!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσελκύει τόσους καραγκιόζηδες
- Antipnevma
Re: Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ προσελκύει τόσους καραγκιόζηδες
Αν και δεν τον ψήφισα λόγω των απαράδεκτων θέσεών του στο μεταναστευτικό αν δεν θέλουμε να λέμε μαλακίες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο πιο πετυχημένος Έλληνας πολιτικός σε ό, τι αφορά την ιδιωτική του ζωή είναι αντικειμενικά ο Βαρουφάκης. Και μορφωμένος είναι, και ευκατάστατος, και ευφυής και ταλαντούχος, και παντρεμένος είναι, και έχει δουλέψει στο εξωτερικό και δεν τα βρήκε όλα από τον μπαμπά του, και κοσμοπολίτης είναι και διεθνή αναγνωρισιμότητα έχει και βιβλία έχει εκδώσει και έχει ιδρύσει και το μεγαλύτερο κόμμα που ίδρυσε ποτέ Έλληνας με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη πανευρωπαϊκά. Όλους τους άλλους δεν τους ξέρει σχεδόν κανείς εκτός ψωροκώσταινας.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο Βαρουφάκης, ότι και να λένε οι νεοδημοκράτες, είναι έξυπνος, έχει εργαστεί (σε αντίθεση με άχρηστους γόνους παράσιτα που γίνονται και δήμαρχοι ενίοτεAntipnevma έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:25 Αν και δεν τον ψήφισα λόγω των απαράδεκτων θέσεών του στο μεταναστευτικό αν δεν θέλουμε να λέμε μαλακίες οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο πιο πετυχημένος Έλληνας πολιτικός σε ό, τι αφορά την ιδιωτική του ζωή είναι αντικειμενικά ο Βαρουφάκης. Και μορφωμένος είναι, και ευκατάστατος, και ευφυής και ταλαντούχος, και παντρεμένος είναι, και έχει δουλέψει στο εξωτερικό και δεν τα βρήκε όλα από τον μπαμπά του, και κοσμοπολίτης είναι και διεθνή αναγνωρισιμότητα έχει και βιβλία έχει εκδώσει και έχει ιδρύσει και το μεγαλύτερο κόμμα που ίδρυσε ποτέ Έλληνας με εκατοντάδες χιλιάδες μέλη πανευρωπαϊκά. Όλους τους άλλους δεν τους ξέρει σχεδόν κανείς εκτός ψωροκώσταινας.
Δεν έχω βαθιά καλλιέργεια βρε ζωντόβολα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:20Θα αναρωτιόταν κανείς ποια είναι τα διαπιστευτήρια και τα πτυχία της , σε ποιον τομέα το διδακτορικό και τα μαστερζ...πόθεν και η βαθιά καλλιέργεια της κυρά γαλης.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:06 Αναφορικά δε με τον Ηλιόπουλο, αν και ομολογώ ότι ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο ...Νάσοςκαι όχι ο Όθων, προτείνω εκ περιτροπής φύλαξη του Γαβρόγλου (που στην καλύτερη θα φάει τα μουστάκια του) γιατί μας προέκυψε λάτρης της αριστείας ο πρώτος στο επικράτειας των ζαίων.
«Προτείνω να κάνουμε Harvard το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο, αυτή είναι η πρόκλησή μου»
https://www.tanea.gr/2023/05/16/politic ... epistimio/
Στο ίδιο λινκ:
Με το εμβόλιο κατά του καρκίνου να βρίσκεται υπό δοκιμή, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε πως οι επιστήμονες αξιοποιούν την τεχνολογία του εμβολίου κατά του κοροναϊού.
«Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για τον κοροναϊό ήταν πρωτότυπη, γι’ αυτό και ήταν διαφορετική από τα προηγούμενα εμβόλια.
Αυτή ακριβώς η τεχνολογία για το εμβόλιο του κοροναϊού είναι αυτή που σήμερα χρησιμοποιείται και για τον καρκίνο», είπε.
![]()
![]()
![]()
Έχει κι άλλα.
Αλλά είπαμε, όποιος γεννιέται ζαίος, παραμένει ζαίος ανεξαρτήτως τίτλου του κόμματος.
Ενημερώνεται μόνον από τίτλους με πολύχρωμες χάντρες και πουλάει τριτοβάθμια ψαγμοσύνη*.
