Ναι, είδα 7,56 Ευρώ αλλά μετά τους φάνηκε ότι μου έδωσαν πολλά και τον τελευταίο μήνα μου πήραν τα 2,95 πίσω για να μην κακομάθω και έμεινε η τεράστια αύξηση των 4,61 Ευρώ.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:23Αύξηση δεν είδες τελευταία;Bandit59 έγραψε: 28 Απρ 2023, 19:28Η ''σταθερότητα'' μου έκοψε 60% από την σύνταξή μου. Να πάνε λοιπόν να γαμηθουν οι ''σταθεροί''.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε ΝΔ
Re: Θέλουμε σταθερότητα, ψηφίζουμε ΝΔ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι αλλά αν σου απαγορέψουν όλα αυτά που θα μπορούσες να ψηφίσεις τι θα κάνεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:32Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι ψηφίζατε αυτό που σας εκφράζει και όχι βάσει τί θα κάνουν οι άλλοι τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά.Arisvilla έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:28 Η μόνη ψήφος που καίει πραγματικά τη νδ είναι η ψήφος στο Σύριζα. Οι αλλες δυνάμεις που θα μπουν στη Βουλή είτε είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί με τη νδ (βλέπε Κινάλ) είτε δεν συνεργάζονται με κανέναν (βλέπε Βαρού και ΚΚΕ). Ο Βελόπουλος είναι εύκολος στόχος για το καθεστώς Κούλη αφού οποτε θέλει διαβάλλει τους βουλευτές του. Οπότε αν δεν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα τότε νομοτελειακά οδηγούμαστε σε συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΙναλ με τον Κούλη να κρατάει τον Ανδρουλάκη με τις υποκλοπές.
Γενικά, μη το φοβάσαι. Σε αυτή τη μπανάνα δημοκρατία θα τον βρουν τον τρόπο να κυβερνήσουν και να ενισχύσουν το δίπολο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 28 Απρ 2023, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
Και πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν αλλά δεν κόπηκε κανένας, μόνο κάτι φιλοβασιλικοί. Τώρα τι άλλαξε; Οεο;Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:31Αυτός έβαλε τα ονόματα ή οι ανόητοι που υποστηρίζεις;Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:30 Λόγω Μητσοτάκη μένουν εκτός. Να χαίρεσαι τον 'ευρωπαϊστή δημοκράτη' πρωθυπουργό σου. Σε λίγο θα κατεβάσει και τανκς χωρίς να έχει καν την ικανότητα να τα χειριστεί.![]()
Σωστά, ο ΜΑΛΑΚΑΣ άλλαξε!
Δεν ξερω τι λεει ο πρόεδρος αλλά περιθώρια συνεργασίας με ένα κόμμα που είναι εναντίον του συμφώνου συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια, ένα κόμμα που ο πρόεδρος του λεει οτι η χειρότερη κυβέρνηση ήταν αυτή του Σύριζα και οτι έφερε το χειρότερο μνημόνιο δεν υπάρχουν. Το ΚΚΕ είπαμε έχει μια νοοτροπία δημοσιουπαλληλική, θέλει να παίρνει ένα 5-6% και να μπαίνει στη Βουλή για να κάνει αντιπολίτευση.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:29Ο πρόεδρός σου κατέταξε το ΚΚΕ...στις προοδευτικές συνάμεις.Arisvilla έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:28 Η μόνη ψήφος που καίει πραγματικά τη νδ είναι η ψήφος στο Σύριζα. Οι αλλες δυνάμεις που θα μπουν στη Βουλή είτε είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί με τη νδ (βλέπε Κινάλ) είτε δεν συνεργάζονται με κανέναν (βλέπε Βαρού και ΚΚΕ). Ο Βελόπουλος είναι εύκολος στόχος για το καθεστώς Κούλη αφού οποτε θέλει διαβάλλει τους βουλευτές του. Οπότε αν δεν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα τότε νομοτελειακά οδηγούμαστε σε συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΙναλ με τον Κούλη να κρατάει τον Ανδρουλάκη με τις υποκλοπές.![]()
Κοίτα εγώ πάντα Αριστερά ψήφιζα και πριν γίνει ο Σύριζα κόμμα εξουσίας. Και ΚΚΕ έχω ψηφίσει. Ποτέ δεν τσίμπησα σε εκβιαστικά διλήμματα. Απλά τώρα είναι ανάγκη να πάρει πόδι αυτή η κυβέρνηση.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:32Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι ψηφίζατε αυτό που σας εκφράζει και όχι βάσει τί θα κάνουν οι άλλοι τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά.Arisvilla έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:28 Η μόνη ψήφος που καίει πραγματικά τη νδ είναι η ψήφος στο Σύριζα. Οι αλλες δυνάμεις που θα μπουν στη Βουλή είτε είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί με τη νδ (βλέπε Κινάλ) είτε δεν συνεργάζονται με κανέναν (βλέπε Βαρού και ΚΚΕ). Ο Βελόπουλος είναι εύκολος στόχος για το καθεστώς Κούλη αφού οποτε θέλει διαβάλλει τους βουλευτές του. Οπότε αν δεν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα τότε νομοτελειακά οδηγούμαστε σε συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΙναλ με τον Κούλη να κρατάει τον Ανδρουλάκη με τις υποκλοπές.
Γενικά, μη το φοβάσαι. Σε αυτή τη μπανάνα δημοκρατία θα τον βρουν τον τρόπο να κυβερνήσουν και να ενισχύσουν το δίπολο...
