!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θέλουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε ΝΔ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Θέλουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε ΝΔ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:07
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Απρ 2023, 13:48
βοθρατζης έγραψε: 28 Απρ 2023, 13:07

εντυπωσιάζομαι
ρε συ δεν το είχα πάρει χαμπάρι

https://kinima21.com/

είπαν τίποτα για αυξήσεις σε μισθούς ΔΥ;
έχουμε κάνα ποσοστό;
Κάτι βαρετοί χουντοδεξιοι είναι, μου θυμίζουν αυτούς που παραληρουσαν σε κάτι blue sky στα 90ς, δεν έχουν ενδιαφέρον. απογοήτευση ο εθνι, περίμενα κάτι πιο γουστόζικο.
μπερδευεις το Κινημα με τους ακροδεξιους τυπου εμφιετζογλου τυπε μου :102:

στην τελικη στηριξε επαμ που εχουν και πολλους υποψηφιους της ελληνορωσικης ενωσης αν δεν σου κανει ο Εθναρχης Ζωης :102:
Το ΕΠΑΜ σίγουρα είναι προτιμότερο, έχει και μια άλλωστε κινηματική αγανακτισμενη παρακαταθήκη, από πλατείες, χημικά, όταν βρισκόμασταν στις πλατείες και στα οδοφράγματα, και γίναμε για λίγο ξανά κοινωνία. Αν είναι να μπεις σε αντινατοικα εθνικά μονοπάτια, πας προς τα εκεί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Golden Age έγραψε: 30 Απρ 2023, 19:44
Juno έγραψε: 30 Απρ 2023, 18:27
Golden Age έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:27

Το ΚΚΕ έχει θέσεις όπως αυτήν:

Εικόνα

Αύριο θα λέει ότι ψηφίστηκε με δημόσια αυτή τη θέση του και θα επικαλείται τις ψήφους που πήρε για να την νομιμοποιήσει.

Επίσης, τάσσεται κατά του εξοπλισμού της Ελλάδος. Αύριο θα χρησιμοποιεί τις ψήφους που θα πάρει για να το προπαγανδίσει. Δεν νομίζω να θέλεις να επικαλείται και τη δική σου σε αυτό.
Δεν αφήνει και κανέναν άλλον ο Μητσοτάκης.
Υπάρχει και ο Τζήμερος. Δεν τον έχουν κόψει ακόμα. Διαφωνώ με τον νεοφιλευθερισμό του, αλλά θα είναι εθνική αντιπολίτευση στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό. Τώρα αν η μόνη επιλογή είναι...ΚΚΕ, καλύτερα αποχή. :)
Ο Φαήλος είναι ξεπουλημένος στη ΝΔ τελικά.
Θέλω να ψηφίσω ένα κόμμα πλην ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ που θα μπει στη βουλή και δεν θα συνταχθεί με τη ΝΔ.
Αυτό το κόμμα-έκτρωμα πρέπει να τελειώνει.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Εγκλωβισμένα αυγουλάκια μόνα πσαχνουν :a040:
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Juno έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:36

Υπάρχει και ο Τζήμερος. Δεν τον έχουν κόψει ακόμα. Διαφωνώ με τον νεοφιλευθερισμό του, αλλά θα είναι εθνική αντιπολίτευση στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό. Τώρα αν η μόνη επιλογή είναι...ΚΚΕ, καλύτερα αποχή. :)
Θέλω να ψηφίσω ένα κόμμα πλην ΝΔ, Σύριζα, ΠΑΣΟΚ που θα μπει στη βουλή και δεν θα συνταχθεί με τη ΝΔ.
Ψήφο ανοχής θα δώσει για να υπάρχει κυβέρνηση, εάν και εφόσον δεν βγαίνουν τα κουκιά για κάτι άλλο. Από εκεί και πέρα, δε θα μπορούν οι γαλαζαίοι να περάσουν την παραμικρή απατεωνιά, γιατί θα καταψηφίζεται από την Δημιουργία, χωρίς οι τελευταίοι να παζαρεύουν υπουργεία. Πραγματικά, ένας απολύτως εφικτός και αποτελεσματικός τρόπος να σαμποτάρεις το διεφθαρμένο πελατειακό σύστημα χωρίς να δημιουργήσεις πρόβλημα ακυβερνησίας.
-_-
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Νon4me έγραψε: 02 Μάιος 2023, 18:11 Εγκλωβισμένα αυγουλάκια μόνα πσαχνουν :a040:
μπα,ομορος χωρος ειναι :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Και να το θέλουν δεν πρόκειται να συνεργαστούν. Δεν θα δεχτεί η ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
MasterofDope

