Ομολογώ ότι έχω τρολλάρει κατά καιρούς, αλλά αυτό είναι αλήθεια.
(Δεν πήγα μέσα στο παλάτι προφανώς, αν εννοείς αυτό. Ήμουν όμως εκεί εκείνη την ημέρα και μάλιστα σηκώθηκα και πολύ πρωί για να πιάσω καλή θέση. Τελικά δεν μπόρεσα να την δω από κοντά και είναι ένα από τα πράγματα που ήθελα να ζήσω και τώρα δεν θα γίνει ποτέ.)
Α μπέρδεψα τους μήνες. Νόμιζα εορτασμούς εννοούσες την κηδεία της και σκέφτηκα ότι είσαι βασιμένη af.
Όχι παιδί μου, στην κηδεία δεν ήμουν (αν με έβγαζε εκεί ο δρόμος, θα πήγαινα σίγουρα).
Μιλάω για τον προηγούμενο Ιούνιο που ήταν το Platinum Jubilee.
Η φωτο είναι δική μου, η στιγμή που τα αεροπλάνα σχημάτισαν το νούμερο 70. Την βρήκα από τσατ που είχα στείλει σε φίλους στο βάιμπερ, έψαξα για πάρτη σου επειδή είσαι άπιστος Θωμάς. Έχω και άλλες πολλές, αλλά επειδή το λάπτοπ θα πάει για χειρουργείο, τις έχω βάλει σε ένα σωρό φακέλους και βαριέμαι να ψάχνω τώρα. Επίσης είμαι και εγώ μέσα και δεν θέλω να χάσω το νέο μου προφίλ ως Σεξολενιώ και να φανεί ότι είμαι γυναίκα.
Μαλάκα έχω σοκαριστεί, σεμινάριο πάνε οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ γιά να λένε τις ίδιες νεοταξικές παπαριές ?
Ποιες νεοταξικές παπαριές, άνθρωπε. Πόσο δύσκολο είναι να πάει Λονδίνο κάποιος; Εγώ έχω πάει πάρα πολλές φορές και άλλες τόσες θα πάω και στο μέλλον (για διάφορους λόγους που δεν σε αφορούν όμως για να σου τους πω).
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:07
Α μπέρδεψα τους μήνες. Νόμιζα εορτασμούς εννοούσες την κηδεία της και σκέφτηκα ότι είσαι βασιμένη af.
Όχι παιδί μου, στην κηδεία δεν ήμουν (αν με έβγαζε εκεί ο δρόμος, θα πήγαινα σίγουρα).
Μιλάω για τον προηγούμενο Ιούνιο που ήταν το Platinum Jubilee.
Η φωτο είναι δική μου, η στιγμή που τα αεροπλάνα σχημάτισαν το νούμερο 70. Την βρήκα από τσατ που είχα στείλει σε φίλους στο βάιμπερ, έψαξα για πάρτη σου επειδή είσαι άπιστος Θωμάς. Έχω και άλλες πολλές, αλλά επειδή το λάπτοπ θα πάει για χειρουργείο, τις έχω βάλει σε ένα σωρό φακέλους και βαριέμαι να ψάχνω τώρα. Επίσης είμαι και εγώ μέσα και δεν θέλω να χάσω το νέο μου προφίλ ως Σεξολενιώ και να φανεί ότι είμαι γυναίκα.
Ναι εγώ τα άλλαξα, γιατί τα έστειλα σε διάφορους σε διαφορετικές ημερομηνίες. Η ημερομηνία που έγινε αυτή η τελετή είναι η Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022, ήξερα ότι κάποιος θα το ψάξει και θέλω να δείξω ποια μέρα από τους 4ημερους εορτασμούς έγινε. Βαριέμαι να ψάχνω τα τσατ τόσο πίσω. Θες και άλλες από Λονδίνο; Θες εισιτήριο; Τι θες για να πειστείς;
Αχ και να ήξερες Ταλαίπωρε, αλλά δεν σου λέω, έτσι για να σκάσεις από περιέργεια.
Αν ήξερες όμως, δεν θα ξαναμιλούσες.
Leporello έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:38
Διαστροφή είναι να είσαι γλόμπος;
Διαστροφή είναι να παίρνεις το πόστο γιά επίδειξη, ουάου τσακίσαμε τον ναζισμό στο τσερτς
Ακόμη δεν βρήκαμε από που ήταν ο κύριος και τίνος δόγματος, εσύ έβγαλες το συμπέρασμα ότι πήρε την θέση του λόγω affirmative action. Φυσικά, αν μπορούσες να σκεφτείς περισσότερο, δεν θα ήσουν αυτός που είσαι.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.