πατησιωτης, βλέπεις που οι πρώην μετανάστες πάνε και στην Αριστερά;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαυριστε τους
- Golden Age
Re: Μαυριστε τους
- EKPLIKTIKOS
Δεν το έχω παρακολουθήσει αυτό, αλλά απ όσο κατάλαβα τα κόμματα που αναφέρεσαι χρησιμοποιησαν το όνομα κάποιου άλλου κόμματος και εθνικά σύμβολα κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας. Ξενίζει ή οχι ακολούθησαν τον νόμο. Με επιφύλαξη τα παραπάνω γιατί όπως σου είπα δεν έχω παρακολουθήσει ακριβώς τι παίχτηκε.
Εδώ όμως μιλάμε για πολιτική επιπέδου 4ης δημοτικού με αστεία με σκατακια και γιογιό κ τέτοια. Σου αρέσει αυτό;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Επειδή το έχω ψάξει παραπάνω και διάβασα και την διάταξη για τα εθνικά σύμβολα, το άστρο της Βεργίνας δεν εμπίπτει με την καμία. Όσο για τα ονόματα, υπάρχει παρελθόν με τέτοιες περιπτώσεις κομμάτων και ποτέ δεν απαγορεύτηκε κανένα, τώρα τι άλλαξε; Η εκλογική στρατηγική της ΝΔ άλλαξε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Απρ 2023, 12:47Δεν το έχω παρακολουθήσει αυτό, αλλά απ όσο κατάλαβα τα κόμματα που αναφέρεσαι χρησιμοποιησαν το όνομα κάποιου άλλου κόμματος και εθνικά σύμβολα κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας. Ξενίζει ή οχι ακολούθησαν τον νόμο. Με επιφύλαξη τα παραπάνω γιατί όπως σου είπα δεν έχω παρακολουθήσει ακριβώς τι παίχτηκε.
Εδώ όμως μιλάμε για πολιτική επιπέδου 4ης δημοτικού με αστεία με σκατακια και γιογιό κ τέτοια. Σου αρέσει αυτό;
Τα άλλα που λες, σε όλα τα κόμματα υπάρχουν παρατράγουδα ενώ και πολλοί σοβαροί μπορεί να έχουν πετάξει μπούρδες κατά καιρούς, όλοι μας πιθανόν ή έστω το 90% απλά τα social media λειτουργούν σαν αρχεία. Δεν θα κολλούσα λοιπόν σε κάτι τέτοιο εκτός αν ήταν επαναλαμβανόμενο.
Nostalgia έγραψε: 29 Απρ 2023, 02:59 https://twitter.com/EvanVlacho/status/1 ... 1087537152
Αλλη μια επιτυχια....
kι όμως είναι (πολύ) καλλίτερο

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Το θέμα είναι αγαπητέ μου, ότι πλέον ΔΕΝ μας κάνουν εντύπωση αυτά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- EKPLIKTIKOS
Η ιστορία δεν τον ονόμασε Μεγα επειδή ήταν αντιρατσιστης τόσο, σίγουρα έπαιξε κ αυτο το ρόλο του, αλλά περισσότερο επειδή ήταν μελος της αρχαίας lgbtκ (lesbian gay bisexual trans κιναιδοι) κοινότητας 
EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Απρ 2023, 15:27 Η ιστορία δεν τον ονόμασε Μεγα επειδή ήταν αντιρατσιστης τόσο, σίγουρα έπαιξε κ αυτο το ρόλο του, αλλά περισσότερο επειδή ήταν μελος της αρχαίας lgbtκ (lesbian gay bisexual trans κιναιδοι) κοινότητας![]()
https://twitter.com/VGTime/status/1652216662131654657
πλήρως στο πνέυμα του σχολικού εγχειριδίου Κυριάκος (ο soon to be Μεγας) το ανεβάζει επίπεδο
πλήρως στο πνέυμα του σχολικού εγχειριδίου Κυριάκος (ο soon to be Μεγας) το ανεβάζει επίπεδο
Νομιζω τον φωνάζανε μετα την μαχη my Nigga και εμεινε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 29 Απρ 2023, 15:27 Η ιστορία δεν τον ονόμασε Μεγα επειδή ήταν αντιρατσιστης τόσο, σίγουρα έπαιξε κ αυτο το ρόλο του, αλλά περισσότερο επειδή ήταν μελος της αρχαίας lgbtκ (lesbian gay bisexual trans κιναιδοι) κοινότητας![]()
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
νεα δημοπρασια ..................ψευτικος παραδεισος
σφυριζα ........................... αληθινη κολαση
......................διαλεεεεχτε...................
σφυριζα ........................... αληθινη κολαση
......................διαλεεεεχτε...................
ξεπλενεις και τουρκοπρακτορες ?BigChiefWahoo έγραψε: 29 Απρ 2023, 00:46![]()
![]()
Γελάω,γιατί δεν γίνεται να κάνω αλλιώς.
Πιστεύω ακράδαντα πως και η ίδια γελάει με το τρολλάρισμά της![]()
Χέστηκα. Η Πολιτική είναι βρωμιά. Θα ψηφίσω ΚΚΕ, όχι επειδή έχω ιδεολογική ταύτιση. Αλλά λόγω στρατηγικής και ισσοροπίας. Όλοι είναι ψεύτες και ιδιοτελείς.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- kongrosian
https://www.instagram.com/p/CrkuTbqtwha/Karambabas έγραψε: 29 Απρ 2023, 23:55 Χέστηκα. Η Πολιτική είναι βρωμιά. Θα ψηφίσω ΚΚΕ, όχι επειδή έχω ιδεολογική ταύτιση. Αλλά λόγω στρατηγικής και ισσοροπίας. Όλοι είναι ψεύτες και ιδιοτελείς.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Ναι αμέ.
Θα σου κάνουμε καλή τιμή,έλα.