στον εθνικιστη Τερρυ τοτεGolden Age έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:33Δεν ξέρω που κολλάει ο Λευτέρης Πανούσης, αλλά δεν ζει πλέον.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:29καλα καλα γκολντεν μου,τα χαιρετισματα μου στον λευτερη τον πανουσηGolden Age έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:23
Α, τα ξέρεις απο μέσα, κατάλαβα.
Ο Κασιδιάρης απο το διαδύκτιο κέρδισε τον κόσμο.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπέρ ή κατά του να απαγορευτεί η κάθοδος του Κασ στις εκλογές?
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Υπέρ ή κατά του να απαγορευτεί η κάθοδος του Κασ στις εκλογές?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Golden Age
Τί σχέση έχει αυτό με τον Μαρινάκη, μόνο εσύ ξέρειςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:34στον εθνικιστη Τερρυ τοτεGolden Age έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:33Δεν ξέρω που κολλάει ο Λευτέρης Πανούσης, αλλά δεν ζει πλέον.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:29
καλα καλα γκολντεν μου,τα χαιρετισματα μου στον λευτερη τον πανουση![]()
![]()
![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
οση σχεση δεν ειχε και η ΧΑ και οΛαγος με τον μαρινακηGolden Age έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:35Τί σχέση έχει αυτό με τον Μαρινάκη, μόνο εσύ ξέρεις
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το άκρον άωτον της γελοιότητας. Ακριβώς για κάτι τέτοια έχω κόψει την τιβι. Δεν αντέχονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Πάλι οι γνωστές θεωρίες, οκEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:39οση σχεση δεν ειχε και η ΧΑ και οΛαγος με τον μαρινακη![]()
3 στα 3 για τη ΝΔ που καταφερε σε δυο τρεις μερες να διαλυσει τις ελπιδες για δυο εθνικιστικα κομματα στη Βουλη.
α) Η Ελληνικη Λυση εγινε μπουρδελο.
β) Κοπηκε η συνεργασια Ελληνων με ΕΑΝ και αποχωρησαν απο ΕΑΝ Νικολοπουλος και Βασιλειαδης.
γ) Διαλυθηκε και η πιθανοτητα συνεργασιας ΕΑΝ με Πατριωτικη Ενωση.
.
β) Κοπηκε η συνεργασια Ελληνων με ΕΑΝ και αποχωρησαν απο ΕΑΝ Νικολοπουλος και Βασιλειαδης.
.
Δεν το έκανε η ΝΔ όλα αυτάΑρίστος έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:43 3 στα 3 για τη ΝΔ που καταφερε σε δυο τρεις μερες να διαλυσει τις ελπιδες για δυο εθνικιστικα κομματα στη Βουλη.
.
Ο "Εθνικός χώρος" είνα ένα καλαμπούρι που αποτελείται από σούργελα και μικρόνοες που αδυνατούν να λειτουργήσουν με στοιχειώδη στρατηγική
Όταν συναγελάζεσαι με Μπογδάνους και χουλιγκάνους ναζί, αυτά θα είναι τα χαΐρια σου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Aυτα που εγιναν στην Ελληνικη Λυση τα προκαλεσε η ΝΔ συμφωνα με καταγγελια του Βελοπουλου και αυτα που εγιναν σε Ελληνες και ΕΑΝ τα προκαλεσε η τελευταια τροπολογια Βοριδη που μονος σου παραδεχτηκες οτι ηταν αντισυνταγματικη.
Συνεπως ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ και ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ τα προκαλεσε η ΝΔ και μαλιστα αφενος με ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ και αφετερου με ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
.
Συνεπως ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ και ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ τα προκαλεσε η ΝΔ και μαλιστα αφενος με ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ και αφετερου με ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πρόσεξε μην σε περιλάβει και εσένα ο Μυλωνάκης που απειλεί θεούς και δαίμονες για την υπόληψή του.Αρίστος έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:59 Aυτα που εγιναν στην Ελληνικη Λυση τα προκαλεσε η ΝΔ συμφωνα με καταγγελια του Βελοπουλου και αυτα που εγιναν σε Ελληνες και ΕΑΝ τα προκαλεσε η τελευταια τροπολογια Βοριδη που μονος σου παραδεχτηκες οτι ηταν αντισυνταγματικη.
.
