Ζαιούλη, απλά πράματα συζητήσαμε, όχι τι θεωρείς εσύ αυτονόητο ή εγώ που δεν έχω ιδέα από διεθνές δίκαιο. Είπες με στόμφο μια πομπώδη πίπα και την κάλυψες με το "εγώ είμαι νομικός και έχω κάνει την πτυχιακή μου πάνω σ' αυτό και τα ξέρω καλά" πιστεύοντας ότι θα πιάσει και όταν εγώ ο άσχετος σου ζήτησα να μού δείξεις πού τα γράφει όλα αυτά που λες, στην αρχή έκανες αβαβά και στη συνέχεια έφυγες από το νήμα σφυρίζοντας αδιάφορα.Arisvilla έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:53Νδουλη, θα βγει η αλήθεια στα ευρωπαικα δικαστηρια. Στα άλλα που γράφεις, στο ακροδεξιο μυαλό σου δεν μπορείς να παραδεχτείς το αυτονόητο, ότι οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι τουρκογενεις, Πομάκοι και ρομα. Οχυρωνεσαι πάλι πίσω από κείμενα και κάνεις και αναλύσεις για τη μειονότητα ενώ ούτε γνωρίζεις από διεθνές δίκαιο, ούτε έχεις ζήσει στη Θράκη. Διάβασε και τι έλεγε ο Βενιζέλος προχθές.Ζαιος και αυτός?Isildur έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:44Είναι κάποια αλήθεια που ξέρεις εσύ, προσωπικά; Θέλεις να τη μοιραστείς μαζί μας, επειδή βλέπω ότι το παρουσιάζεις σαν να ξες κάτι παραπάνω;Arisvilla έγραψε: 16 Ιουν 2023, 15:36 Οι Ιταλοί βγάζουν στη σέντρα τις ελληνικές αρχές. Το λιμενικό μετά τις αποκαλύψεις παραδέχτηκε ότι έριξε σκοινί. Και οι δεξιοί εδώ συνεχίζουν να τα βάζουν με τον Σύριζα και την αριστερά. Αργά ή γρήγορα θα βγει η αλήθεια για το ναυάγιο, όπως έγινε και με το Φαρμακονησι στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Ή το ξες κι αυτό όπως ήξερες τόσο καλά και τα κείμενα του άρθρου της συνθήκης της Λωζάνης, επειδή είχες κάνει την πτυχιακή σου πάνω στο θέμα; Ξες, εκείνα που δεν μου απάντησες ποτέ πού βρίσκονται αυτά που έγραψες.
Λέω εγώ τώρα ο κακός και άπιστος σκεπτικιστής...
Οπότε, άσε καλύτερα τις αναλύσεις. Κι αφού είσαι και νομικός, θα ήξερες ότι πριν βγει κάποια απόφαση, καλό είναι να μην πετάς πυροτεχνήματα.