Για καθηνερινη χρηση ειναι αυτο το Τομ Φορντ ρε μλκ; Αν οχι, τοτε ειμαι οκ απο ενα Αρμανι που εχω.GoBack έγραψε: 24 Ιουν 2023, 23:19Λοιπον ακου τι θα κανεις.Θα πας σε ενα αρωματαδικο και θα πεις θελω ενα μυριζει σαν τομ φορντ τομπακο βανιλια,θα κανει κατι μιξεις ο αλχημιστης και θα δωσεις κανα 15ευρω στα 50ml αντι για 100+Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 09:06 Gherschaagk
Για καμ του δωθε που σε θελω,
Αγορασα τουτο το αρωματακι:
Coach For Men
Το γνωριζεις; Ειναι καλο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:55Αυτό συμβαίνει με τα perfume oils των οίκων εξ Ανατολής, που χρησιμοποιούν ittars. Κάτι που οι δυτικοί οίκοι δεν κάνουν, για αυτό τα αρώματα τους είναι αναγνωρίσιμα.
Σμπαρεκουάκ!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν τους έδειρα, δικέ μου. Το ότι κάνουν το κέφι τους, δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν μαλακίες.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:30Ρε μαλάκα, μην είσαι τόσο μίζερος. Άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι τους φτιάχνει το κέφι.Feindflug έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:28Και πρέπει να μυρίζεις σαν την Κλεοπάτρα ρε τύπε, κάθε ώρα και στιγμή; Ποιος είσαι δηλαδή; Ο Τάσος Δούσης;
Πετυχαίνω και γω μερικούς συναδέλφους που ασχολούνται με χειρωνακτικές εργασίες ως επί το πλείστον, να μυρίζουν φρου φρου κι αρώματα κάθε μέρα. Χώρια που ψεκάζονται με το λίτρο.
Πού θα πάτε ρε τύποι; Για γαμπροί; Αφού θα ιδρώσετε, θα λερωθείτε όλη την ημέρα. Ποιος θα σας μυρίσει; Αφού κινούμαστε σε ανδρικό πλαίσιο εργασίας καθημερινά.
- Μου φτιάχνει την διάθεση να βάζω κολώνια το πρωί
λένε.
Και μένα μου την φτιάχνει την διάθεση να μου παίρνουν καμμία πίπα το πρωί, αλλά δεν κυνηγάω όλα τα θηλυκά, μέχρι να κάτσει καμμία. Δεν βλέπεις που είσαι σαν να χτύπησε ο Διάολος με φτυάρι, μου θέλεις και κολώνιες; Πήγαινε σουλουπώσου λίγο με βασικά πράγματα και μετά βάλε και κολώνια. Καβλώσαμε που σε μυρίσαμε, τι να πούμε...
Η κολώνια τους μάρανε...
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Καθημερινο.Βεβαια δεν πολυκολλαει αν είσαι ασβερκος η αγριοφατσα η οβερ 40.Δεν βαρβατιζει δηλαδή είναι borderline unisex.Bazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 04:00Για καθηνερινη χρηση ειναι αυτο το Τομ Φορντ ρε μλκ; Αν οχι, τοτε ειμαι οκ απο ενα Αρμανι που εχω.GoBack έγραψε: 24 Ιουν 2023, 23:19Λοιπον ακου τι θα κανεις.Θα πας σε ενα αρωματαδικο και θα πεις θελω ενα μυριζει σαν τομ φορντ τομπακο βανιλια,θα κανει κατι μιξεις ο αλχημιστης και θα δωσεις κανα 15ευρω στα 50ml αντι για 100+Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2023, 09:06 Gherschaagk
Για καμ του δωθε που σε θελω,
Αγορασα τουτο το αρωματακι:
Coach For Men
Το γνωριζεις; Ειναι καλο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
user0972003
Πλιζ ας μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ κάποια ΠΑΛΙΑ ποστ μου?????
Δεν έχουν μολυβάκι. Γιατί????
Δεν έχουν μολυβάκι. Γιατί????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user0972003 την 25 Ιουν 2023, 12:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Ωραίες θηλυκές γραμμές. Σου πάνε τα εφαρμοστά.