-
Δημοκράτης
Αρίστος έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:59 Aυτα που εγιναν στην Ελληνικη Λυση τα προκαλεσε η ΝΔ συμφωνα με καταγγελια του Βελοπουλου και αυτα που εγιναν σε Ελληνες και ΕΑΝ τα προκαλεσε η τελευταια τροπολογια Βοριδη που μονος σου παραδεχτηκες οτι ηταν αντισυνταγματικη.
.

πατησιωτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 16:04Πρόσεξε μην σε περιλάβει και εσένα ο Μυλωνάκης που απειλεί θεούς και δαίμονες για την υπόληψή του.Αρίστος έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:59 Aυτα που εγιναν στην Ελληνικη Λυση τα προκαλεσε η ΝΔ συμφωνα με καταγγελια του Βελοπουλου και αυτα που εγιναν σε Ελληνες και ΕΑΝ τα προκαλεσε η τελευταια τροπολογια Βοριδη που μονος σου παραδεχτηκες οτι ηταν αντισυνταγματικη.
.![]()
Αυτο που βλεπει ολος ο κοσμος ειναι οτι ολα τα φιλονεοδημοκρατικα καναλια παιζουν συνεχως το Μυλωνακη να βριζει το Βελοπουλο και μαλιστα να τον καταγγελει και για εγκληματικη οργανωση.
Ποιος οφελειται απο αυτο;
Μα η ΝΔ που εκτος απο τους Ελληνες πιθανοτατα θα βγαλει εκτος Βουλης και το Βελοπουλο οποτε ο πηχυς της αυτοδυναμιας κονταινει.
.
Εγώ πάλι νομίζω ότι αν τελικώς δεν αποκλεισθεί ο Κασιδιάρης, θα μαζέψει όλο το χαρτί από τα εθνικιστικά κόμματα, εντός κι εκτός βουλής. Πλήν του... γραφικού -μην ξεχνιόμαστε- Τζήμερου. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
Αρίστος έγραψε: 26 Απρ 2023, 16:07πατησιωτης έγραψε: 26 Απρ 2023, 16:04Πρόσεξε μην σε περιλάβει και εσένα ο Μυλωνάκης που απειλεί θεούς και δαίμονες για την υπόληψή του.Αρίστος έγραψε: 26 Απρ 2023, 15:59 Aυτα που εγιναν στην Ελληνικη Λυση τα προκαλεσε η ΝΔ συμφωνα με καταγγελια του Βελοπουλου και αυτα που εγιναν σε Ελληνες και ΕΑΝ τα προκαλεσε η τελευταια τροπολογια Βοριδη που μονος σου παραδεχτηκες οτι ηταν αντισυνταγματικη.
.![]()
Αυτο που βλεπει ολος ο κοσμος ειναι οτι ολα τα φιλονεοδημοκρατικα καναλια παιζουν συνεχως το Μυλωνακη να βριζει το Βελοπουλο και μαλιστα να τον καταγγελει και για εγκληματικη οργανωση.
Ποιος οφελειται απο αυτο;
Μα η ΝΔ που εκτος απο τους Ελληνες πιθανοτατα θα βγαλει εκτος Βουλης και το Βελοπουλο οποτε ο πηχυς της αυτοδυναμιας κονταινει.
.
Δεν υπάρχουν εθνικιστικά κόμματαΓΑΛΗ έγραψε: 26 Απρ 2023, 16:11 Εγώ πάλι νομίζω ότι αν τελικώς δεν αποκλεισθεί ο Κασιδιάρης, θα μαζέψει όλο το χαρτί από τα εθνικιστικά κόμματα, εντός κι εκτός βουλής. Πλήν του... γραφικού -μην ξεχνιόμαστε- Τζήμερου.![]()
Ο Τζήμερος δεν είναι εθνικιστής
Προφανώς και θα σαρώσει όλα τα σούργελα ο Κασιδιάρης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Περιμενετε μπορει να μιλησε και με κανενα αλλο κομμα ο κασιδιαρης
Αρα συμφωνα με τους κουλολαγνους και το μαγαζακι που εχει στησει στον αρειο παπαραπαγο
Αυτοματα γινεται αρχηγος και εκεινου του κομματος
Αρα αποκλειεται

Αρα συμφωνα με τους κουλολαγνους και το μαγαζακι που εχει στησει στον αρειο παπαραπαγο
Αυτοματα γινεται αρχηγος και εκεινου του κομματος
Αρα αποκλειεται
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron