!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ερμής έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:21
Beria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:20 Εάν θέλετε να πάτε διακοπές σε νησί που έχει ξαπλώστρες μην παραπονιέστε για το κόστος, ρε μάγκες
Ποιο νησί δεν έχει;
Μακρόνησος.
Ο,τι πρέπει για αριστερά πακέτα διακοπών.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Δημοκράτης

Re: Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Otto Weininger έγραψε: 20 Ιουν 2023, 01:56
Ερμής έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:21
Beria έγραψε: 18 Ιουν 2023, 16:20 Εάν θέλετε να πάτε διακοπές σε νησί που έχει ξαπλώστρες μην παραπονιέστε για το κόστος, ρε μάγκες
Ποιο νησί δεν έχει;
Μακρόνησος.
Ο,τι πρέπει για αριστερά πακέτα διακοπών.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

seismic έγραψε: 18 Ιουν 2023, 23:28
Sol έγραψε: 18 Ιουν 2023, 23:00
seismic έγραψε: 18 Ιουν 2023, 19:35 Αν δεν έστηνες τις ξαπλώστρες και διακοπές δεν θα είχες την δυνατότητα να πας και θα πείναγες. :D
Πήγαινε διακοπές τον Οκτώβριο που οι τιμές πέφτουν κάτω του μισού.
Το τουριστικό συνάλλαγμα μας ζει στην Ελλάδα Για όλα τα άλλα είμαστε άχρηστοι
Αν το καταστρέψουμε και αυτό θα επανέλθουν οι γάιδαροι στα νησιά όχι οι τουρίστες.
Χωρίς συνάλλαγμα δεν αγοράζουμε ούτε όπλα για τον στρατό και θα τα πάρουν οι Τούρκοι.
Η δουλειά μας μας ζει, το ότι παράγουμε κάτι χρήσιμο για την κοινωνία. Οι κηφηνες ξενοδόχοι όμως υφαρπαζουν τη δουλειά μας και μας δίνουν ένα μέρος της δουλειάς μας που δεν φτάνει να απολαύσουμε αυτά τα οποία οι ίδιοι παράγουμε. Το ίδιο και στις οικοδομές με τους συναδέλφους οικοδόμους, έχουμε σηκώσει οικοδομές και δεν έχουμε ένα διαμέρισμα να μείνουμε αλλά είμαστε στο νοίκι.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο Και εγώ οικοδόμος είμαι σε τουριστικό νησί την Ίο. :smt023
Μήπως να εφάρμοζες την πατέντα σου για να μην παίρνει ο αέρας τις ομπρέλες.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

nick έγραψε: 20 Ιουν 2023, 02:21
seismic έγραψε: 18 Ιουν 2023, 23:28
Sol έγραψε: 18 Ιουν 2023, 23:00
Η δουλειά μας μας ζει, το ότι παράγουμε κάτι χρήσιμο για την κοινωνία. Οι κηφηνες ξενοδόχοι όμως υφαρπαζουν τη δουλειά μας και μας δίνουν ένα μέρος της δουλειάς μας που δεν φτάνει να απολαύσουμε αυτά τα οποία οι ίδιοι παράγουμε. Το ίδιο και στις οικοδομές με τους συναδέλφους οικοδόμους, έχουμε σηκώσει οικοδομές και δεν έχουμε ένα διαμέρισμα να μείνουμε αλλά είμαστε στο νοίκι.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο Και εγώ οικοδόμος είμαι σε τουριστικό νησί την Ίο. :smt023
Θα σου έλεγα τι θα την έκανα αλλά φοβάμαι ότι θα σου αρέσει. :lol:
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

seismic έγραψε: 20 Ιουν 2023, 06:33
seismic έγραψε: 18 Ιουν 2023, 23:28 Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο Και εγώ οικοδόμος είμαι σε τουριστικό νησί την Ίο. :smt023

.

:smt005: .

