το εκλογικό σώμα ήταν πάντα αρκετά αριστεροστροφο με τους νέους ψηφοφόρους θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Οι μη έχοντες πάντα θα είναι οι πιο σίγουροι και φανατικοί ψηφοφόροι της αριστεράς. δυστυχώς ο πολύς κόσμος ενδιαφέρεται μόνο για τα οικονομικα και όπως ενδιαφέρουν εσένα. Λεφτα θελουν. αυτό ισχύεται πολύ περισσότερο με τη δεξαμενή των μεταναστών. στατιστικά πολύ λίγοι θα γίνουν νοικοκυραιοι. θα δημιουργηθεί ένα ισχυρό πολιτικά προλεταριατο. θυμάσαι κι εσύ ποια ποσοστά έπαιρναν το πασοκ και η αριστερά σε πόλεις όπως το περιστέρι , το Κερατσίνι και η Πάτρα σε αντιδιαστολή με τους Ταυρους του Μάνου ή τη δράση.Philip Mortimer έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:10Το 1981 όπως και πολύ χειρότερα το 2015 ψήφιζαν "γηγενεις" Έλληνες κατά συντριπτικό ποσοστό. Επίσης κόμματα που ήταν από τα πιο ακραία πανευρωπαϊκά με αποκορύφωμα τη Χρυσή Αυγή τα ψήφισαν πάλι γηγενείς Έλληνες. Απλά μετά το 2014/2015 έχω το πλάνο μετεγκατάστασης αν πάνε τα πράγματα χαλιά πάλι, και τα παιδιά μου ζουν στο εξωτερικό. Το τελευταίο πράγμα που φοβάμαι είναι οι ....μετανάστες.southern έγραψε: 20 Απρ 2023, 13:05άλλο ρατσισμός και άλλο να απαιτείς αυστηρή μεταναστευτικη πολιτική. θα σου ξανακατσικωθει στο σβέρκο μια κατάσταση σαν αυτή του 1981 και θα στρώσεις χαρακτήραPhilip Mortimer έγραψε: 20 Απρ 2023, 12:54 Οι γνωστοί ρατσιστές και εμμονικοί. Η χώρα χρεοκόπησε από Έλληνες και Έλληνες ψήφισαν κατά 62% να γίνει Βενεζουέλα.
Οι περισσότεροι από όσους έχουν λεφτά θα έχουν φύγει σε ένα τέτοιο σενάριο.φυσικά και θα ξαναζησουμε και άλλη χρεοκοπία γιατί πλέον η ζυγαριά του εκλογικού σώματος γέρνει στα αριστερά. μίλησε για χαγεκ σε αυτούς τους μετανάστες που κάνουν τις χειρότερες δουλειές
![]()
Ο λόγος ενός σοσιαλιστής είναι απείρως πιο θελτικος.
είστε οι ΠΕΛΑΤΕΣ του επόμενου Αντρέα.
ακόμα και καμμένοι ξέρουν πως η ΝΔ ειναι κόμμα γερόντων και ο κόσμος αλλάζει. το καλύτερο για σένα είναι πως δεν πρόκειται ποτέ κανένας να εφαρμόσει τον φιλελευθερισμο σε έντονα κυρίαρχο από την αριστερά εκλογικό σώμα.![]()
νέα χα μπορεί να μην ξαναβγεί αλλά δεν ξέρεις αν φουντώσει η άκρα αριστερά τύπου ανταρσυα από αυτές τις ψήφους. Η πολιτική ισχύς του μελανσον μας δίνει μια ένδειξη για αυτό. εγώ είμαι πολύ πιο συντηρητικός από ότι εσύ, συνειδητοποίησα όμως πως οι πιο πολλοί ψηφιζουν με βάση τα εύκολα λόγια και τις παροχές. θα σε συμβούλευα να κάνεις το ίδιο. Ο εργάτης δεν πρόκειται να συμπεριφερθει ποτε εκλογικά όπως αυτός που έχει διαβάσει τον χαγεκ ή τον Τζων λοκ. αμφιβάλλω πόσοι από το νέο εκλογικό σώμα γνωρίζουν βασικές οικονομικές έννοιες. κάτι που ισχύει και για ντόπιους . άνθρωπος που αντιδρά στο μεταναστευτικο δεν σημαίνει ρατσιστής με τη κλασσική έννοια του όρου, μπορεί απλά να είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος.
Η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει υπέρ της αριστεράς.
μακάρι να έχεις κάνει τα κουμάντα σου για το μέλλον. αν δεν πιστεύεις εμένα, ρώτα τους κεφιμιτζιδες για τη δημογραφια και τις εκλογικές προτιμήσεις των νεότερων ψηφοφόρων. Η αριστερά έχει ήδη νικήσει σε τακτικό επίπεδο. εγώ απλά τότε θα σας τρολαρω όλους ασύστολα γιατί μπορούσε να αποφευχθεί αυτό. δεν ξέρω αν θα έχει νόημα κι η ψήφος μιας και ούτως ή άλλως οι ιδέες της αριστεράς θα εφαρμόζονται ακόμα και σε επίπεδο τοπικής Αυτοδιοίκησης. νίκησαν