!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Re: το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Στείλαμε πάντως ρηματικη διακοινωση
Με το τραγούδι "μην παραχαρασσετε την ιστορια"
Και ένα σακί ασβεστη
Με το τραγούδι "μην παραχαρασσετε την ιστορια"
Και ένα σακί ασβεστη
Re: το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Ακακη είναι η Miss PiggyKauldron έγραψε: 14 Απρ 2023, 16:38southern έγραψε: 13 Απρ 2023, 12:36 https://twitter.com/Oddodo/status/16464 ... 14240?s=20
δεν έχει κάτι το ρατσιστικό αυτή η ανάρτηση απλά είναι η αποθέωση της αφροκεντρικης ψευδοιστοριας η θεωρία αυτη. Η Κλεοπάτρα ήταν Ελληνίδα και οι Φαραώ με τους αρχαίους Αιγυπτίους ήταν χαμιτες και όχι μαύροι της υποσαχαριας Αφρικής
δείτε εδώ περισσότερα για την αφροκεντρικη παραιστορια εδώ
https://africasacountry.com/2022/03/egy ... test-round
Εδώ την κάνανε γουρούνι και δεν είπε κανείς τίποτα:
![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
δεν είμαι ρατσιστής. Η γυναίκα του αδερφου μου είναι Ασιατισα
δεν είναι το ίδιο με την αθλιότητα του Netflix
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Συμφωνώ, απαράδεκτο!
Την παριστάνουν με μια μυτούλα κουμπάκι, ενώ είναι γνωστόν τοις πάσι οτι είχε μια μυταρόγκα σαν τάπιρο του Αμαζονίου.

Απαράδεκτος ρατσισμός εναντίον όλων μας που έχουμε, ας πούμε, Ποντιακή μύτη.
Πρέπει να δράσει άμεσα το Υπουργείο.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Προπαγάνδα πάνε να κάνουν δεν είναι θέμα φαντασίας. Γελοιότητες.Σενέκας έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:21Και? Καλλιτεχνική απόδοση είναι, όπως θέλουν την φαντάζονται. Ποιος είναι ο κριτής της ιστορικής ακρίβεια και γιατί πρέπει να παρέμβει ένα κυβερνητικό όργανο για να υπερασπιστεί την "ιστορική ακρίβεια" σε μια τυχαία τηλεοπτική παραγωγή?
Σαν ντοκιμαντερ παρουσιαζεται, αν διαβασεις η καραφλη του Γουιλ Σμιθ που ειναι η παραγωγος λεει οτι παντα θεωρουσε την Κλεοπατρα απο τις πιο παρεξήγημενες και αξιοθαυμαστες Μαυρες Βασιλισσες.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:16Ρε τύπε αν θέλεις να δεις ιστορική ακρίβεια δες κανένα ντοκιμαντέρ.southern έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:14μα αυτό είναι ιστορική ανακρίβεια. έλεος με το white guilt που δημιουργεί βλακειεςNewModelArmy έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:04 Δραματική σειρά είναι. Δικαίωμα τους να την κάνουν μαυρη η Ινδιανα η Κινεζα. Μην το βλέπεις αν δεν γουστάρεις. Δεν εμποδίζει κανένας το Βεργινα tv ξερω εγω να κάνει τη δική της σειρά για την Κλεοπάτρα και να την παρουσιάζει σαν Ποντια Χριστιανη.