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Leporello έγραψε: 20 Ιουν 2023, 01:02
Chilloutbuddy έγραψε: 19 Ιουν 2023, 07:01Πήγαινε ξέρω γω στην Καβάλα ή την Καλαμάτα, μια χαρά θα περάσεις και έχουν και ωραίες παραλίες. Τα νησιά είναι παγκόσμιοι ταξιδιωτικοί προορισμοί και ως εκ τούτου πανάκριβοι. Γιατί μπορούν όλοι οι Γάλλοι να πάνε διακοπές γύρω στον πύργο του Άιφελ ή οι Ιταλοί να πάνε στη Βενετία μια βδομάδα;
Εγώ έχω άλλη απορία: θέλουμε η χώρα να έχει έσοδα και οι εργαζόμενοι στον τουρισμό υψηλούς μισθούς. Πως μπορεί να συμβιβασθεί αυτό με τιμές στις οποίες να μπορούν να ανταπεξέλθουν οι χαμηλού εισοδήματος Ελληνες;
Δεν ξέρω, αλλά γιατί να συμβιβαστεί; ο δεκαπενταύγουστος στις Κυκλάδες είναι προϊόν πολυτελείας, αν όντως μπορείς να κάνεις κάτι, καλύτερα πάρε τον χαμηλού εισοδήματος έλληνα και αντί να του δώσεις ένα προϊόν πολυτελείας δώστου 5 χιλιάρικα να τα κάνει ό,τι θέλει.

Βασικά να ξεχωρίσουμε 3 πράγματα
Αν οι Έλληνες δεν παίρνουν καλό μισθό είναι κακό πράγμα και πρόβλημα
Αν οι τουριστικές επιχειρήσεις φοροδιαφεύγουν είναι κακό πράγμα και πρόβλημα
Αλλά αν το τουριστικό προϊόν ακριβαίνει δεν είναι κακό πράγμα, είναι καλό, γιατί είναι εξαγωγή της χώρας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Annibas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Annibas »

Δεν τους θέλουν τους Έλληνες προτιμούν τους ξένους που πληρώνουν ότι τους πουν χωρίς να κοιτάζουν τιμές, είχα αντιμετωπίσει και εγώ άθλια συμπεριφορά στην Κάλυμνο από κάποιον ηλικιωμένο που είχε καφενείο.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Θα έρθει η μέρα που θα μας παρακαλάνε να πάμε
Το value for money είναι ξεφτίλα και φούσκα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιουν 2023, 01:30
Έχεις καιρό να πας διακοπές ε;
Πηγαινομεν τακτικώς εις τα Μέθανα καί το Λουτρακιον όπου έχει εξαιρετικά θερμά λουτρά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Άσχετο, διάβαζα σήμερα ότι η Ακρόπολη έχει περίπου 4εκ επισκέπτες το χρόνο.
Tο πιό δημοφιλές τουριστικό μέρος στον κόσμο έχει 92 εκ επισκέπτες το χρόνο.
Ξέρετε ποιό είναι;
Spoiler
Εικόνα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Beria έγραψε: 20 Ιουν 2023, 08:23
Πηγαινομεν τακτικώς εις τα Μέθανα καί το Λουτρακιον όπου έχει εξαιρετικά θερμά λουτρά.
Αγαπητέ, η πιο μοντέρνα πλαζ για παραθεριση είναι στα Καμμένα Βούρλα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

seismic έγραψε: 20 Ιουν 2023, 06:33
seismic έγραψε: 18 Ιουν 2023, 23:28 Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο Και εγώ οικοδόμος είμαι σε τουριστικό νησί την Ίο. :smt023
Με απογοήτευσες, είμαι από τους λίγους που πίστεψαν στην πατέντα σου.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιουν 2023, 09:59
Beria έγραψε: 20 Ιουν 2023, 08:23

Αγαπητέ, η πιο μοντέρνα πλαζ για παραθεριση είναι στα Καμμένα Βούρλα.
Δεν μπορώ τις μοντέρνες πλαζ. Χορεύουν σέικ τα κωλόπαιδα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Chilloutbuddy έγραψε: 20 Ιουν 2023, 08:34 Tο πιό δημοφιλές τουριστικό μέρος στον κόσμο έχει 92 εκ επισκέπτες το χρόνο.
Ξέρετε ποιό είναι;
Δεν θα πήγαινε το μυαλό μου με τίποτα. Πως κι έτσι; Ελέω και των ναών της Πόλης ή κυρίως για το παζάρι;
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

Βλέπετε τον Γκαμπριελ που ταξιδεύει συνεχώς στα ελληνικα νησια και θα δειτε πολλα πράματα χωρις να πατήσετε ποτέ ποδι εκει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”