τους έχει φάει το άγχος...ακούνε Αλεξη και τρέμουν

https://www.documentonews.gr/article/as ... imokratia/

Το ξέρω πως θα σου φανεί περίεργο, αλλά δεν είναι οι ίδιες.
Αυτό εδώ είναι τρομοκρατική αλητεία (επικοινωνιακή). Οι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα.Otto Weininger έγραψε: 23 Μάιος 2023, 13:34 Και ξαφνικά, όλοι ζαίοι ταυτόχρονα έχουν ακίνητα που τα νοικιάζουν όλοι σε νεοδημοκράτες.
![]()
Αυτό δείχνει την σκατοψυχία των αριστερών εναντίον κάποιον μεροκαματιάρηδων επειδή ψηφίσανε άλλο κόμμαOtto Weininger έγραψε: 23 Μάιος 2023, 13:34 Και ξαφνικά, όλοι ζαίοι ταυτόχρονα έχουν ακίνητα που τα νοικιάζουν όλοι σε νεοδημοκράτες.
![]()
Γενικά υπάρχει άφθονη σκατοψυχιά την οποία παρατηρώ τις τελευταίες μέρες και σε πολλά γνωστά μου πρόσωπα-ευαίσθητες ψυχές, ειδικά στα ΜΚΔ.AlienWay έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:36Αυτό εδώ είναι τρομοκρατική αλητεία (επικοινωνιακή). Οι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα.Otto Weininger έγραψε: 23 Μάιος 2023, 13:34 Και ξαφνικά, όλοι ζαίοι ταυτόχρονα έχουν ακίνητα που τα νοικιάζουν όλοι σε νεοδημοκράτες.
![]()
Μα και ψέμματα να είναι, ουσιαστικά "παρακινούν" τους συμπολίτες τους να ενεργήσουν έτσι.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:42Γενικά υπάρχει άφθονη σκατοψυχιά την οποία παρατηρώ τις τελευταίες μέρες και σε πολλά γνωστά μου πρόσωπα-ευαίσθητες ψυχές, ειδικά στα ΜΚΔ.AlienWay έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:36Αυτό εδώ είναι τρομοκρατική αλητεία (επικοινωνιακή). Οι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα.Otto Weininger έγραψε: 23 Μάιος 2023, 13:34 Και ξαφνικά, όλοι ζαίοι ταυτόχρονα έχουν ακίνητα που τα νοικιάζουν όλοι σε νεοδημοκράτες.
![]()
Καλά, σίγουρα ψέματα είναι (άλλωστε πως βρέθηκαν ξαφνικά τόσοι μικροί Παπαδημούληδες να νοικιάζουν σπίτια σε νεοδημοκράτεςAlienWay έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:45Μα και ψέμματα να είναι, ουσιαστικά "παρακινούν" τους συμπολίτες τους να ενεργήσουν έτσι.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:42Γενικά υπάρχει άφθονη σκατοψυχιά την οποία παρατηρώ τις τελευταίες μέρες και σε πολλά γνωστά μου πρόσωπα-ευαίσθητες ψυχές, ειδικά στα ΜΚΔ.AlienWay έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:36
Αυτό εδώ είναι τρομοκρατική αλητεία (επικοινωνιακή). Οι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα.
Αλητεία!
Τι κώλυμα ειναι πάλι αυτό που έχει με τους αποκεφαλισμούς ο Βαξεβανης
https://www.documentonews.gr/article/op ... e-sozetai/
Ο Μητσοτάκης δεν θέλει τον κεφάλι του Ανδρουλάκη![]()
Αυτό που θέλει είναι το κεφάλι του Τσίπρα.![]()

ε καλά τι θα είχανε.Otto Weininger έγραψε: 23 Μάιος 2023, 13:34 Και ξαφνικά, όλοι ζαίοι ταυτόχρονα έχουν ακίνητα που τα νοικιάζουν όλοι σε νεοδημοκράτες.
![]()
Ναι αλλα τοσο οι μεν οσο και η δε εχουν την ιδια ιδεολογια και νοοτροπια ειναι τοσο απλο.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 23 Μάιος 2023, 14:34Το ξέρω πως θα σου φανεί περίεργο, αλλά δεν είναι οι ίδιες.![]()