*Νεολογισμός δκος μου, διευκρινίζω για να μην μου την πέσει κάποιος λόγιος από τα πατρόλια** του ζαίικου κόζμου.
**Ήταν αυθόρμητο αλλά λέω να το κρατήσω.
Σίγουρα θα τα έχει καταφέρει πολύ καλά για να κρίνει τους πάντες με τόση άνεση. Σίγουρα.
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Μια στοιχειώδη ικανότητα κριτικής του γραπτού λόγου, έχω.
Το ότι ο κάθε αστοιχείωτος θεωρεί οποιαδήποτε βιβλιοθήκη με περισσότερα από 30 βιβλία ως τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας ή νοιώθει ψαγμένος γνώστης ή αναγνώστης επειδή στα 30κάτι ή 40κάτι του ενθουσιάστηκε με πονήματα που έβρισκα πλέον βαρετά στα 18, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.
Βλημμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αστα κυρα Γαλη, μονο τυχαια δεν ρωτησες.
Νομιζες στη θολουρα του μυαλου σου οτι θα βγαλεις αντιεμβολιαστικο λαβρακι για να σηκωσεις αντιψεκ μπαντιερα και επεσες σε υπερμαχο του εμβολιασμου.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 27 Μάιος 2023, 16:53, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δηλαδή δεν υπάρχουν διαπιστευτήρια της γνώσης, μα μια ακλόνητη αυτοπεποίθηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:35Δεν έχω βαθιά καλλιέργεια βρε ζωντόβολα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:20Θα αναρωτιόταν κανείς ποια είναι τα διαπιστευτήρια και τα πτυχία της , σε ποιον τομέα το διδακτορικό και τα μαστερζ...πόθεν και η βαθιά καλλιέργεια της κυρά γαλης.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:06 Αναφορικά δε με τον Ηλιόπουλο, αν και ομολογώ ότι ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο ...Νάσοςκαι όχι ο Όθων, προτείνω εκ περιτροπής φύλαξη του Γαβρόγλου (που στην καλύτερη θα φάει τα μουστάκια του) γιατί μας προέκυψε λάτρης της αριστείας ο πρώτος στο επικράτειας των ζαίων.
«Προτείνω να κάνουμε Harvard το ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο, αυτή είναι η πρόκλησή μου»
Στο ίδιο λινκ:
![]()
![]()
![]()
Έχει κι άλλα.
Αλλά είπαμε, όποιος γεννιέται ζαίος, παραμένει ζαίος ανεξαρτήτως τίτλου του κόμματος.
Ενημερώνεται μόνον από τίτλους με πολύχρωμες χάντρες και πουλάει τριτοβάθμια ψαγμοσύνη*.
*Νεολογισμός δκος μου, διευκρινίζω για να μην μου την πέσει κάποιος λόγιος από τα πατρόλια** του ζαίικου κόζμου.
Σίγουρα θα τα έχει καταφέρει πολύ καλά για να κρίνει τους πάντες με τόση άνεση. Σίγουρα.
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο. Μια στοιχειώδη ικανότητα κριτικής του γραπτού λόγου, έχω.
Το ότι ο κάθε αστοιχείωτος θεωρεί οποιαδήποτε βιβλιοθήκη με περισσότερα από 30 βιβλία ως τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας ή νοιώθει ψαγμένος γνώστης ή αναγνώστης επειδή στα 30κάτι ή 40κάτι του ενθουσιάστηκε με πονήματα που έβρισκα πλέον βαρετά στα 18, είναι δικό του πρόβλημα και όχι δικό μου.
Βλημμένα.
Ο,τι έχεις καλό είναι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
"The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves and wiser people so full of doubts"
Russell Bertrand
Russell Bertrand
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και οσο για την Ακριτα οτι πετυχε στη ζωη της το πετυχε δουλευοντας 24 ωρες το 24ωρο, οχι επειδη εγλειφε την οποια εξουσια οπως οι νεοδημοκρατες βουλευτες.
Προσωπικα εχω τεραστια αποσταση απο οσα γραπτα της ειναι ορθοπολιτικα αλλα της αναγνωριζω οτι εχει 100% μαγκια και αξιοπρεπεια καθως ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απο τα ΝΕΑ οταν θελησαν να της επιβαλουν λογοκρισια σε αρθρο της που επεκρινε εστω και αμυδρα την κυβερνηση Κουλη.