δε λέει μαύρες, "αφρικανές λέει", και αφήνει υπόνοιες ότι πιστεύει ότι ήταν μαύρη αλλά δεν το λέει ευθέως. Αυτό το κόλπο, το να παίζουν με το φύλο και τις καταγωγές για να πουλήσουν και να γίνει ντόρος στο τουίτερ εδώ και μια δεκαετία. Η Πίνκετ είναι όντως μουρλή, μπορεί όντως να πιστεύει ότι η Κλεοπάτρα ήταν Νιγηριανή, αλλά να είσαι σίγουρος ότι όλοι οι υπόλοιποι βάλανε μαύρη ηθοποιό γιατί είναι παλιό κόλπο και τσιμπάει. Η δε σειρά είναι στη 2η σεζον, η πρώτη είχε αντικείμενο μια όντος μαύρη βασίλισσα απο την Αγκόλα, και προφανώς πήγε άπατη οπότε κάνανε το κόλπο με την Κλεοπάτρα και οι ελ τσίμπησαν αμέσωςfoscilis έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:20Σαν ντοκιμαντερ παρουσιαζεται, αν διαβασεις η καραφλη του Γουιλ Σμιθ που ειναι η παραγωγος λεει οτι παντα θεωρουσε την Κλεοπατρα απο τις πιο παρεξήγημενες και αξιοθαυμαστες Μαυρες Βασιλισσες.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:16Ρε τύπε αν θέλεις να δεις ιστορική ακρίβεια δες κανένα ντοκιμαντέρ.southern έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:14
μα αυτό είναι ιστορική ανακρίβεια. έλεος με το white guilt που δημιουργεί βλακειες
Οχι δεν ειμαι σιγουρος.Σενέκας έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:27δε λέει μαύρες, "αφρικανές λέει", και αφήνει υπόνοιες ότι πιστεύει ότι ήταν μαύρη αλλά δεν το λέει ευθέως. Αυτό το κόλπο, το να παίζουν με το φύλο και τις καταγωγές για να πουλήσουν και να γίνει ντόρος στο τουίτερ εδώ και μια δεκαετία. Η Πίνκετ είναι όντως μουρλή, μπορεί όντως να πιστεύει ότι η Κλεοπάτρα ήταν Νιγηριανή, αλλά να είσαι σίγουρος ότι όλοι οι υπόλοιποι βάλανε μαύρη ηθοποιό γιατί είναι παλιό κόλπο και τσιμπάει. Η δε σειρά είναι στη 2η σεζον, η πρώτη είχε αντικείμενο μια όντος μαύρη βασίλισσα απο την Αγκόλα, και προφανώς πήγε άπατη οπότε κάνανε το κόλπο με την Κλεοπάτρα και οι ελ τσίμπησαν αμέσωςfoscilis έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:20Σαν ντοκιμαντερ παρουσιαζεται, αν διαβασεις η καραφλη του Γουιλ Σμιθ που ειναι η παραγωγος λεει οτι παντα θεωρουσε την Κλεοπατρα απο τις πιο παρεξήγημενες και αξιοθαυμαστες Μαυρες Βασιλισσες.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:16
Ρε τύπε αν θέλεις να δεις ιστορική ακρίβεια δες κανένα ντοκιμαντέρ.

Μη τους πιστεύεις. Και οι δύο είναι μεγάλες εταιρείες, άρα κρύβουν τα πραγματικά τους κέρδη γιά να πληρώνουν λιγότερους φόρους.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2023, 15:34Μπα, μην το λες. Γενικά δεν αρέσει στις εταιρείες να χάνουν λεφτά. Όσο και να θέλουν να περάσουν μια ατζέντα, δεν θα το κάνουν καίγοντας εκατοντάδες εκατομμύρια μόνο και μόνο επειδή συνολικά η επιχείρηση είναι κερδοφόρα. Βασικά πέρυσι η καθαρή της κερδοφορία ήταν 3 δις και πρόπερσι 2 δις. Για τα ποσά που παίζονται στον τομέα τους, αυτό είναι οριακό.
Για να καταλάβεις τι λέω, η Paramount το 2022 είχε καθαρό κέρδος 1 δις, ενώ το 2021 4,5 δις. Μερικές κακές επιλογές σε γυρνάνε σε χασούρα. Για το portfolio της Ντίσνεϊ, 2-3 δις είναι μικρό κέρδος. Έχει περίπου τριπλάσιο τζίρο από την Paramount.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και συμπαθέστατη. Αυτός ο Κέρμιτ, δεν ενέδιδε.southern έγραψε: 14 Απρ 2023, 18:33Ακακη είναι η Miss PiggyKauldron έγραψε: 14 Απρ 2023, 16:38southern έγραψε: 13 Απρ 2023, 12:36 https://twitter.com/Oddodo/status/16464 ... 14240?s=20
δεν έχει κάτι το ρατσιστικό αυτή η ανάρτηση απλά είναι η αποθέωση της αφροκεντρικης ψευδοιστοριας η θεωρία αυτη. Η Κλεοπάτρα ήταν Ελληνίδα και οι Φαραώ με τους αρχαίους Αιγυπτίους ήταν χαμιτες και όχι μαύροι της υποσαχαριας Αφρικής
