Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Το βλέπω για 7κομματική βουλή, μπορεί και 8κομματική βουλή. Αναλόγως της συμμετοχής και της νοθείας. Υψηλή συμμετοχή σημαίνει λιγότερο ποσοστό στα μεγάλα κόμματα...
Με αυτά τα ποσοστά Σύριζα Κιναλ και Βαρού πάνε για πάνω από 151. Αλλά δεν το πολυβλέπω. Ειδικά αυτό το 12 του ΠΑΣΟΚ. Τα άλλα παίζει να βγούνε μέσα στις άκρες.
Εγώ πάντως αν πόνταρα για κάποιο από τα μικρά κόμματα για να μπει στη Βουλή θα πόνταρα στη Νίκη. Απο οτι μαθαίνω εκκλησιαστικοί κύκλοι δίνουν γραμμή. Δύσκολο πάλι να πάρει πάνω από 3% αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Arisvilla έγραψε: 14 Μάιος 2023, 13:03
Εγώ πάντως αν πόνταρα για κάποιο από τα μικρά κόμματα για να μπει στη Βουλή θα πόνταρα στη Νίκη. Απο οτι μαθαίνω εκκλησιαστικοί κύκλοι δίνουν γραμμή. Δύσκολο πάλι να πάρει πάνω από 3% αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Αν είχε την προβολή που κάποτε είχε το ποτάμι, ο Καρατζαφέρης, ο Κουβέλης και ο Βαρουφάκης εννοείται ότι θα έμπαινε ...
Arisvilla έγραψε: 14 Μάιος 2023, 13:03
Η μόνη Νίκη που είναι γνωστή στο πανελλήνιο είναι αυτή του Βόλου φίλε μου. Τα υπόλοιπα ειναι για το καφενείο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers