Φοβερό ξωτικό. Το ομολογώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H Στέψη του Βασιλια Καρόλου Γ'
Re: H Στέψη του Βασιλια Καρόλου Γ'
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όταν έρθει η ώρα του William, να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί στην στέψη (όσοι θα ζείτε τότε δηλαδή, γιατί εγώ θα ζω σίγουρα).
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε 75 είναι ο Κάρολος.Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:42 Όταν έρθει η ώρα του William, να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί στην στέψη (όσοι θα ζείτε τότε δηλαδή, γιατί εγώ θα ζω σίγουρα).
Πόσο να πιασει πια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δε νομίζω, είμαι (λίγο-πολύ) όπως με ήξερες από παλιά. Ίσως και λίιιιιιγο πιο κάτω.hellegennes έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:37Θα τρομάξω όταν βγούμε για μπύρες;Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:36 Εγώ πάντως δεν πάω. Όχι επειδή δεν με καλέσανε, απλά σήμερα έχω πολύ πιο σοβαρή δουλειά να κάνω.
Παϊδάκια, κο(ν)τοσούβλι, πανσέτες, μπριζόλες και λουκάνικα στη σχάρα, στη Χαλκιδική με παρέα. Και φυσικά, μπύρα, μπύρα, μπύρα και λίγη μπύρα. Η χαρά της χοληστερίνης δηλαδή...
Έχεις χάσει τα "καλά" επεισόδια, τότε που έχασα καμμιά 20αριά κιλά (στην καραντίνα και μετά). Αν με είχες δει τότε, λογικά θα τρόμαζες τώρα. Γαμώτο, έχει δίκιο ο Δασκάλου που λέει ότι "οι δίαιτες είναι μια σύντομη επίσκεψη στην χώρα των αδυνάτων, πάντα επιστρέφεις".
Θέλω να ξαναβάλω μπρος όμως το φουλ πρόγραμμα (διατροφή, περπάτημα, άσκηση). Για κανα-δυο χρόνια που ήμουν πολύ πιο φιτ, τα πάντα ήταν καλύτερα. Αντοχές, εξετάσεις (αιματολογικές κλπ), διάθεση, επιλογές σε ρούχα... τα πάντα.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Γιατί να μην "σου επιτρέπω"; Εγώ την έκανα;Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:39Θα έρθω και εγώ (στην ανάγκη με το ζόρι).hellegennes έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:37Θα τρομάξω όταν βγούμε για μπύρες;Bic έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:36 Εγώ πάντως δεν πάω. Όχι επειδή δεν με καλέσανε, απλά σήμερα έχω πολύ πιο σοβαρή δουλειά να κάνω.
Παϊδάκια, κο(ν)τοσούβλι, πανσέτες, μπριζόλες και λουκάνικα στη σχάρα, στη Χαλκιδική με παρέα. Και φυσικά, μπύρα, μπύρα, μπύρα και λίγη μπύρα. Η χαρά της χοληστερίνης δηλαδή...
Bic, μου επιτρέπεις να πάρω την εικόνα που έβαλες για άβαταρ;
God save the King.
Η πρώτη μου σκέψη, όταν την είδα τη φωτό "σαν ξωτικό του Αη Βασίλη είναι".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Στάνταρ θα πιάσει τα 96 όπως η μάνα του και ίσως και τα 100. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση για την ηλικία του (η Καμίλα έχει πει ότι είναι ο πιο φιτ άνθρωπος που έχει δει σ'αυτήν την ηλικία) και είναι και φουλ ερωτευμένος τόσα χρόνια (δεν έχει σημασία που είναι με αυτήν, αυτήν ήθελε). Άρα είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Σε 20 χρόνια τα ξαναλέμε, να κανονίσουμε να ραφτούμε για την επόμενη στέψη. Μετάνιωσα που δεν πήγα σε αυτό το γεγονός, γιατί τον Ιούνιο είχα πάει στους εορτασμούς για την Ελισάβετ και ήταν όντως πολύ ωραία.
(Άσχετο, αλλά έχω δει τον William και την Kate από κοντά. Αυτός είναι ίδιος όπως τον βλέπουμε στην τηλεόραση. Αυτή από κοντά είναι πραγματικά πανέμορφη.)
