Εσυ εχεις ταξει κοιλιακους εδω και κατι μηνες και ακομα περιμενουμε
Να βάλω εγώ τους δικούς μου;
Ψιλοαποκλειεται να εχεις γραμμωση στην ηλικια σου οποτε i ll call the bluff και θα πω ναι.Κοιλιακους ειπες μην πεταξεις κανενα σωσιβιο
Είναι λίγο παλιότερη. Tην έχω ξαναβάλει και είναι side view, αλλά ορίστε: Spoiler
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ψιλοαποκλειεται να εχεις γραμμωση στην ηλικια σου οποτε i ll call the bluff και θα πω ναι.Κοιλιακους ειπες μην πεταξεις κανενα σωσιβιο
Είναι λίγο παλιότερη. Tην έχω ξαναβάλει και είναι side view, αλλά ορίστε: Spoiler
Πηγες μπροστα στον καθρεφτη και το μετανιωσες;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Υπάρχει κάποιος λόγος που αναδημοσιεύεις την φώτο χωρίς σπόηλερ;
Σαφώς ναι.
Υπάρχει κάποιος λόγος που σε ενοχλεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που πήρα;
Ναι. Δεν πρόκειται για τις δικές σου μπουτοφώτοζ. Η κοπέλα που την ανήρτησε την είχε σε σπόιλερ, θα έπρεπε έστω να την ρωτήσεις πριν αρχίσεις να περιφέρεις τις φωτογραφίες δεξιά κι αριστερά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 22 Ιουν 2023, 19:45
Υπάρχει κάποιος λόγος που αναδημοσιεύεις την φώτο χωρίς σπόηλερ;
Σαφώς ναι.
Υπάρχει κάποιος λόγος που σε ενοχλεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία που πήρα;
Ναι. Δεν πρόκειται για τις δικές σου μπουτοφώτοζ. Η κοπέλα που την ανήρτησε την είχε σε σπόιλερ, θα έπρεπε έστω να την ρωτήσεις πριν αρχίσεις να περιφέρεις τις φωτογραφίες δεξιά κι αριστερά.
Οκ, θα βάλω την παράθεση μου σε σπόιλερ και θα λήξει το θέμα, μπαζουμπα μου.
vantono έγραψε: 22 Ιουν 2023, 20:10
Άντε, καιρος επιτέλους να επιστρέψει το νήμα στην παλιά του αρχιδοκαμπισια μετροσέξουαλ χροιά, αρκετά με το ασθενές φύλο.