δείτε εδώ περισσότερα για την αφροκεντρικη παραιστορια εδώ
https://africasacountry.com/2022/03/egy ... test-round
Εδώ την κάνανε γουρούνι και δεν είπε κανείς τίποτα:
![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Μια είναι η Κλεοπάτρα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Εμπεδοκλής
Καλά, έχουν υπάρξει ντοκυμαντέρ με αρχαίους και εξωγήινους. Αδιάφορο.foscilis έγραψε: 14 Απρ 2023, 19:20Σαν ντοκιμαντερ παρουσιαζεται, αν διαβασεις η καραφλη του Γουιλ Σμιθ που ειναι η παραγωγος λεει οτι παντα θεωρουσε την Κλεοπατρα απο τις πιο παρεξήγημενες και αξιοθαυμαστες Μαυρες Βασιλισσες.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:16Ρε τύπε αν θέλεις να δεις ιστορική ακρίβεια δες κανένα ντοκιμαντέρ.southern έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:14
μα αυτό είναι ιστορική ανακρίβεια. έλεος με το white guilt που δημιουργεί βλακειες
-
Εμπεδοκλής
Με το ζόρι να μας πείσεις ότι η μεσογειακή με αξάντ από Καυκάσια χαρακτηριστικά είναι ίδια με του σάντορ του τόλργκελε. Ναι. Σε βλέπουν στο δρόμο και λένε να ένας Δανός.hellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 23:15Τα δυο αδέρφια της γιαγιάς μου έπασχαν από αληθινό αλμπινισμό, στον μέγιστο βαθμό. Γεννήθηκαν με ολόλευκες τρίχες σε όλο τους το σώμα και η όρασή τους ήταν πολύ αδύναμη (ο αλμπινισμός την επηρεάζει). Αλλά το δέρμα τους δεν είναι άσπρο, είναι ροζ. Στον άνθρωπο ο αλμπινισμός κάνει το δέρμα να φαίνεται ροζ, ίσως γιατί η παραμικρή έκθεση στο φως καίει το δέρμα.foscilis έγραψε: 13 Απρ 2023, 20:35Αυτος ο αραβογυφτας στη μεση πασχει απο αλβινισμοhellegennes έγραψε: 13 Απρ 2023, 15:41
Βρήκες τώρα να το πεις αυτό σε μένα, που το δέρμα μου είναι 10 αποχρώσεις πιο χλωμό από του μέσου Έλληνα.![]()
Αλλά αφού θες, πήρα μια ράντομ φωτογραφία Φινλανδού ηθοποιού, Άραβα ηθοποιού και μια δικιά μου. Ορίστε:
![]()
Δεν έχω κληρονομήσει το γονίδιο, δεν έχω καν άσπρες τρίχες. Απλά το δέρμα μου είναι εξαιρετικά ανοιχτόχρωμο. Κανείς στην οικογένειά μου δεν έχει τόσο ανοιχτό δέρμα. Τώρα να λέει ο Εμπεδοκλής ότι δεν είμαι λευκός ενώ είμαι πιο λευκός από τον μέσο βορειοευρωπαίο είναι ο απόλυτος βαθμός γελοιότητας.
- hellegennes
Καμμία σχέση για φούντο. Δεν μιλάμε γι' αυτό. Πρώτα απ' όλα μιλάμε για τεράστια εταιρεία, αν αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα μπορεί να αρχίσει να παίζει με τα assets της, να πουλήσει θυγατρικές, να κάνει απολύσεις, αναδιοργανώσεις, κτλ.AlienWay έγραψε: 14 Απρ 2023, 16:18Αυτά όλα τα κέρδη αθροίζονται (με εξαίρεση το 2020) στο κεφάλαιο που έχει. Δεν τρώγονται όλα με το που βγαίνουν, άρα αποταμιεύονται.hellegennes έγραψε: 14 Απρ 2023, 15:59 Βασικά, για να γίνει πιο σαφές, αυτά είναι τα καθαρά κέρδη της Ντίσνεϊ τα τελευταία 5 χρόνια:
2022: 3,2 δις
2021: 2,1 δις
2020: -2,9 δις
2019: 11,1 δις
2018: 12,6 δις
Νομίζω ότι φαίνεται πως κάτι πάει όχι και τόσο καλά και δεν εννοώ την επίδραση της covid το 2020 και 2021. Υπόψη ότι λόγω πληθωρισμού, αυτό το 3,2 του 2022 είναι περίπου 2,7 του 2018.
Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί όντως σε φούντο αν συνεχίσει έτσι, ωστόσο είναι κάτι που πρέπει να το δω για να το πιστέψω.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα πράγματα αυτήν την στιγμή πάνε καλά. Οι οικονομικοί της δείκτες είναι οι χειρότεροι εδώ πάρα πολλά χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 3 Απαντήσεις