Περισσότερο μοντάζ ήταν παρά πατάτα.Tarkovsky έγραψε: 17 Μάιος 2023, 18:13αυτά ΠΡΙΝ την πατάτα...Γαληνός έγραψε: 17 Μάιος 2023, 18:09Ήδη φαίνεται πως θα παει
ΝΔ 33.45 [33-34]
ΣΥΡΙΖΑ 32.92 [32.5-33.5]
ΠΑΣΟΚ 9.02 [8.7-9.3]
ΚΚΕ 6.02 [5.7-6.3]
Ελληνική Λύση 4.77 [4.5-5.1]
ΜΕΡΑ 3.72 [3.5-4.1]
Λοιπά: 10.09 [9-11]
Διαφορά εκτιμώμενη σε αριθμό ψήφων:
ΝΔ 1.890.000
ΣΥΡΙΖΑ 1.860.000
30.000 ψήφοι
viewtopic.php?f=29&t=47750
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναισθησία Κούλη: Κατηγόρησε τους συγγενείς ότι «εργαλειοποιούν» την τραγωδία των Τεμπών
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Αναισθησία Κούλη: Κατηγόρησε τους συγγενείς ότι «εργαλειοποιούν» την τραγωδία των Τεμπών
Re: Αναισθησία Κούλη: Κατηγόρησε τους συγγενείς ότι «εργαλειοποιούν» την τραγωδία των Τεμπών
Σουρ, σουρ Μπιλλάρα μου, μαζί τα φάγαμε.Bill Hicks έγραψε: 17 Μάιος 2023, 17:24για τα Τέμπη έχει ευθύνη ΚΑΙ ο σταρχιδισμός τού κυρίαρχου λαού. όταν το αντιληφθούμε αυτό, μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 16:52Για τα Τέμπη έχει ευθύνη ΚΑΙ ο Συριζα. Ούτε αυτός είχε φτιάξει την τηλεδιοίκηση.Spoiler
Να κάνουμε αγώνα να δούμε ποιός θα βγει τελευταίος;Υδράργυρος έγραψε: 17 Μάιος 2023, 10:14
Η ΝΔ στα Τέμπη τα έκανε 1000 φορές χειρότερα από οτι ο συριζα με το Μάτι. Ναι το καταφέρανε και αυτό
Ίσοι κι όμοιοι ακόμη και στην μάσα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
Κι όμως έχει δίκιο, ο λαός είναι που ψηφίζει και φυσικά επιλέγει ομοίους του. Δεν ήρθαν απ' το υπερπέραν αυτοί που μας κυβερνάνε.sys3x έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:01Σουρ, σουρ Μπιλλάρα μου, μαζί τα φάγαμε.Bill Hicks έγραψε: 17 Μάιος 2023, 17:24 για τα Τέμπη έχει ευθύνη ΚΑΙ ο σταρχιδισμός τού κυρίαρχου λαού. όταν το αντιληφθούμε αυτό, μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα.
![]()
Άρα έχουμε όλοι την ίδια ευθύνη > μαζί τα φάγαμε.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:03Κι όμως έχει δίκιο, ο λαός είναι που ψηφίζει και φυσικά επιλέγει ομοίους του. Δεν ήρθαν απ' το υπερπέραν αυτοί που μας κυβερνάνε.sys3x έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:01Σουρ, σουρ Μπιλλάρα μου, μαζί τα φάγαμε.Bill Hicks έγραψε: 17 Μάιος 2023, 17:24 για τα Τέμπη έχει ευθύνη ΚΑΙ ο σταρχιδισμός τού κυρίαρχου λαού. όταν το αντιληφθούμε αυτό, μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα.
![]()
.
.
- Green Dragon
Κάμποσοι συμμετείχαν αλλά πες μου ειλικρινά, γιατί πιστεύεις ότι βγαίνουν τέτοιοι τύποι στην εξουσία; Ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει;
Ίσως γιατί αν δεν ήταν τέτοιοι τύποι εξ αρχής δεν θα έφταναν τελικά στο πόστο που τους επιτρέπει να την διεκδικούν με αξιώσεις...Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:12Κάμποσοι συμμετείχαν αλλά πες μου ειλικρινά, γιατί πιστεύεις ότι βγαίνουν τέτοιοι τύποι στην εξουσία; Ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει;
αν δε μόνο τέτοιοι βρίσκονται σε θέσεις που οδηγούν πρακτικά στην εξουσία, αναγκαστικά τέτοιοι τύποι θα βγαίνουν στην εξουσία.
Άμα πάω και κλέψω κάποιον ή πετάξω γιαούρτια σε κανέναν καταδρομέα, όταν με πιάσει η αστυνομία θα τους πω το ίδιο.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:12Κάμποσοι συμμετείχαν αλλά πες μου ειλικρινά, γιατί πιστεύεις ότι βγαίνουν τέτοιοι τύποι στην εξουσία; Ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει;
Λες να με αφήσουν να φύγω;
- Green Dragon
Δεν γίνεται να είναι όλοι τέτοιοι. Επιλέγονται από κάποιους οι τέτοιοι και όχι οι άλλοι. Και επειδή ξέρω και συγκεκριμένο παράδειγμα σε επίπεδο σχετικά μεγάλου δήμου, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία γι' αυτό που λέω.student έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:22Ίσως γιατί αν δεν ήταν τέτοιοι τύποι εξ αρχής δεν θα έφταναν τελικά στο πόστο που τους επιτρέπει να την διεκδικούν με αξιώσεις...Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:12Κάμποσοι συμμετείχαν αλλά πες μου ειλικρινά, γιατί πιστεύεις ότι βγαίνουν τέτοιοι τύποι στην εξουσία; Ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει;
αν δε μόνο τέτοιοι βρίσκονται σε θέσεις που οδηγούν πρακτικά στην εξουσία, αναγκαστικά τέτοιοι τύποι θα βγαίνουν στην εξουσία.
