Συμφωνώ, αυτό ακριβώς είπα, ότι άτομα σαν αυτούς δεν είναι στ' αλήθεια ιδεολόγοι, αλλά αν είχαν το ελεύθερο να εκφράσουν τις ιδέες τους, θα συνέχιζαν να είναι ναζί.Σενέκας έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:35 απατεωνίσκος είναι πάνω απ'όλα, περισσότερο απ'οτι είναι ιδεολόςγος. Τα βιβλία που πουλάει δεν είναι κάτι παραπάνω απο προϊόν εμπορίου. Πχ έχει γράψει ο ίδιος βιβλία τα οποία είναι απάτη και στεγνά προϊόν λογοκλοπής(έκλεψε ένα μυθιστόρημα και το παρουσιάζει ως ιστορικό τεκμήριο που επιμελήθηκε απο τον ίδιο)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
- hellegennes
Re: Σπαρτιάτισσα στον καιάδα λόγω onlyfans
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Μα δεν λέω την γνώμη μου για να διαφωνήσεις, ειναι γεγονός πως δεν έχει φωνή μιας και δεν μπορεί να πιάσει ούτε μια νότα αλλά είναι και εκτός ρυθμού.vag_el έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:31Κράτα τη γνώμη σου και επίτρεψε μου να εχω διαφορετική.Εχει καλή φωνή αλλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις απο μουσική.GoBzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:27Η φωνή της δεν είναι καλή. Και όχι, δεν χρειάζεται σθένος για να βγεις στην τηλεόραση και στο onlyfans.vag_el έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:11
Οπως και νά ΄χει αυτή είχε το Σθένος να βγεί στην τηλεόραση ,αντίθετα με άλλους που ούτε έξω απο την πόρτα δεν τολμούν να περάσουν του τηλεοπτικού σταθμού,έστω κι αν δεν έχει τόσο καλή φωνή.Για την ακρίβει και όσον με αφορά η φωνή της καλή είναι ,δουλιτσα θέλει.
Οσο για το ότι δεν χρειάζεται σθένος, σου προτείνω να πάς εκεί να τραγουδήσεις που όπως λές έχεις καλύτερη φωνή για να σε δούμε κιόλας
Προσωπικά δεν έχω την ανάγκη ούτε την διάθεση να βγω στην τηλεόραση. Από την άλλη ίσως και να έχεις δίκιο. Ο Βας Βας, ο Μίστερ εθνικά μπούτια και ο Κατέλης είχαν το σθένος να βγουν μπροστά από την κάμερα, εγώ φοβάμαι.
είναι μία στο τουίτερ που βάζει το ντεκολτέ της, να πιέζει τα βυζιά από κάτω συνήθως η ίδια αλλά καμιά φορά κάποιος άλλος, σε καμία περίπτωση όμως δε δείχνει κάτι άλλο, ούτε φάτσες ούτε καν την άκρη του βυζιού. Χθες διαφήμιζε 10% έκπτωση "προλάβετε μέχρι τα μεσάνυχτα". Δηλώνει και sex worker. Μιλάμε είναι ακραία ηλίθια ακόμα και για τα δεδομένα ελληνίδας χαζοπουτάνας.Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:37Ισχύει. Μια πρωην συνάδερφος στην τραπεζα είναι εκεί και κάνει ξένες γλώσσες.
Εσυ πως βρεθηκες εκει;foscilis έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:54είναι μία στο τουίτερ που βάζει το ντεκολτέ της, να πιέζει τα βυζιά από κάτω συνήθως η ίδια αλλά καμιά φορά κάποιος άλλος, σε καμία περίπτωση όμως δε δείχνει κάτι άλλο, ούτε φάτσες ούτε καν την άκρη του βυζιού. Χθες διαφήμιζε 10% έκπτωση "προλάβετε μέχρι τα μεσάνυχτα". Δηλώνει και sex worker. Μιλάμε είναι ακραία ηλίθια ακόμα και για τα δεδομένα ελληνίδας χαζοπουτάνας.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και δεν μπορεί να μείνει στην τονικότητα?GoBzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:52Μα δεν λέω την γνώμη μου για να διαφωνήσεις, ειναι γεγονός πως δεν έχει φωνή μιας και δεν μπορεί να πιάσει ούτε μια νότα αλλά είναι και εκτός ρυθμού.vag_el έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:31Κράτα τη γνώμη σου και επίτρεψε μου να εχω διαφορετική.Εχει καλή φωνή αλλλά μάλλον δεν καταλαβαίνεις απο μουσική.GoBzi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:27
Η φωνή της δεν είναι καλή. Και όχι, δεν χρειάζεται σθένος για να βγεις στην τηλεόραση και στο onlyfans.
Οσο για το ότι δεν χρειάζεται σθένος, σου προτείνω να πάς εκεί να τραγουδήσεις που όπως λές έχεις καλύτερη φωνή για να σε δούμε κιόλας
Προσωπικά δεν έχω την ανάγκη ούτε την διάθεση να βγω στην τηλεόραση. Από την άλλη ίσως και να έχεις δίκιο. Ο Βας Βας, ο Μίστερ εθνικά μπούτια και ο Κατέλης είχαν το σθένος να βγουν μπροστά από την κάμερα, εγώ φοβάμαι.
- Είπες ότι έχεις καλύτερη φωνή.Εγώ σε πιστεύω αλλά θα πρέπει και να το αποδείξεις στο ίδιο τερέν ,πηγαίνοντας εκεί (στην τηλεόραση) για να ακούσουμε και να κρίνουμε .Εξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λέμε
Θα μιλήσουμε εν ευθέτω χρόνο για τον Κατέλη.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Τελικά ,όλο λόγια ,φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ασχετοσύνη μέχρι αηδίας.Κάνουμε και τους καμπόσους ότι δήθεν γνωρίζουμε .Μια ερώτηση έκανα και την αποφεύγουν σαν τον διάολο.