Ποσοι ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΕΣ της ΝΔ θα εκαναν κατι τετοιο;
.
Προσωπικα εχω τεραστια αποσταση απο οσα γραπτα της ειναι ορθοπολιτικα αλλα της αναγνωριζω οτι εχει 100% μαγκια και αξιοπρεπεια καθως ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ απο τα ΝΕΑ οταν θελησαν να της επιβαλουν λογοκρισια σε αρθρο της που επεκρινε εστω και αμυδρα την κυβερνηση Κουλη.
Ποσοι ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΕΣ της ΝΔ θα εκαναν κατι τετοιο;
.
οκ εδω εχεις απολυτο δικιο οι ελληνες κατι παθαινουν με τα πολιτικαΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:35Δεν έχω βαθιά καλλιέργεια βρε ζωντόβολα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:20Θα αναρωτιόταν κανείς ποια είναι τα διαπιστευτήρια και τα πτυχία της , σε ποιον τομέα το διδακτορικό και τα μαστερζ...πόθεν και η βαθιά καλλιέργεια της κυρά γαλης.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:06 Αναφορικά δε με τον Ηλιόπουλο, αν και ομολογώ ότι ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο ...Νάσοςκαι όχι ο Όθων, προτείνω εκ περιτροπής φύλαξη του Γαβρόγλου (που στην καλύτερη θα φάει τα μουστάκια του) γιατί μας προέκυψε λάτρης της αριστείας ο πρώτος στο επικράτειας των ζαίων.
Στο ίδιο λινκ:
![]()
![]()
![]()
Έχει κι άλλα.
Βλημμένα.
εγω σε επικρινω μονο σε ενα πραγμα -που δεν εντασσεσαι δημοσια στον εθνικιστικο χωρο
Και γιατί το γράφεις στον Πατησιώτη αυτό; Στο νταουλιέρη να το πεις.Antipnevma έγραψε: 27 Μάιος 2023, 15:36Αμα φεύγαμε από το ευρώ θα ήταν τα πράγματα σίγουρα πολύ ζόρικα στην αρχή αλλά είναι εξωφρενικό να λέει κανείς ότι θα είχαμε συνθήκες κατοχής. Και είναι δύο φορές πιο εξωφρενικό όταν το ακούει αυτό κανείς από ανθρώπους που υποτίθεται είναι τόσο ατρόμητοι ώστε εναντιώνονται στον οποιοδήποτε συμβιβασμό με την Τουρκία και προτείνουν τον ανταγωνισμό μαζί της. Και άλλες χώρες έχουν κυρήξει χρεοκοπία στην ιστορία χωρίς να εξαφανιστούν επιτόπου από το χάρτη. Εξάλλου η κήρυξη χρεοκοπίας κάποια στιγμή θα έρθει οπωσδήποτε όταν η ΕΕ μοιραία θα σταματήσει να χρηματοδοτεί το μη βιώσιμο χρέος μας εκτός αν εκτιμάτε ότι θα συνεχίσει να το κάνει εις τον αιώνα των αιώνων. Πάντως θεματική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αποκλείεται να δούμε, είτε έχουμε Κούλη είτε όχι.πατησιωτης έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:51Δηλαδή με ποιούς άλλους όρους θα το έπαιζε;κάτσε γιατί εδώ οι αντιμνημόνιοι θα μας τρελάνετε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:43 υπερβολές. το 15 η μιση Ελλάδα ήταν σύριζα. οι δεξιοι στις τρύπες τους, εξαφανισμένοι. αν έχεις κοινωνική δυναμική, όλα γίνονται. αν μετά ξεφτιλίζεσαι και πας να το παίξεις με αστικούς όρους, τέλος.
Έκανα την ίδια ερώτηση στους "ασυμβίβαστους" του ΚΚΕ.Ουδεμία απάντησις.
viewtopic.php?f=29&t=47987&start=30#p3043103
Φεύγετε από την ΕΕ για να απαλλαγείτε από τους "αστικούς όρους".Μετά;Τι θα κάνατε μετά ρε;γιατί κρυβόσαστε;ρωτάω τι θα κάνατε όταν θα άρχιζαν ουρές όχι στα ΑΤΜ αλλά για ψωμί και κρέας.Για πείτε πως με μη αστικούς όρους θα γλυτώνατε από τον κόσμο που θα σας έπαιρνε στο κυνήγι.