Για το άσπρο φόρεμα, δοκίμασε και μια σχετικά φαρδιά δερμάτινη ζώνη στη μέση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ε, σόρι, αλλά άμα τους έδερνες επειδή φοράνε κολόνια θα ήσουν ψυχοπαθής.Feindflug έγραψε: 25 Ιουν 2023, 10:06Δεν τους έδειρα, δικέ μου. Το ότι κάνουν το κέφι τους, δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν μαλακίες.hellegennes έγραψε: 24 Ιουν 2023, 22:30 Ρε μαλάκα, μην είσαι τόσο μίζερος. Άσε τους άλλους να κάνουν ό,τι τους φτιάχνει το κέφι.
Η κολώνια τους μάρανε...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
user0972003
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Απορία: ittars είναι αυτά που λέμε αιθέρια έλαια, ή κάνω λάθος;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:55Αυτό συμβαίνει με τα perfume oils των οίκων εξ Ανατολής, που χρησιμοποιούν ittars. Κάτι που οι δυτικοί οίκοι δεν κάνουν, για αυτό τα αρώματα τους είναι αναγνωρίσιμα.
Mε εψησες. Θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια. Αυτο ακριβως ζηταω απο τα αρωματα.GoBack έγραψε: 25 Ιουν 2023, 11:42Καθημερινο.Βεβαια δεν πολυκολλαει αν είσαι ασβερκος η αγριοφατσα η οβερ 40.Δεν βαρβατιζει δηλαδή είναι borderline unisex.Bazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 04:00Για καθηνερινη χρηση ειναι αυτο το Τομ Φορντ ρε μλκ; Αν οχι, τοτε ειμαι οκ απο ενα Αρμανι που εχω.GoBack έγραψε: 24 Ιουν 2023, 23:19
Λοιπον ακου τι θα κανεις.Θα πας σε ενα αρωματαδικο και θα πεις θελω ενα μυριζει σαν τομ φορντ τομπακο βανιλια,θα κανει κατι μιξεις ο αλχημιστης και θα δωσεις κανα 15ευρω στα 50ml αντι για 100+
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Σαυράκι, αυτό μ'αρέσει καλλίτερα απ'το φόρεμα το άσπρο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Και ίσως της πάνε τα εφαρμοστά γιατί έχει το σασί...ωραίες θηλυκές γραμμές (με την παλιά έννοια
Και ωραία θηλυκά μυαλά θα πρόσθετα... που κάνουν τις γραμμές ακόμα πιο ωραίες!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στείλε πμ να το κάνω εγώ.user έγραψε: 25 Ιουν 2023, 11:56 Πλιζ ας μου πει κάποιος γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ κάποια ΠΑΛΙΑ ποστ μου?????
Δεν έχουν μολυβάκι. Γιατί????![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι. Τα περφιουλ οηλς είναι σε ρολλον τα οποία τα τρίβεις πάνω στο δέρμα για αυτό επηρεάζει η χημεία του δέρματος το τελικό αποτέλεσμα. Όταν όμως ψεκάζεις το άρωμα, κάνει μικρή διαφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο.Allah έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:02Απορία: ittars είναι αυτά που λέμε αιθέρια έλαια, ή κάνω λάθος;Gherschaagk έγραψε: 24 Ιουν 2023, 18:55Αυτό συμβαίνει με τα perfume oils των οίκων εξ Ανατολής, που χρησιμοποιούν ittars. Κάτι που οι δυτικοί οίκοι δεν κάνουν, για αυτό τα αρώματα τους είναι αναγνωρίσιμα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τζάμπα ο κόπος και τα λεφτά που είναι πολύ λίγα αλλά πραγματικά δεν αξίζει. Υπάρχουν άπειροι κλώνοι του όπως του al haramain https://www.notino.gr/al-haramain/amber ... XxZfDB8WXw που είναι πολύ τίμιο άρωμα ή το Φρανκ μποκλετ https://www.notino.gr/franck-boclet/tab ... xZfDB8WXww. Υπάρχουν κι άλλα όμως δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρεις εύκολα.Bazoomba έγραψε: 25 Ιουν 2023, 13:55Mε εψησες. Θα το παρω με την πρωτη ευκαιρια. Αυτο ακριβως ζηταω απο τα αρωματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη