Εμεις παλι θελουμε λαθρους σε στρατόπεδα εργασίας μαζι με τους αγαπητικους τους.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:25Να τοι ποιοι αφηνουν τους αθηναίους αφυλακτους για να περασουν τις ατζεντες τους για πολιτικάντικους σκοπους.panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:23 Σιγα να μην πληρωνουμε λαθρους να φυλανε αλλους λαθρους. Μαζεμα και εγκλεισμος σε στρατόπεδα εργασίας μεχρι να φυγουν μονοι τους.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αθηνα,χαροπαλευει 27χρονος θυμα μαχαιρωματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: αθηνα,χαροπαλευει 27χρονος θυμα μαχαιρωματος
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ελα φιλε, αφου παρακαλάτε να ειναι στην αθηνα μπας και στραβοκοιτάξουν κανένα και ανεβάσετε ποσοστά. Ποσο να σας τα ανεβάσει ο παϊσιος;panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:27Εμεις παλι θελουμε λαθρους σε στρατόπεδα εργασίας μαζι με τους αγαπητικους τους.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:25Να τοι ποιοι αφηνουν τους αθηναίους αφυλακτους για να περασουν τις ατζεντες τους για πολιτικάντικους σκοπους.panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:23 Σιγα να μην πληρωνουμε λαθρους να φυλανε αλλους λαθρους. Μαζεμα και εγκλεισμος σε στρατόπεδα εργασίας μεχρι να φυγουν μονοι τους.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Δεν χρειάζονται Παισιοι.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:28Ελα φιλε, αφου παρακαλάτε να ειναι στην αθηνα μπας και στραβοκοιτάξουν κανένα και ανεβάσετε ποσοστά. Ποσο να σας τα ανεβάσει ο παϊσιος;panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:27Εμεις παλι θελουμε λαθρους σε στρατόπεδα εργασίας μαζι με τους αγαπητικους τους.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:25
Να τοι ποιοι αφηνουν τους αθηναίους αφυλακτους για να περασουν τις ατζεντες τους για πολιτικάντικους σκοπους.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
Αφου ειστε δημοκρατες, καντε ενα δημοψήφισμα για το μεταναστευτικο.
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν αποτελεί λύση.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:10
Τεσπα, ας συζητησουμε την πρόταση για αστυνόμευση απο πρόσφυγες/μετανάστες.
Σίγουρα τίποτα δεν λύνεται τελείως, πάλι θα υπάρχουν περιστατικά αλλά το θέμα είναι να μειωθούν κατακόρυφα γιατί το θέμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει.
the end
- Otto Weininger
Improvised weapons η μόνη λύση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αφου ειστε χουντικοί, φάτε τον Συριζα στα μουτρα.panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:32 Δεν χρειάζονται Παισιοι.
Αφου ειστε δημοκρατες, καντε ενα δημοψήφισμα για το μεταναστευτικο.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τελείως θα λυθει με την ανατροπη του καπιταλισμού, ωστόσο μεχρι τότε....Πάνας έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:39Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν αποτελεί λύση.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:10
Σίγουρα τίποτα δεν λύνεται τελείως, πάλι θα υπάρχουν περιστατικά αλλά το θέμα είναι να μειωθούν κατακόρυφα γιατί το θέμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει.
A)Σε περιοχές με εισοδο μεταναστών, η εγκληματικοτητα μειώνεται --> https://www.theguardian.com/uk/2013/apr ... pact-crime
Β)Αλλου προσλαμβάνουν μετανάστες στην αστυνομια με πολύ καλά αποτελεσματα -->https://eu.usatoday.com/story/news/nati ... /70236828/
Ακούω δημοψήφισμα και με πιάνουν τα γέλια... σοβαρευτείτε, δεν πήρατε το μάθημα;
the end
Τα έχω διαβάσει πολύ πιο πριν, γιαυτό δεν διαφωνώ. Το πως θα λειτουργήσει στην μπανανία δεν ξέρω.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:45Τελείως θα λυθει με την ανατροπη του καπιταλισμού, ωστόσο μεχρι τότε....Πάνας έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:39Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αν αποτελεί λύση.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:10
A)Σε περιοχές με εισοδο μεταναστών, η εγκληματικοτητα μειώνεται --> https://www.theguardian.com/uk/2013/apr ... pact-crime
Β)Αλλου προσλαμβάνουν μετανάστες στην αστυνομια με πολύ καλά αποτελεσματα -->https://eu.usatoday.com/story/news/nati ... /70236828/
the end
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Πάνας έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:51 Τα έχω διαβάσει πολύ πιο πριν, γιαυτό δεν διαφωνώ. Το πως θα λειτουργήσει στην μπανανία δεν ξέρω.
Μη βιάζεσαι... δεν είμαι τόσο εύκολος.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:55Πάνας έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:51 Τα έχω διαβάσει πολύ πιο πριν, γιαυτό δεν διαφωνώ. Το πως θα λειτουργήσει στην μπανανία δεν ξέρω.
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι μόνο οι εθνικιστές, είμαστε τόσο χύμα που μπορεί να αποτελέσει και συνδετήριο κρίκο στο οργανωμένο έγκλημα. Μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα από όλες τις γωνίες. Εδώ Έλληνες αστυνομικοί περνάνε στο έγκλημα.
the end
-
aspergillus
Αυτές οι ειδήσεις σχολιάζονται και αναπαράγονται κυρίως από ναζιστές και ψευτοαγανακτισμένους οι οποίοι, όπως έχουμε ξαναπεί, απλά κάνουν προπαγάνδα χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για το θύμα ή την ασφάλεια του πολίτη.
Εκείνη την καημένη την κοπέλα στην Πάρο το 2012 την ξετίναξαν κανονικά.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ουτε εμενα θα μου αρεσει να δω φιλαράκια προσφυγες να γινουν αστυνομικοί, αλλά αν πάρουνε κουβαλητους τους ΧΑλητες στον κορυδαλλό....θα απαλύνει ο πονος μου.Πάνας έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:59Μη βιάζεσαι... δεν είμαι τόσο εύκολος.μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:55Πάνας έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:51 Τα έχω διαβάσει πολύ πιο πριν, γιαυτό δεν διαφωνώ. Το πως θα λειτουργήσει στην μπανανία δεν ξέρω.
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι μόνο οι εθνικιστές, είμαστε τόσο χύμα που μπορεί να αποτελέσει και συνδετήριο κρίκο στο οργανωμένο έγκλημα. Μου αρέσει να βλέπω τα πράγματα από όλες τις γωνίες. Εδώ Έλληνες αστυνομικοί περνάνε στο έγκλημα.
Κοιτα, αυτό που λες, λογικό μεν, αλλά ισχύει σε καθε περίπτωση. Δεν μπορει να αποτελει ανασταλτικο παραγοντα απο μονο του. Αλλωστε, ειμεθα στην Ευρώπη.
Κατά τη γνώμη σου, όλοι αυτοί που πάταγαν βράδυ στο Κέντρο στις συγκεκριμένες περιοχές και τώρα έγιναν μπουχός, μέρα ή νύχτα σε κάποιες περιοχές, έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης από τους Ναζιστές; Όλοι πια πιστεύουν τους ναζιστές; Και οι ίδιοι οι Έλληνες αναρχοαριστεροί, έτσι ώστε περιοχές είναι άβατα; Πάρε κανα φίλο σου και πηγαίνετε τέρμα Σοφοκλέους με τα πόδια Τετάρτη απόγευμα να δω κάτι...aspergillus έγραψε: 25 Οκτ 2018, 23:02 Αυτές οι ειδήσεις σχολιάζονται και αναπαράγονται κυρίως από ναζιστές και ψευτοαγανακτισμένους οι οποίοι, όπως έχουμε ξαναπεί, απλά κάνουν προπαγάνδα χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για το θύμα ή την ασφάλεια του πολίτη.
ΧΧμμμμ.... Γενικά όποιος δεν του αρέσει να ερημώνει το Κέντρο είναι Ναζιστής και έτσι;
- Golden Age
Ποιοι και πως το κάνουν αυτό;μίστερ μαξ έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:25Να τοι ποιοι αφηνουν τους αθηναίους αφυλακτους για να περασουν τις ατζεντες τους για πολιτικάντικους σκοπους.panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2018, 22:23 Σιγα να μην πληρωνουμε λαθρους να φυλανε αλλους λαθρους. Μαζεμα και εγκλεισμος σε στρατόπεδα εργασίας μεχρι να φυγουν μονοι τους.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3