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MasterofDope »

Αυτη την συγκεκριμενη ΝΔ δεν θα την ψηφίσω αν και δεξιός
Ειμαι μεταξύ ΕΠΑΜ η ΕΑΝ του Κανελλοπουλου
Have you seen the writing on the wall?
Have you seen that writing?
Can you see the riders on the storm?
https://youtu.be/FhBnW7bZHEE
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Δε με θεωρω δεξιο , γραμμένος σε κωμα δεν ειμαι , θα το ριξω μονοκουκι . εδω δε χωραν οπαδικα . κυριακο η ορκς .

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Νon4me έγραψε: 03 Μάιος 2023, 12:15 Δε με θεωρω δεξιο , γραμμένος σε κωμα δεν ειμαι , θα το ριξω μονοκουκι . εδω δε χωραν οπαδικα . κυριακο η ορκς .

Τα αυτονόητα
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

:+1:

ειδες το φως το αληθινό. βεβαια ειναι κάπως αργά, δεν νομίζω να προλάβεις :lol: κοντεύουν να τα απαγορεύσουν όλα τα μη ελεγχόμενα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Juno έγραψε: 02 Μάιος 2023, 17:36 Ο Φαήλος είναι ξεπουλημένος στη ΝΔ τελικά.
Έκτρωμα γιατί; Επειδή ανάβει λαμπάκια τόσο στους ακροδεξιούς όσο και στους ζαίους;

Ψήφισε μέρα. Εγγύηση. Γιατί πολλοί ακροδεξιοί θα ψηφίσουν σύριζα.

Α ρε παλιόπαιδα 25μερίτες, μέχρι και σαπόρτ σας κάνω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Green Dragon έγραψε: 27 Απρ 2023, 21:32 ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ
:g030:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Dorian έγραψε: 03 Μάιος 2023, 12:23

:+1:

ειδες το φως το αληθινό. βεβαια ειναι κάπως αργά, δεν νομίζω να προλάβεις :lol: κοντεύουν να τα απαγορεύσουν όλα τα μη ελεγχόμενα.
Κινημα 21 η εστω Επαμ μωρε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Κινημα 21 η Επαμ :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

βοθρατζης έγραψε: 28 Απρ 2023, 13:07
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Απρ 2023, 13:01
βοθρατζης έγραψε: 28 Απρ 2023, 12:57 τη θέλω τη σταθερότητα όπως θέλω και καμιά αύξηση ,
έχω όμως μπερδευτεί λίγο..

η κεραμέως μας είπε ότι αν βγει θα μας δώσει χρήμα σε εμάς τους καλούς αξιολογημένους ΔΥ, αλλά δεν ξέρω μήπως μας δώσει πιο πολλά ο συριζα;

ξέρει κανείς πόσα θα μας δώσει η κεραμέως και πόσα ο σύριζα;
και αν μας δίνει τίποτα και ο πασοκος;
μην τον ξεχνάμε κι αυτόν..

θέλω να αποφασίσω με βάση το προσωπικό μου συμφέρον ποιον θα ψηφίσω
τοτε Κινημα 21 αποκλειστικα :102:
εντυπωσιάζομαι
ρε συ δεν το είχα πάρει χαμπάρι

https://kinima21.com/

είπαν τίποτα για αυξήσεις σε μισθούς ΔΥ;
έχουμε κάνα ποσοστό;
https://kinima21.com/21-shmeia/