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Έλα μεταξύ μας τώρα. Simpάρεις στο OF της γκόμενας; Δεν είναι ντροπή.vag_el έγραψε: 27 Ιουν 2023, 00:16 Τελικά ,όλο λόγια ,φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ασχετοσύνη μέχρι αηδίας.Κάνουμε και τους καμπόσους ότι δήθεν γνωρίζουμε .Μια ερώτηση έκανα και την αποφεύγουν σαν τον διάολο.
Κινέζικα είναι αυτά που μου γράφεις.Ποιάς γκόμενας ποιο OF?GoBzi έγραψε: 27 Ιουν 2023, 00:23Έλα μεταξύ μας τώρα. Simpάρεις στο OF της γκόμενας; Δεν είναι ντροπή.vag_el έγραψε: 27 Ιουν 2023, 00:16 Τελικά ,όλο λόγια ,φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ασχετοσύνη μέχρι αηδίας.Κάνουμε και τους καμπόσους ότι δήθεν γνωρίζουμε .Μια ερώτηση έκανα και την αποφεύγουν σαν τον διάολο.
Τι είναι αυτά?Ρεεεεεε θα τρελαθούμε εδω μέσα
Απάντησε Χριστιανέ μου σε καμμιά ερώτηση και άσε τις Ονειρώξεις και τις φαντασίες σου
Κ.Καρυωτάκης
Κ.Καρυωτάκης
Nandros έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:43Σωστά, είναι καλύτερη από την αποκάτω.enterprise-psi έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:39Ώπα τυπε μην τα ισοπεδώνουμε όλαΥδράργυρος έγραψε: 26 Ιουν 2023, 12:37 Πληρώνανε στο ονλυφανς για να δούνε αυτή τη σκατόφατσα; Σαν τη Ζωη Κωνσταντοπούλου είναι![]()
![]()
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Μα γιατί; Έχει μια άλλη εκδοχή του Μολών λαβέ η κοπέλα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
for research purposes obviously. Έπρεπε να μελετήσει το φαινόμενο για να κάνει αναφορά στο φλώρουμ. Είδε μόνο 3736825 βιντεάκια της για να βεβαιωθεί ότι μόνο αυτό κάνει.GoBack έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:56Εσυ πως βρεθηκες εκει;foscilis έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:54είναι μία στο τουίτερ που βάζει το ντεκολτέ της, να πιέζει τα βυζιά από κάτω συνήθως η ίδια αλλά καμιά φορά κάποιος άλλος, σε καμία περίπτωση όμως δε δείχνει κάτι άλλο, ούτε φάτσες ούτε καν την άκρη του βυζιού. Χθες διαφήμιζε 10% έκπτωση "προλάβετε μέχρι τα μεσάνυχτα". Δηλώνει και sex worker. Μιλάμε είναι ακραία ηλίθια ακόμα και για τα δεδομένα ελληνίδας χαζοπουτάνας.Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:37
Ισχύει. Μια πρωην συνάδερφος στην τραπεζα είναι εκεί και κάνει ξένες γλώσσες.
- Frappezitis
Μπράβοι της νύχτας, traffickers και νταβατζήδες θίχτηκαν που υποψήφια τους είχε σελίδα ερωτικού περιεχόμενου. You can't make this shit up!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Ξένες;Yochanan έγραψε: 26 Ιουν 2023, 23:37Ισχύει. Μια πρωην συνάδερφος στην τραπεζα είναι εκεί και κάνει ξένες γλώσσες.
Πάνος Σκουρλέτης
38 χρονών και δεν έχει βρει ακόμα χορηγό; Στενεύουν τα περιθώρια...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Otto Weininger
Lolhellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 22:34Μπράβο. Τιμή σου και καμάρι σου που έχεις ναζί στον τόπο σου. Και τι ναζί, το χειρότερο είδος. Αυτοί που ξερνούσαν και μόνο στην ιδέα ότι θα είναι στην ΝΔ και εκφραζόταν δημόσια με τον χειρότερο τρόπο και μετά έγλειφαν σαν τα σκυλιά μόλις τούς δόθηκε η θέση. Είναι δε απίστευτοι ψεύτες και οι τρεις, κάθε φορά εκπλήσσομαι εκ νέου από το με πόση ευκολία λένε ότι δεν είπαν κάτι που είναι ηχογραφημένο.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:32Άδωνης, Βορίδης, Πλεύρης; Τιμή μας και καμάρι μας και οι τρεις.hellegennes έγραψε: 26 Ιουν 2023, 13:02
Αλλά αν θες να σταθούμε στα ψέκια και γλοιώδεις πολιτικούς, να αρχίσουμε να μετράμε τους χωριανούς σου; Άδωνη, Βορίδη, Πλεύρης, κτλ.
Περίεργη αντίληψη έχεις για το καμάρι, την τιμή και την αξιοπρέπεια.
Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανένας από τους τρεις δεν είναι ναζί.
Δεύτερον, δεν ξέρω που φανταστηκές ότι είναι απίστευτοι ψεύτες και οι τρεις και ότι κάθε φορά αρνούνται ότι είπαν κάτι ηχογραφημένο. Φαντάζομαι αφού το κάνουν συνέχεια θα έχεις πολλά παραδείγματα να μου δώσεις για όλους.
Στον πραγματικό κόσμο, μπορεί να ενοχλεί γιατί το βλέπεις τοπικιστικα, αλλά έχετε παράδοση όπως φαίνεται στην ψέκα και στην γραφικότητα. Βελόπουλος και Νίκη παρτάρουν στα μέρη σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 3 Απαντήσεις