Κατά την ταπεινή άποψή μου δεν είναι τόσο επίτευγμα του ίδιου του Μητσοτάκη όσο ζήτημα αναξιοπιστίας και ασοβαρότητας του αντίθετου πόλου
αν απέναντι αυτά τα τέσσερα χρόνια υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση, σήμερα τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ διαφορετικά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:08
Κατά την ταπεινή άποψή μου δεν είναι τόσο επίτευγμα του ίδιου του Μητσοτάκη όσο ζήτημα αναξιοπιστίας και ασοβαρότητας του αντίθετου πόλου
αν απέναντι αυτά τα τέσσερα χρόνια υπήρχε σοβαρή αντιπολίτευση, σήμερα τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ διαφορετικά
καποια στιγμη θα ξεπεταχτει ενα νεο πασοκ. και εκει θα πονεσει πολυ το κεντρωο ανοιγμα στο Μητσοτακη.
καποια στιγμη θα ξεπεταχτει ενα νεο πασοκ. και εκει θα πονεσει πολυ το κεντρωο ανοιγμα στο Μητσοτακη.
ε τότε η νδ θα ξαναεπιστρατεύσει το συντηρητικό προσωπείο για να επιβιώσει πολιτικά και τα αρνιά θα επιστρέψουν στο μαντρί
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Κι αυτό που λένε τα παιδιά γίνεται, και τα σπρώχνει πιο πολυ σε τέτοιες αδιέξοδα ακραίες δηθενιες, σε ένα φαύλο κύκλο αυταρχισμού και σεχταρισμου. Μακάρι σε αυτην την νέα Ελλάδα της ορμπανανιας, να ασχοληθεί η νεολαία με το σοβαρό αναρχικό χώρο, γιατί έτσι κι αλλιώς, διέξοδο άλλοι δεν υπάρχουν, πέρα από μετανάστευση, μισθοί της πείνας, και τραπεγκληματα
ε τότε η νδ θα ξαναεπιστρατεύσει το συντηρητικό προσωπείο για να επιβιώσει πολιτικά και τα αρνιά θα επιστρέψουν στο μαντρί
Όταν τρέχεις μόνος σου, δεν μπορείς να βγεις δεύτερος.
Μεγάλο κακό που δεν έχει το πασοκ ένα σοβαρό αρχηγό να μπορέσει να χτυπήσει την ΝΔ. Αν παραμείνει έτσι η κατάσταση θα έχουμε Κουλη για τα επόμενα 20 χρόνια
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
nowhere έγραψε: 26 Ιουν 2023, 10:12
πεθαίνει η ελλάδα επειδή δεν βγήκε ο συριζα.ρε δε μας χέζετε να πούμε
Αυτά δείχνουν όλα τα σημάδια. Απάθεια, κανιβαλισμος, σκοταδισμός, εξουσιαστική ασυδοσία.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.