Δε μου λέει κάτι τ' όνομα που αναφέρεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Re: Ανδρική Φιλία VS Γυναικεία Φιλία
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν θελω ακριβώς, θελω απλά να σιγουρευτώ οτι κάνουμε πλάκα και μετά οκ, καλύτερα να κάνουμε και άλληGherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:12 Θες να με παρασύρεις στη συζήτηση αλλά δε θα σου περάσει!!![]()
Γμτ!
είναι ο σοφός άνδρας που υπομονετικά γεμίζει την αστείρευτη ευθυμία σου με γνώσεις, να τον λέω φως, στήριγμα, πώς θες;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χμ....enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:23δεν θελω ακριβώς, θελω απλά να σιγουρευτώ οτι κάνουμε πλάκα και μετά οκ, καλύτερα να κάνουμε και άλληGherschaagk έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:12 Θες να με παρασύρεις στη συζήτηση αλλά δε θα σου περάσει!!![]()
Γμτ!![]()
Sounds like a good plan to me.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτη ειχε τις φιλες της κι εγω ειχα του φιλους μου, φυσικα και δεν ημουν φιλος με τις φιλες της, παρεα καναμε.Cecily Anne έγραψε: 20 Οκτ 2018, 23:34Το γεγονός ότι η δίδυμη αδερφή σου και η κολλητή σου δεν έχουν "φιλίες" και "σε ζηλεύουν" σημαίνει ότι οι γυναίκες γενικά δεν έχουν φιλίες;
Εμένα πιο πολύ θα με άγχωνε ότι "ρουφάς" το πεδίο και μένουν χωρίς φιλίες. Χωρίς παρεξήγηση, αλλά το έχω δεν να συμβαίνει σε δίδυμο με τα ίδια μου τα μάτια, απλά δεν το καταλάβαινε. Η κοπέλα ξεκίνησε να "κάνει φιλίες" όταν έφυγε από κοντά του για μεταπτυχιακό. Ξαναλέω, χωρίς παρεξήγηση, απλά επειδή το έχω δει το έργο.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Δεν πάει έτσι η φάση ακριβώς, όταν ψαρεύεις ψάρια από την ίδια πηγή, αλλά και το "παρέα κάναμε" μου φτάνει, για να με επιβεβαιώσεις.Nostalgia έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:36
Αυτη ειχε τις φιλες της κι εγω ειχα του φιλους μου, φυσικα και δεν ημουν φιλος με τις φιλες της, παρεα καναμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εγώ το κατάλαβα απο το ευνουχιστικό Αυτή στην θέση του εκείνη. 
Ανύπαρκτο. Δε γνωρίζω κάποιον με αυτά τα χαρακτηριστικά που λεςenaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:29
είναι ο σοφός άνδρας που υπομονετικά γεμίζει την αστείρευτη ευθυμία σου με γνώσεις, να τον λέω φως, στήριγμα, πώς θες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Αυτά τους κάνετε και ύστερα κλαίτε που πλακώνονται με τις νύφες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
για πέςCecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:47 Αυτά τους κάνετε και ύστερα κλαίτε που πλακώνονται με τις νύφες.![]()
- Cecily Anne
Εγώ τι να πω, διάβαζα κάτι νήματα κατά καιρούς...Δεν μας είπες, έχεις αδερφή;enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:50για πέςCecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:47 Αυτά τους κάνετε και ύστερα κλαίτε που πλακώνονται με τις νύφες.![]()
![]()
Ρε με έχει μπερδέψει αυτή σήμερα, μια για διαζύγια λέει μια για νύφες...συ βγάζεις άκρη;enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:50για πέςCecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:47 Αυτά τους κάνετε και ύστερα κλαίτε που πλακώνονται με τις νύφες.![]()
![]()
the end
- Cecily Anne
Α και σε ξέχασα καλέ.Πάνας έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:54Ρε με έχει μπερδέψει αυτή σήμερα, μια για διαζύγια λέει μια για νύφες...συ βγάζεις άκρη;enaon έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:50για πέςCecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:47 Αυτά τους κάνετε και ύστερα κλαίτε που πλακώνονται με τις νύφες.![]()
![]()
Εσύ δεν μας είπες γιατί έχασες όλους τους φίλους το 12 τελικά;
αλήθεια νόμιζες οτι τσίμπησα για τις αδελφές; θα με ρωτήσεις αν είμαστε δίδυμα μετά;Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2018, 00:51 Εγώ τι να πω, διάβαζα κάτι νήματα κατά καιρούς...Δεν μας είπες, έχεις αδερφή;
δεν νομίζω πάντως, ίσως δεν μου το έχει πει βέβαια, αλλα μπά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-