσέτε
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Μα γιατί; Έχει μια άλλη εκδοχή του Μολών λαβέ η κοπέλα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:56
foscilis έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:54

Εσυ πως βρεθηκες εκει;
for research purposes obviously. Έπρεπε να μελετήσει το φαινόμενο για να κάνει αναφορά στο φλώρουμ. Είδε μόνο 3736825 βιντεάκια της για να βεβαιωθεί ότι μόνο αυτό κάνει.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Μπράβοι της νύχτας, traffickers και νταβατζήδες θίχτηκαν που υποψήφια τους είχε σελίδα ερωτικού περιεχόμενου. You can't make this shit up!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:17 Οι φώτο απο το ONlyFans ήταν με Αρειο τουλάχιστο ή τη μαγάρισε μαύρος;
Ξένες;
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    micmic
    Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

38 χρονών και δεν έχει βρει ακόμα χορηγό; Στενεύουν τα περιθώρια...
    "Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
    Άβαταρ μέλους
    Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 22:34
    Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:32
    hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:02

Αλλά αν θες να σταθούμε στα ψέκια και γλοιώδεις πολιτικούς, να αρχίσουμε να μετράμε τους χωριανούς σου; Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρης, κτλ.
    Άδωνης, Βορίδης, Πλεύρης; Τιμή μας και καμάρι μας και οι τρεις.
    Μπράβο. Τιμή σου και καμάρι σου που έχεις ναζί στον τόπο σου. Και τι ναζί, το χειρότερο είδος. Αυτοί που ξερνούσαν και μόνο στην ιδέα ότι θα είναι στην ΝΔ και εκφραζόταν δημόσια με τον χειρότερο τρόπο και μετά έγλειφαν σαν τα σκυλιά μόλις τούς δόθηκε η θέση. Είναι δε απίστευτοι ψεύτες και οι τρεις, κάθε φορά εκπλήσσομαι εκ νέου από το με πόση ευκολία λένε ότι δεν είπαν κάτι που είναι ηχογραφημένο.

Περίεργη αντίληψη έχεις για το καμάρι, την τιμή και την αξιοπρέπεια.
    Lol
    Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανένας από τους τρεις δεν είναι ναζί.

Δεύτερον, δεν ξέρω που φανταστηκές ότι είναι απίστευτοι ψεύτες και οι τρεις και ότι κάθε φορά αρνούνται ότι είπαν κάτι ηχογραφημένο. Φαντάζομαι αφού το κάνουν συνέχεια θα έχεις πολλά παραδείγματα να μου δώσεις για όλους.

Στον πραγματικό κόσμο, μπορεί να ενοχλεί γιατί το βλέπεις τοπικιστικα, αλλά έχετε παράδοση όπως φαίνεται στην ψέκα και στην γραφικότητα. Βελόπουλος και Νίκη παρτάρουν στα μέρη σου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
    • Παραπλήσια Θέματα
      Απαντήσεις
      Προβολές
      Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”