Ένας τρόπος υπάρχει και το ξέρετε πολύ καλά : ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.Μόνο που δεν μπορείτε,ούτε ο στρατός είναι δικός σας και όλες οι γύρω χώρες είναι στο ΝΑΤΟ.Χαίρετε.
Είναι 100% δικό σου πρόβλημα και ονομάζεται ναρκισσισμός.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:35Δεν έχω βαθιά καλλιέργεια βρε ζωντόβολα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:20Θα αναρωτιόταν κανείς ποια είναι τα διαπιστευτήρια και τα πτυχία της , σε ποιον τομέα το διδακτορικό και τα μαστερζ...πόθεν και η βαθιά καλλιέργεια της κυρά γαλης.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:06 Αναφορικά δε με τον Ηλιόπουλο, αν και ομολογώ ότι ο πρώτος που σκέφτηκα ήταν ο ...Νάσοςκαι όχι ο Όθων, προτείνω εκ περιτροπής φύλαξη του Γαβρόγλου (που στην καλύτερη θα φάει τα μουστάκια του) γιατί μας προέκυψε λάτρης της αριστείας ο πρώτος στο επικράτειας των ζαίων.
Στο ίδιο λινκ:
![]()
![]()
![]()
Έχει κι άλλα.
Βλημμένα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Απόψεις που άκουσα:
- Μετά τα Τέμπη δεν δικαιούμαστε να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ (από φαν Τσίπρα)
ΣΥΡΙΖΑ δεν με εκφράζει στο 100%. Οι άνθρωποι προωθούν τους ομοφυλόφιλους, τους μετανάστες, τα λαμόγια (από Νίκη, είχε ψηφίσει Τσίπρα το 15 και ΝΔ το 19 και ΧΑ ενδιάμεσα
Είναι κομμουνιστές και ο κομμουνισμός είναι ψυχική αρρώστια (από Βελόπουλο, ΧΑ)
Τους δεξιούς ποτέ μην τους φοβάσαι. Οι ψευτοαριστεροί είναι οι πιο επικίνδυνοι (από φανατική ΚΚΕ)
Γτι δεν ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ αφού δεν ψηφίζεις ΚΚΕ. Πιο καλός ο Ανδρουλάκης (απο ΚΚΕ)
Ο Τσίπρας είναι 100% ενάντια στην εκκλησία (από Παπά, φιλοΝΔ και μάλλον τώρα Νίκη)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ναι προσθέσω και το αναίτιος μπροστά αν και πλεονασμός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
τους εχουν στησει πολιτικα οι νεοζαιοι για να λειτουργουν ως σκιαχτροέργο_μακέτο έγραψε: 27 Μάιος 2023, 11:19 Καταφέρνει να προσελκύει τους χειρότερους από το ΠΑΣΟΚ και τους χειρότερους από την Αριστερά. Δεν έχω γνωρίσει σοβαρό και πολιτικά καταρτισμένο άτομο που να είναι υποστηρικτής αυτού του κόμματος.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα προτιμούσα κάτι παραπάνω από αυτό που έχω. Δηλαδή κάποιον αντίλογο, που να με κάνει ν' αλλάξω άποψη. Οι περαιτέρω πληροφορίες από τον αντίλογο μας κάνουν καλύτερους, έτσι δεν είναι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Μάιος 2023, 16:46 Δηλαδή δεν υπάρχουν διαπιστευτήρια της γνώσης, μα μια ακλόνητη αυτοπεποίθηση.
Ο,τι έχεις καλό είναι.
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τα βιβλία. Διαβάζεις αυτό, σου φαίνεται καλό, διαβάζεις το επόμενο, σου φαίνεται καλύτερο, το μεθεπόμενο χειρότερο από το πρώτο...κλπ
Μ' αυτές τις συνεχείς εναλλαγές στη σειρά της λίστας, προχωράνε οι άνθρωποι.
Γιατί οι λογοτεχνικές, ακαδημαϊκές, πολιτικές εκτιμήσεις και αναθεωρήσεις, έχουν πάντα άμεση σύνδεση μεταξύ τους.
Και άνευ συμβατότητας, το πράγμα δεν πάει μπρος αλλά πίσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-