- Dwarven Blacksmith
Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:57τον Ιούνιο είχα πάει στους εορτασμούς για την Ελισάβετ και ήταν όντως πολύ ωραία.
Γερό τρολ
Μας έχουν ζαλίσει τα αρχίδια στον ΣΚΑΙ, όλο σχόλια γιά τον πολυ-πολί και καίνε λιβάνι στο μούλτι
Ελπίζω να είπανε πως ο βασιλιΆς έχει λιγότερη εξουσία και από τον πρόεδρο της Ελληνικής Κομματοκρατίας
Ελπίζω να είπανε πως ο βασιλιΆς έχει λιγότερη εξουσία και από τον πρόεδρο της Ελληνικής Κομματοκρατίας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
σαν την ελισάβετ έγινε ο μαύρος
Μετά το 1066 γέμισαν οι μισθοφορικοί στρατοί τής Ευρώπης με Αγγλοσάξονες. Τέτοιοι ήταν και οι περισσότεροι από τους Βαράγγους. Το πιθανότερο είναι να φώναξαν lang aleofa se cyning!Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Μάιος 2023, 21:14Και ημείς είχαμε ένα λαμπρό τελετουργικό όταν αυτοί έτρωγαν βελανιδιά...![]()
Τον 14ο αιώνα, όταν η φρουρά των Βαραγγων δεν ήταν πλέον Βίκινγκς...η στέψη του Βασιλέως στην Κωνσταντινούπολη είχε και μια αγγλική νότα:
"...Έπειτα έρχονται και πολυχρονίζουσιν και οι Βαράγγοι, κατά την πάτριον και ούτοι γλώσσαν αυτών, ήγουν Ιγκλινιστί, τας πελέκεις αυτών συγκρούοντες, κτύπον αποτελούνται"
-Γεώργιος Κωδινός, Περί Οφφικκίων (...), κεφ. Ζ' , Β 9-11
Χτυπούσαν τα μεγάλα τσεκούρια τους φωνάζοντας "Long live the King!"
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ομολογώ ότι έχω τρολλάρει κατά καιρούς, αλλά αυτό είναι αλήθεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:00Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:57τον Ιούνιο είχα πάει στους εορτασμούς για την Ελισάβετ και ήταν όντως πολύ ωραία.![]()
Γερό τρολ
(Δεν πήγα μέσα στο παλάτι προφανώς, αν εννοείς αυτό. Ήμουν όμως εκεί εκείνη την ημέρα και μάλιστα σηκώθηκα και πολύ πρωί για να πιάσω καλή θέση. Τελικά δεν μπόρεσα να την δω από κοντά και είναι ένα από τα πράγματα που ήθελα να ζήσω και τώρα δεν θα γίνει ποτέ.)
- Dwarven Blacksmith
Α μπέρδεψα τους μήνες. Νόμιζα εορτασμούς εννοούσες την κηδεία της και σκέφτηκα ότι είσαι βασιμένη af.Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:04Ομολογώ ότι έχω τρολλάρει κατά καιρούς, αλλά αυτό είναι αλήθεια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:00Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:57τον Ιούνιο είχα πάει στους εορτασμούς για την Ελισάβετ και ήταν όντως πολύ ωραία.![]()
Γερό τρολ![]()
(Δεν πήγα μέσα στο παλάτι προφανώς, αν εννοείς αυτό. Ήμουν όμως εκεί εκείνη την ημέρα και μάλιστα σηκώθηκα και πολύ πρωί για να πιάσω καλή θέση. Τελικά δεν μπόρεσα να την δω από κοντά και είναι ένα από τα πράγματα που ήθελα να ζήσω και τώρα δεν θα γίνει ποτέ.)
Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Μάιος 2023, 15:00Καρολίνα έγραψε: 06 Μάιος 2023, 14:57τον Ιούνιο είχα πάει στους εορτασμούς για την Ελισάβετ και ήταν όντως πολύ ωραία.![]()
Γερό τρολ
όσο υπάρχει η φήμη πως είναι ο Γιάννης αποφεύγω να διαβάζω ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 443 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V