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Αποδέσμευση της Ελλάδος απο τους ξένους τοκογλύφους (μνημόνια, δανειακές συμβάσεις). Απαιτούμε το κατοχικό δάνειο ύψους 350 δις που είναι ισόποσο με το χρέος της σκλαβωμένης οικονομικά πατρίδος απο την Δημοκρατία της Γερμανίας.
Οι έλληνες έχουν προτεραιότητα σε όλες τις υπηρεσίες και δημόσιες παροχές
Ελεγχος και κατάσχεση των περιουσιών όλων εκείνων των πολιτικών που αύξησαν την περιουσία τους απο το 1967 εως σήμερα ενώ η Ελλάς πτώχευε και παραπομπή στην δικαιοσύνη όσων καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα, εδέχθησαν μνημόνια και άφησαν αφύλαχτα τα συνορά μας.
Το νερό, το ρεύμα και η υγεία δεν είναι εμπορεύματα αλλά εθνικά και κοινωνικά αγαθά.
Εθνικοποίηση των συστημικών τραπεζών και διαγραφή του ιδιωτικού χρέους όλων των φτωχών Ελλήνων δανειοληπτών που αδυνατούν να το αποπληρώσουν.
Κρατικός έλεγχοςστις στις τιμές βασικών αγαθών και φαρμάκων, ώστε όλοι οι Έλληνες να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά
Θέσπιση φορολογίας 10% για όλες τις υπάρχουσες και νέες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.
Κατάργηση των συνθηκών Δουβλίνο 1, 2 και 3 που μετέτρεψαν τη χώρα σε προορισμό αλλοφύλων.
Επανέλεγχος όλων των ιθαγενειών και υπηκοοτήτων που δόθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια και διαχωρισμός της υπηκοότητας από την ιθαγένεια όπως ίσχυε παλαιότερα.
Θεσμοθέτηση ελάχιστου μισθού 800€, κατάργησης της ελαστικής εργασίας και κάθε αντιεργατικού μέτρου που έλαβαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις μέχρι σήμερα καθώς και κατάργηση των διπλών και τριπλών συντάξεων και επιβολή κατώτατης εθνικής σύνταξης 650€ και ανώτατης 1600€
Κατάργηση του δικαιώματος υιοθέτησης παιδιών από τους ομοφυλόφιλους καθώς και του συμφώνου συμβίωσής τους.
Συνταξιοδότηση κάθε Έλληνα φορολογούμενου στα 35 χρόνια εργασίας και κάθε Ελληνίδας μητέρας με πάνω από δύο τέκνα στα 20 χρόνια.
Ισοβία δεσμά (και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια) στους δράστες ειδεχθών εγκλημάτων και θανατική ποινή στους μεγαλεμπόρους ναρκωτικών.
Έξοδος της Ελλάδας από αυτή τη γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση εάν η ΕΕ δεν προσαρμοσθεί στις εθνικές μας απαιτήσεις.
Απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογές όσων ήταν βουλευτές και των συγγενών τους απο το 1974 εως και σήμερα.
Ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και εξόρυξη των υδρογονανθράκων από το ελληνικό κράτος με ταυτόχρονο διαμοιρασμό μερίσματος σε κάθε Έλληνα πολίτη.
Έκδοση άτοκου στεγαστικού δανείου και εξασφάλιση της πρώτης κατοικίας σε κάθε Έλληνα πολίτη με εισόδημα κάτω από 35000€
Δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοχρησίας για κάθε Έλληνα ψυχικά υγιή με στόχο την υπεράσπιση του οικογενειακού και οικιακού ασύλου, εντός της οικίας και κατάργηση κάθε ποινικής δίωξης για τη νόμιμη αυτοάμυνα.
Επαναπροώθηση στις χώρες τους όλων των παρανόμα εισερχομένων προσώπων στην πατρίδα μας, επανέλεγχος όλων των αδειών ασύλου που δόθηκαν τα τελευταία30 χρόνια καθώς και απαγόρευση της δράσης όλων των ΜΚΟ σε ελληνικό έδαφος.
Θα ακολουθηθεί πολιτική που θα καταστήσει την Ελλάδα αυτάρκη σε είδη πρώτης ανάγκης (φαγητό, φάρμακα κλπ.) και θα οδηγήσει στην δημιουργία μέσης και βαριάς βιομηχανίας.
Ο ψεκασμος σε ολο του το μεγαλειο.

Μ'αρεσει που στο προγραμμα τους μιλανε σε ευρω, ενω θα βγουμε απο την ΕΖ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”