Καλα εκαναν και τα ψηφιζαν. Τι επρεπε να κανουν; επρεπε να τελειωνουμε με αυταnick έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:24Οι άλλοι έκατσαν για τις καρέκλες. Ψήφιζαν τα πάντα (μαζί με Καμμένο) χωρίς ενδοιασμούς.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:22 Η περιοδος του οχι δεν ηταν δυσκολη. Το ευκολο ηταν το οχι. Εκει ο σακελλαριδης ηταν πρωτη μουρη. Το δυσκολο ηταν η διακυβερνηση της χωρας. Και εκει αποχωρησε διαφωνοντας ο σακελλαριδης. Η αχτσιογλου στη δυσκολη περιοδο σταθηκε παληκαρισια και ηταν και καλη υπουργος. Να μας παραταει ο σακελλαριδης
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γαβριήλ Σακελλαρίδης για αρχηγία Σύριζα?
- Υδράργυρος
Re: Γαβριήλ Σακελλαρίδης για αρχηγία Σύριζα?
Τους είπε η τρόικα ΦΠΑ τροφίμων από 13 στο 24%, ούτε μισή διαπραγματεύση, να πούνε 20% ξέρω γώ.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:28Καλα εκαναν και τα ψηφιζαν. Τι επρεπε να κανουν; επρεπε να τελειωνουμε με αυταnick έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:24Οι άλλοι έκατσαν για τις καρέκλες. Ψήφιζαν τα πάντα (μαζί με Καμμένο) χωρίς ενδοιασμούς.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:22 Η περιοδος του οχι δεν ηταν δυσκολη. Το ευκολο ηταν το οχι. Εκει ο σακελλαριδης ηταν πρωτη μουρη. Το δυσκολο ηταν η διακυβερνηση της χωρας. Και εκει αποχωρησε διαφωνοντας ο σακελλαριδης. Η αχτσιογλου στη δυσκολη περιοδο σταθηκε παληκαρισια και ηταν και καλη υπουργος. Να μας παραταει ο σακελλαριδης
Ο Σαμαράς το είχε πάει από 23 στο 13%.
- Υδράργυρος
Αυτος ηταν ο φπα στην εστιαση (εποχη του γαμω το κεφαλι μου μαλακα), που τελικα η ολη ιστορια ηταν μια μαλακιαnick έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:34Τους είπε η τρόικα ΦΠΑ τροφίμων από 13 στο 24%, ούτε μισή διαπραγματεύση, να πούνε 20% ξέρω γώ.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:28Καλα εκαναν και τα ψηφιζαν. Τι επρεπε να κανουν; επρεπε να τελειωνουμε με αυταnick έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:24
Οι άλλοι έκατσαν για τις καρέκλες. Ψήφιζαν τα πάντα (μαζί με Καμμένο) χωρίς ενδοιασμούς.
Το κακο με τις προηγουμενες μνημονιακες κυβερνησεις ηταν οτι επαιζαν κρυφτουλι. Πελατειες, προεκλογικα κολπακια κλπμ
Ενώ ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αντρίκια έγραψαν στα αρχιδια τους το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που οι ιδιοι προκάλεσαν και με βαρυα καρδιά εφάρμοσαν μνημονιακες νεοφιλελε πολιτικές ώστε να μην έρθει η δεξιά και εφαρμοαει μνημονιακες νεοφιλελε πολιτικες. Εχει λογικη δεν λέω.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:44Αυτος ηταν ο φπα στην εστιαση (εποχη του γαμω το κεφαλι μου μαλακα), που τελικα η ολη ιστορια ηταν μια μαλακιαnick έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:34Τους είπε η τρόικα ΦΠΑ τροφίμων από 13 στο 24%, ούτε μισή διαπραγματεύση, να πούνε 20% ξέρω γώ.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:28
Καλα εκαναν και τα ψηφιζαν. Τι επρεπε να κανουν; επρεπε να τελειωνουμε με αυτα
Το κακο με τις προηγουμενες μνημονιακες κυβερνησεις ηταν οτι επαιζαν κρυφτουλι. Πελατειες, προεκλογικα κολπακια κλπμ
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Α, δηλαδή δεν παραιτήθηκε, επειδή έτρωγε δούλεμα;Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:11Ειχε βγει το βιντεο αλλα δεν ειχε παραιτηθει τοτε. Παραιτηθηκε μετα το οχι-ναι του δημοψηφισματοςEKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:09 Αυτός δεν έφυγε νύχτα επειδή τον έκαναν ρόμπα κάτι αυγά για ένα βιντεο; δε θυμάμαι καλα;
Δεν τον φώναζαν Καροτίδη;
Και ο αυτοσοδομισμός με το καρότο δεν ήταν το χειρότερο στο video.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Γιατί; Αφού δεν μπορούν να τον εκβιάσουν. Τα έχουμε δει όλα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γαβριηλίδης τζιμα, ζεύγος εξουσίας. Η εναλλακτικη αχτσιουγλου τζανακοπουλος. Νέες ιδέες στην πολιτική.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Υπάρχει και η υποψηφιότητα Ραγκούση-Κοντοτόλη
- Υδράργυρος
Σιγουρα εχεις ερωτικη ζωη;
Εκείνο που μου αρέσει είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θα τσακωθούν για την διαδοχή στο κόμμα ενώ το πρόβλημα τους είναι ότι δεν έχουν κόμμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτός είναι ο καροτάκιας; Αν ναι, στηρίζω.
Όχι λόγω καρότων, φυσικά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
Δημοκράτης
Lord Brum έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:27Αν ήμουν αγρότης και ειδικά καλλιεργητής καροτων θα τον υποστήριζαArisvilla έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:03 Μετά και τη σημερινή δήλωση στήριξης του Σακελλαρίδη στον Συριζα κάποιοι τον θεωρούν υποψήφιο αντικατάστατη του Τσιπρα. Έχει και γυναίκα τη Ρανια Τζημα που εργάζεται στο κανάλι του χοντρού. Τον θεωρείτε κατάλληλο για αρχηγό? Εγώ τον θεωρώ καλό για έναν Σύριζα του 20 με 25% αλλά όχι για κάτι παραπάνω.
-
Δημοκράτης
Μη βάλεις ένα καρότο στον κωλο σου αμέσως να σε πουν καροτακιαIsildur έγραψε: 22 Ιουν 2023, 00:18 Αυτός είναι ο καροτάκιας; Αν ναι, στηρίζω.
- Golden Age
Αν φύγει ο Τσίπρας ο ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει στο 3%. Με τον Σακελλαρίδη όμως πάει κατευθείαν για εξωκοινοβολυευτικό κόμμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 9 Απαντήσεις