-
Εμπεδοκλής
Καλά. Το ποιος είναι αριστερός και ποιος δεξιός έχει μπερδευτεί λιγάκι. Η πολιτική έχει ποδοσφαιροποιηθεί. Βλέπουμε μεταγραφές από παντού...Arisvilla έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:39Κοίτα εγώ πάντα Αριστερά ψήφιζα και πριν γίνει ο Σύριζα κόμμα εξουσίας. Και ΚΚΕ έχω ψηφίσει. Ποτέ δεν τσίμπησα σε εκβιαστικά διλήμματα. Απλά τώρα είναι ανάγκη να πάρει πόδι αυτή η κυβέρνηση.Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:32Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι ψηφίζατε αυτό που σας εκφράζει και όχι βάσει τί θα κάνουν οι άλλοι τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά.Arisvilla έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:28 Η μόνη ψήφος που καίει πραγματικά τη νδ είναι η ψήφος στο Σύριζα. Οι αλλες δυνάμεις που θα μπουν στη Βουλή είτε είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί με τη νδ (βλέπε Κινάλ) είτε δεν συνεργάζονται με κανέναν (βλέπε Βαρού και ΚΚΕ). Ο Βελόπουλος είναι εύκολος στόχος για το καθεστώς Κούλη αφού οποτε θέλει διαβάλλει τους βουλευτές του. Οπότε αν δεν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα τότε νομοτελειακά οδηγούμαστε σε συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΙναλ με τον Κούλη να κρατάει τον Ανδρουλάκη με τις υποκλοπές.
-
Εμπεδοκλής
Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:33Ναι αλλά αν σου απαγορέψουν όλα αυτά που θα μπορούσες να ψηφίσεις τι θα κάνεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:32Είμαι σίγουρος ότι αν όλοι ψηφίζατε αυτό που σας εκφράζει και όχι βάσει τί θα κάνουν οι άλλοι τα αποτελέσματα θα ήταν διαφορετικά.Arisvilla έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:28 Η μόνη ψήφος που καίει πραγματικά τη νδ είναι η ψήφος στο Σύριζα. Οι αλλες δυνάμεις που θα μπουν στη Βουλή είτε είναι πρόθυμες να συνεργαστούν μαζί με τη νδ (βλέπε Κινάλ) είτε δεν συνεργάζονται με κανέναν (βλέπε Βαρού και ΚΚΕ). Ο Βελόπουλος είναι εύκολος στόχος για το καθεστώς Κούλη αφού οποτε θέλει διαβάλλει τους βουλευτές του. Οπότε αν δεν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα τότε νομοτελειακά οδηγούμαστε σε συγκυβέρνηση ΝΔ ΚΙναλ με τον Κούλη να κρατάει τον Ανδρουλάκη με τις υποκλοπές.

- Υδράργυρος
Μπραβο περαση ο κουτσουμπας
Γεγονός ειναι πως με αυτά που λέει τελευταία,ακόμα και γω ''ψήνομαι'' με τον Κουτσουμπα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Eθνικοκοινωνιστης
για το Κινημα 21 και εσυBandit59 έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:33Ναι, είδα 7,56 Ευρώ αλλά μετά τους φάνηκε ότι μου έδωσαν πολλά και τον τελευταίο μήνα μου πήραν τα 2,95 πίσω για να μην κακομάθω και έμεινε η τεράστια αύξηση των 4,61 Ευρώ.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:23Αύξηση δεν είδες τελευταία;Bandit59 έγραψε: 28 Απρ 2023, 19:28
Η ''σταθερότητα'' μου έκοψε 60% από την σύνταξή μου. Να πάνε λοιπόν να γαμηθουν οι ''σταθεροί''.![]()
next
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
τα παραπονα σας στην βασιλισσης σοφιαςGreen Dragon έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:34Και πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν αλλά δεν κόπηκε κανένας, μόνο κάτι φιλοβασιλικοί. Τώρα τι άλλαξε; Οεο;Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:31Αυτός έβαλε τα ονόματα ή οι ανόητοι που υποστηρίζεις;Green Dragon έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:30 Λόγω Μητσοτάκη μένουν εκτός. Να χαίρεσαι τον 'ευρωπαϊστή δημοκράτη' πρωθυπουργό σου. Σε λίγο θα κατεβάσει και τανκς χωρίς να έχει καν την ικανότητα να τα χειριστεί.![]()
Σωστά, ο ΜΑΛΑΚΑΣ άλλαξε!
ΟΛΟΙ Κινημα 21
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πρετεντέρης έγραψε: 28 Απρ 2023, 22:23Αύξηση δεν είδες τελευταία;Bandit59 έγραψε: 28 Απρ 2023, 19:28Η ''σταθερότητα'' μου έκοψε 60% από την σύνταξή μου. Να πάνε λοιπόν να γαμηθουν οι ''σταθεροί''.
Δυνατό τρόλ, μπράβο
- Golden Age
Το ΚΚΕ έχει θέσεις όπως αυτήν:

Αύριο θα λέει ότι ψηφίστηκε με δημόσια αυτή τη θέση του και θα επικαλείται τις ψήφους που πήρε για να την νομιμοποιήσει.
Επίσης, τάσσεται κατά του εξοπλισμού της Ελλάδος. Αύριο θα χρησιμοποιεί τις ψήφους που θα πάρει για να το προπαγανδίσει. Δεν νομίζω να θέλεις να επικαλείται και τη δική σου σε αυτό.
- Green Dragon
Λοιπόν, αν δεν κόψουν τελικά τον Βελόπουλο, αυτόν θα ψηφίσω.
-
talaipwros
Πρακτορα των ρωσων που απευθυνετα σε βαρια ψεκ;
Αναπαντεχο!
Αναπαντεχο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-