BigChiefWahoo2 έγραψε: 22 Μάιος 2023, 13:04
Θα σου στέλνω καρτ ποσταλ από Κολωνία μικρούλη.
BigChiefWahoo2 έγραψε: 24 Μάιος 2023, 00:46
Spot on
Ήδη οι βαλίτσες ετοιμάζονται, μας διώχνει από την ίδια μας τη χώρα
Ήδη η κόρη ψάχνει να μας βρει σπίτι (εγώ γουστάρω Düsseldorf για να είμαι ειλικρινής )
Κολωνία γουστάρω μεν, αλλά πολύ compact σε σχέση με την πόλη των Kraftwerk)
Καλά να περνάς, να προσέχεις τους νεοναζί, και ευχόμαστε να κάνεις και εμβόλιο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ψεκασμένων, μήπως και κάποια στιγμή γίνεις άνθρωπος.
Ήδη η κόρη ψάχνει να μας βρει σπίτι (εγώ γουστάρω Düsseldorf για να είμαι ειλικρινής )
Κολωνία γουστάρω μεν, αλλά πολύ compact σε σχέση με την πόλη των Kraftwerk)
Καλά να περνάς, να προσέχεις τους νεοναζί, και ευχόμαστε να κάνεις και εμβόλιο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ψεκασμένων, μήπως και κάποια στιγμή γίνεις άνθρωπος.
Ευχαριστώ
Πάντως όπως έγραψα και στην BOOMER ,αν βρεθείς σε δύσκολη κατάσταση και χρειαστείς κάνα φράγκο, στείλε μνμ
Κουλοσκυλο αποκλείεται να σε βοηθήσει εκ των πραγμάτων, εγώ όμως θα είμαι εκεί για σένα
όχι ακριβώς. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο ως υφυπουργός του ΓΑΠ, μετά έφυγε απο το πασοκ με τη δικαιολογία ότι είναι αντιμνημονιακή, δεν ψήφισε τα μνημόνια της ΝΔ, ήταν αντιμνη όσο ο συριζα ήταν αντιμνη και μετά ψήφισε το μνημόνιο του συριζα
Λίγα τα λόγια σας για τη κ.Τζακρη
Εμείς στη ΝΔ την σεβόμαστε απεριόριστα
Άδωνις Γεωργιάδης :Εκτιμώ την Θεοδώρα Τζάκρη, είναι η βουλευτής που κατόρθωσε να υπερψηφίσει Όλα τα Μνημόνια και στο Πασόκ και στον Σύριζα, ενώ παραλλήλως υποκρινόταν την «αντιμνημονιακή». Αυτό είναι πολιτικό επίτευγμα
Green Dragon έγραψε: 25 Μάιος 2023, 17:40
Δεν καταλαβαίνω γιατί ονοματίζονται 'ποντίκια' αυτοί που κάνουν κριτική. Τι να πουν δηλαδή, τα κάναμε όλα τέλεια και πήραμε 20%;
+1. Θα το καταλάβαινα για κάποιους που θα αποχωρήσουν από το κόμμα. Για τους άλλους όχι.
Αραγε η Τσαπανίδου είναι κι'αυτή από τα ποντίκια που εγκατέλειψαν το καράβι; Αγνοείται η τύχη της από την ημέρα των εκλογών.
Πάντως, η ίδια φέρει σημαντική ευθύνη γιά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ως εκπρόσωπος του κόμματος ήταν ανεπαρκής. Σχεδόν σε όλες τις δηλώσεις που έκανε, χρειάσθηκαν "επεξηγήσεις"
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
όχι ακριβώς. Ψήφισε το πρώτο μνημόνιο ως υφυπουργός του ΓΑΠ, μετά έφυγε απο το πασοκ με τη δικαιολογία ότι είναι αντιμνημονιακή, δεν ψήφισε τα μνημόνια της ΝΔ, ήταν αντιμνη όσο ο συριζα ήταν αντιμνη και μετά ψήφισε το μνημόνιο του συριζα
Λίγα τα λόγια σας για τη κ.Τζακρη
Εμείς στη ΝΔ την σεβόμαστε απεριόριστα
Άδωνις Γεωργιάδης :Εκτιμώ την Θεοδώρα Τζάκρη, είναι η βουλευτής που κατόρθωσε να υπερψηφίσει Όλα τα Μνημόνια και στο Πασόκ και στον Σύριζα, ενώ παραλλήλως υποκρινόταν την «αντιμνημονιακή». Αυτό είναι πολιτικό επίτευγμα
Άνθρωποι, ανεπάγγελτοι, παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν και το πιο απλό πολιτικό ζήτημα, κράδαιναν ένα "αριστερόμετρο" με το οποίο προσπαθούσαν να μετρήσουν τον ίσκιο του καθενός. Μόνο που μετρούσαν τη σκιά τους το πρωί και όλων των άλλων το βράδυ.
Leporello έγραψε: 25 Μάιος 2023, 21:09
Αραγε η Τσαπανίδου είναι κι'αυτή από τα ποντίκια που εγκατέλειψαν το καράβι; Αγνοείται η τύχη της από την ημέρα των εκλογών.
Πάντως, η ίδια φέρει σημαντική ευθύνη γιά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ως εκπρόσωπος του κόμματος ήταν ανεπαρκής. Σχεδόν σε όλες τις δηλώσεις που έκανε, χρειάσθηκαν "επεξηγήσεις"
Παίζει φάση να μπει στη λίστα του ευρωκοινοβούλιου ως ανταμοιβή για την ομολογούμένως εξαιρετική συμμετοχή/εμβέλεια της στην προεκλογική εκστρατεία.
Και αυτό θα έχει περισσότερο γέλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιουν 2023, 13:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.