Τα χαϊδολογήματα δεν κάνουν καλό.
- Green Dragon
Τι σχέση έχει αυτό με την ερώτησή μου;nyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:24Άμα πάω και κλέψω κάποιον ή πετάξω γιαούρτια σε κανέναν καταδρομέα, όταν με πιάσει η αστυνομία θα τους πω το ίδιο.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:12Κάμποσοι συμμετείχαν αλλά πες μου ειλικρινά, γιατί πιστεύεις ότι βγαίνουν τέτοιοι τύποι στην εξουσία; Ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει;
Όταν μιλάμε για ποινικές ευθύνες, εφαρμόζονται μόνο στην πλεμπαρία.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:26Τι σχέση έχει αυτό με την ερώτησή μου;nyxtovios έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:24Άμα πάω και κλέψω κάποιον ή πετάξω γιαούρτια σε κανέναν καταδρομέα, όταν με πιάσει η αστυνομία θα τους πω το ίδιο.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:12
Κάμποσοι συμμετείχαν αλλά πες μου ειλικρινά, γιατί πιστεύεις ότι βγαίνουν τέτοιοι τύποι στην εξουσία; Ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει;
![]()
Στους πωλητικούς, φταίμε όλοι.
- Green Dragon
Δεν μίλησα για ποινικές ευθύνες. Για την ψήφο μίλησα.
Διότι από το σύνολό του εκλογικού σώματος πάνε και ψηφίζουν οι μισοί περίπου και οι μισοί και λίγο παραπάνω από αυτούς που ψηφίζουν ψηφίζουν, γουέλ, ξες τι ψηφίζουν, μαζί τα φάγαμε κτλ, τα γνωστά.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:12Κάμποσοι συμμετείχαν αλλά πες μου ειλικρινά, γιατί πιστεύεις ότι βγαίνουν τέτοιοι τύποι στην εξουσία; Ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει;
.
.
- Green Dragon
Ξέρεις γιατί ψηφίζουν μαζί τα φάγαμε (και έιναι 80%, όχι 50%); Γιατί και αυτοί έτσι είναι.sys3x έγραψε: 17 Μάιος 2023, 23:13Διότι από το σύνολό του εκλογικού σώματος πάνε και ψηφίζουν οι μισοί περίπου και οι μισοί και λίγο παραπάνω από αυτούς που ψηφίζουν ψηφίζουν, γουέλ, ξες τι ψηφίζουν, μαζί τα φάγαμε κτλ, τα γνωστά.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:12 Κάμποσοι συμμετείχαν αλλά πες μου ειλικρινά, γιατί πιστεύεις ότι βγαίνουν τέτοιοι τύποι στην εξουσία; Ποιός είναι ο λόγος που συμβαίνει;
άρα ήταν πατάταGreen Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 19:37Περισσότερο μοντάζ ήταν παρά πατάτα.Tarkovsky έγραψε: 17 Μάιος 2023, 18:13αυτά ΠΡΙΝ την πατάτα...Γαληνός έγραψε: 17 Μάιος 2023, 18:09
Ήδη φαίνεται πως θα παει
ΝΔ 33.45 [33-34]
ΣΥΡΙΖΑ 32.92 [32.5-33.5]
ΠΑΣΟΚ 9.02 [8.7-9.3]
ΚΚΕ 6.02 [5.7-6.3]
Ελληνική Λύση 4.77 [4.5-5.1]
ΜΕΡΑ 3.72 [3.5-4.1]
Λοιπά: 10.09 [9-11]
Διαφορά εκτιμώμενη σε αριθμό ψήφων:
ΝΔ 1.890.000
ΣΥΡΙΖΑ 1.860.000
30.000 ψήφοι
viewtopic.php?f=29&t=47750
τόσο μεγάλη που ΟΛΑ τα υπόλοιπα έντυπα, τηλεοπτικά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ του Πέτσα τρέμουν να κάνουν νύξη και προβάλλουν μόνο τα κυβερνητικά ψελλίσματα - χωρίς το ίδιο το θανατηφόρο απόσπασμα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Πολλοί παράγοντες.Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:25Δεν γίνεται να είναι όλοι τέτοιοι. Επιλέγονται από κάποιους οι τέτοιοι και όχι οι άλλοι. Και επειδή ξέρω και συγκεκριμένο παράδειγμα σε επίπεδο σχετικά μεγάλου δήμου, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία γι' αυτό που λέω.student έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:22Ίσως γιατί αν δεν ήταν τέτοιοι τύποι εξ αρχής δεν θα έφταναν τελικά στο πόστο που τους επιτρέπει να την διεκδικούν με αξιώσεις...Green Dragon έγραψε: 17 Μάιος 2023, 20:12
Τα χαϊδολογήματα δεν κάνουν καλό.
Ένας εξ αυτών είναι οτι δεν υπάρχει δικαστική εξουσία να τους κλείσει στη φυλακή. Ένας άλλος είναι οτι αυτούς προωθούν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι, οι οποίοι φυσικά μόνο καλό δε θέλουν για την Ελλάδα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 46 Απαντήσεις
- 1533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-